Harava 5, 28m2, 119 900 €

Kaunis ja valoisa Luhtitalon toisen kerroksen asunto. Olohuoneesta käynti länteen suuntautuvalle ranskalaiselle parvekkeelle. Asunnossa on erinomainen pohjaratkaisu ilman hukkaneliöitä. Kompaktiin keittiöön on saatu mahdutettua kaikki tarvittavat kodinkoneet mm. astianpesukone, liesi ja uuni/mikro. Eteisessä on hyvin kaappitilaa.

2017 valmistuneessa yhtiössä on maksuvalmius ollut viime tilikaudella hyvä / Tilinpäätös ja toimintakertomus 2019.

Järvenpää on monien suosima puistomainen kaupunki, jossa on keskustan lisäksi runsaasti rauhallisia, kasvavia asuinalueita. Järvenpäässä on hyvät peruspalvelut sekä julkiset palvelut, erinomaiset ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet, sekä mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 1 h+kk.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Lauri Kuusela, LKV, 040 511 7101 tai lauri.kuusela@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Lauri Kuusela
 • ROOF Group Oy
 • lauri.kuusela@roofgroup.fi
 • 040 511 7101
Kohdenumero21499539
Sijainti
 • Lepola
 • Harava 5
 • 04400
 • Järvenpää
TyyppiLuhtitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä1h, avok, kph, et, ranskalainen parveke
Asuinpinta-ala m²28.5 m²
Yhteensä m²28.5 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros2
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2017
Käyttöönottovuosi2017
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta119 900 €
Myyntihinta44 744 €
Velkaosuus75 155 €
Yhtiövastike478,89 €
Rahoitusvastike333,25 €
Hoitovastike92,63 €
Vesimaksu
 • 20
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaAutopaikka 20,00 €/paikka. Veden tasauslaskutuksessa perusteena on huoneistoihin asennettujen mittareiden osoittamat kulutusluvut. Vesimittarit luetaan yleensä kerran vuodessa marraskuussa / joulukuussa. Muuttojen yhteydessä tehdään myös tasaus, koska ennakkomaksun maksaja vaihtuu. Osakkaan tulee ilmoittaa itse loppulukemat tai pyytää huolto lukemaan mittarit ja ilmoittaa lukemat toimistoomme. Hallitukselle annettu valtuudet yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa, kerätä kaksi kertaa ylimääräinen hoitovastike. Ensimmäinen rakennusaikaisen lainan lyhennys alkaa 30.11.2020. Pääomavastike (POV 1) sisältää vain rakentamislainan koron. Lainan voi lyhentää 100,00 euron pankin kululla koronvaihtumispäivinä eli 05.01. tai 05.07. Lasku on pyydettävä hyvissä ajoin edellisessä kuussa. Muuna aikana lyhennettäessä pankin kulut on 300,00 euroa. Aari isännöinti Oy veloittaa lainaosuuslaskelmasta ajankohdasta riippumatta 62,00 euroa / laina.
Tilojen kuvausEteinen. VARUSTUS: Vaatekaapisto. SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Laminaatti.
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Ilmansuunta: länsi
 • Parveketyyppi: ranskalainen
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
EnergialuokkaC2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
 • Harjakatto
 • Peltikate
Keittiön kuvaus
 • Kaunis keittiö tummilla kaapinovilla. VARUSTUS: Kaapistot, integroitu jääkaappi/pakastin, 2-paikkainen induktio liesitaso, liesituuletin, yhdistelmä mikro/uuni, astianpesukone (45 cm). SEINÄT: Maalattu. TYÖTASOT: Laminaatti. LATTIA: Laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Tilava kylpyhuone. VARUSTUS: Lattialämmitys, peili, allaskaappi, suihku, suihkuovet, wc-istuin, pesukoneliitäntä, kaapisto. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Laminaatti.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotVaatekapisto ja ulkovarasto.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Järvenpään Sinfonia
Isännöitsijän yhteystiedotAari lsännöinti Oy, Sentnerikuja 5, 00440 Helsinki, p. 020 611 4000. Ullamaria Hall p. 020 734 0873, ullamaria.hall@aari.fi
Taloyhtiössä muutaVäestönsuoja, talokohtaiset polkypyöräkatokset, lastenvaunuvarastot, ulkoiluvälinevarasto, irtainvarasto. Kaapeli-tv. Huoneistokohtainen lämmöntalteenotto. Yhtiöjärjestys 16. § mukaan yhtiö vastaa huoneistokohtaisten ilmanvaihtokoneiden huollosta ja niiden suodatinten vaihdosta. Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat esimerkiksi takat hormeineen, parveke- ja terassilasitukset, ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet, hanat. Tontin osan lunastus, yhtiöjärjestyksen 6. §, tontin loppuosan lunastus yhtiöjärjestyksen 7. §.
EnergialuokkaC2013
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2019 vesi- ja viemärijärjestelmien korjaukset, sadevesikaivojen tyhjennys ja pesu. Ulkoaluerakenteiden, -varusteiden ja -kalusteiden korjaukset. Ikkunoiden ja ovien korjaukset. Ulkopuolisten lukostojen, sulkijoiden, ym. korjaukset. Sähköjärjestelmien korjaukset.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKoska yhtiössä on meneillään rakentamiseen liittyvä takuuaika ja yhtiön korjaustoiminta tällä hetkellä painottuu takuuaikaiseen korjaukseen sekä normaaliin vuosikorjaushuoltoon, tulee hallitus laatimaan tuleville vuosille kunnossapitotarveselvityksen takuukorjausten päätyttyä. Yhtiökokouksessa todettu, että rakennus Lehto on aloittanut takuukorjaustyöt sovitun mukaisesti. Päätettiin, että takuutöiden loppukatselmus tilataan Raksystemsiltä, koska Raksystems teki takuutöiden aloituskatselmuksen ennen töiden aloittamista.
Tontin pinta-ala6538 m²
Tontin omistusVuokrattu
Tontin VuokranantajaFIM tonttirahasto I ky
Tontin vuokra48 732 €
Taloyhtiön (Tontin) Vuokrasopimus päättyy31.12.2067
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image