Hernesaarenkatu 7, 45m2, 389 000 €

Viehättävä läpitalon tilava yksiö vuonna 1911 rakennetussa arvokiinteistössä.

Tässä kodissa on mm. korkeat huoneet, isot ikkunat leveine ikkunalautoineen, tilava keittiö erillään olohuoneesta, kaksi parvea.

Tilaratkaisultaan huoneisto sopii mainiosti niin pariskunnalle kuin yksin asuvalle. Keittiö ja kylpyhuone on remontoitu laadukkailla materiaaleilla, joten asunto on muuttovalmiissa kunnossa. Olohuoneen katseenvangitsija on kaakeliuuni (ei käytössä), joka on kaunis sisustuselementti.

Omalla tontilla sijaitseva taloyhtiö on kattavasti peruskorjattu (mm. linjasaneeraus 2014-2016, katto 2009, julkisivut 1993) ja mallikkaasti hoidettu. Yhtiön pihalla on viihtyisä terassi.

Erinomainen sijainti! Loistavat liikenneyhteydet, keskustan palvelut lähellä. Lähiympäristö tarjoaa monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Palvelut paranevat entisestään kun tulevaisuudessa ratikka kulkee ihan vierestä ja Hernesaarenranta rakennetaan urbaaniksi asuinalueeksi, jossa mm. matkustajasatama, viljasiilo, merenrantapromenadi, uutta arkkitehtuuria ja keskiaikainen kuja.

Yhtiöjärjestyksen mukaan: 1 huonetta ja keittiö.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Merike Kuvvas, LKV, 040 662 8525 tai merike.kuvvas@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English.

ROOF Group – Asuminen on tunne.

Kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Merike Kuvvas
 • ROOF Group Oy
 • merike.kuvvas@roofgroup.fi
 • 040 662 8525
Kohdenumero9943292
Sijainti
 • Hernesaari
 • Hernesaarenkatu 7
 • 00150
 • Helsinki
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä1h+k+2parvi+kph+et
Asuinpinta-ala m²45.5 m²
Yhteensä m²45.5 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros2
Kerroksia7
Rakennusvuosi (päättynyt)1911
Käyttöönottovuosi1911
VapautuminenSopimuksen mukaan
Kuukausivuokra1 050 €
Velaton hinta389 000 €
Myyntihinta389 000 €
Yhtiövastike204,75 €
Vesimaksu
 • 21
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaVesimaksuennakko 21,00 €/kk. Vesimaksu tasataan todellisen kulutuksen mukaan kaksi kertaa vuodessa: toukokuussa ja marraskuussa. Hallituksella valtuus enintään kahden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen.
HissiTaloyhtiössä on hissi
YleiskuntoHyvä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohta2016 - keittiöremontti. kylpyhuoneremontti. Olohuoneen lattia uusittu.
EnergialuokkaF2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Videoesittelyt
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotYhtiöjärjestyksen 4 §: A- ja B-portaan isojen asuntojen asukkaat voivat käyttää yhteistä eteistä tasapuolisesti säilytystilana siten, että paloturvallisuuden edellyttämä kulkuyhteys molempiin huoneistoihin ja C-rappuun säilyy. Tiloihin saa tehdä muutoksia vain yhtiön luvalla. Yhtiöjärjestyksen 16 § kunnossapitovastuusta: Osakkeenomistaja vastaa kokonaisuudessaan hallitsemansa huoneiston - postiluukun, ulko-oven nimikilven ja ovikellon kunnossapidosta; - poistoventtiilien, korvausilmaventtiilien sekä huoneistoon kuuluvan takan tai kakluunin hormien kunnossapidosta - huoneistokohtaisen sähköisen lattialämmityksen ja pyyhekuivaimen kunnossapidosta - sähkö-, antenni- ja telejohtojen sekä sulaketaulun kunnossapidosta siltä osin kuin niiden voidaan osoittaa kohdistuvan osakkeenomistajan hallitsemaan huoneistoon.
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: betoni
Katto
 • Aumakatto
 • Pelti-/tiilikate
Keittiön kuvaus
 • Uusittu vuonna 2015. VARUSTUS: jääkaappi/pakastin, astianpesukone, liesituuletin, keraaminen liesi, pesuallas, hana. SEINÄT: maali, tiililaatta. LATTIA: parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Uusittu vuonna 2015 linjasaneerauksen yhteydessä. VARUSTUS: suihku, pesukoneliitäntä, paikka pesutornille, pesuallas, hana, peili, wc-istuin, lattialämmitys. SEINÄT: laatta. LATTIA: laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • Kaakeliuuni (ei käytössä/ei toimiva). Iso ikkunalauta. Korkea katto. Nukkumapaikat parvella. SEINÄT: maali. LATTIA: laminaatti.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Hernesaarenkatu 7
Isännöitsijän yhteystiedotFluxio Isännöinti Oy / Olli Karisto Tekniikantie 2, 02150 Espoo p. 010 339 0533, asiakaspalvelu@fluxio.fi
Taloyhtiössä muutaKerhohuone, huoneistokohtaiset varastot asunnon yhteydessä, kellarikomerot, ullakkokomerot, taloyhtiölaajakaista DNA 10 M, kaapeli-tv, painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä.
EnergialuokkaF2013
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit1944: Rakennettu kerrokset 5 ja 6. 1972: Vesi- ja viemärijohtoja uusittu 1-4 kerroksen osalta. 1980: Sähkönousut uusittu A- ja B-porras. 1989-1993: Katu- ja pihajulkisivut kunnostettu. 1995: Porrashuoneen peruskorjaus D-porras. 1997: Porrashuoneen peruskorjaus C-porras. 2000: Pihan ja pohjaviemärin peruskorjaus piha-alueella. 2001: Pihan asfaltointi. 2003: A- ja B-portaiden peruskorjaus. 2006: Huoneistojen ikkunoiden kunnostus/uusinta (osakkaan valinta). 2007: Suomen Talokeskuksen putkiston kuntokartoitus 2007. 2008: Pohjaviemärin uusinta päärakennus. 2009: Tiilikaton uusinta A-B-C-portaiden osuudella. Rakennettu puuttunut poistoilmahormi huoneistolle A 2 huoneiston A 6 kohdalle. Uusittu A-portaan aulan lattian laatoitus. Asennettu puuttuneet raitisilmaventtiilit kadun varren rakennuksen ylimmän kerroksen huoneistoihin. 2011: Kaukolämpölaitteiden uusiminen. D-portaan rakennuksen peltikaton uusiminen. Patteriventtiilien uusiminen. Paluujohtojen holkitus. Vialliset patterit uusittu. Pihan räystäs- ja syöksylämmitykset korjattu. Kadunpuolen ja D-portaan syöksyihin asennettu saattolämmitys. Pyöräkellarin oviaukon korotus ja oven uusiminen. Porraskäytävien valopainikkeet uusittu. 2012: Kellaritilan muuttaminen kokous- ja hallintotilaksi. Pelastussuunnitelman laadinta ja palotarkastajan tarkastuskierros. Pihan verkkoaidan maalaus ja tukimuurin korjaus. Pyöräkellareiden ja lämmönjakohuoneen kunnostus. 2013: Porraskäytävien ikkunoiden, ulko- ja parvekeovien huoltomaalausta. Piharakennuksen pohjaviemärit uusittu. 2013-2014: Linjasaneeraussuunnittelu. 2014: Autotalli muutettu pyörävarastoksi. Pihatalon pohjaviemärit ja linja- ja sähkönousut uusittu. 2014-2016: LVIS-saneeraus (perinteinen). Nousuviemärit ja kv-putket uusittu. Huoneistoihin 2 poistoilmahormia sekä raitisilmaventtiilit. Parikaapeli cat6 uusissa putkissa, päätetty huoneistoihin. Piharakennuksen sähkönousut uusittu C- ja D-porras. Vikavirtasuojaukset märkätiloihin. Huoneistojen sähköpääkeskukset uusittu. Vanhat märkätilat purettu alapohjaan, uudet eristeet, lattiakaivot, lattiavalu sekä vesieristykset märkätilojen lattioille ja seinille. Saneerauksesta erilliset liitteet. 2015-2016: Datakaapelointi (parikaapelivalmius päätetty huoneistoihin). 2016: Vesimittarijärjestelmän asennus. B-rapun työtilan peruskorjaus. Pyörävarasto muutettu lastenvaunuvarastoksi. 2017: A-, B-, ja D-rappujen hiilikellarit kapseloitu ja maalattu. A- ja B-rappujen huoneisto-ovet maalattu. 2017-2018: Pihasuunnitelma ja toteutus - sis. valaistus ja roskakatoksen rakentaminen. D-talon peltikaton maalaus ja yläpohjan eristyksen parantamistoimenpiteet jatkuu. Porraskäytävien ala- aulojen ja ullakon valaistuksen suunnittelu ja uusiminen. 2018: Yleisten tilojen avainten uusiminen. Hormikartoitus ja -kunnostus. 2017-2019: Julkisivut: Paikkakorjaukset/maalaus.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKiinteistön PTS-ehdotus, yhteenveto korjaustarpeista: 2019-2020: Ulkoalueet: Erillisen, lukittavan roskakatoksen rakentaminen. Alkuperäisten ikkunoiden ja ovien uusiminen. 2020: Kantavien seinien halkeamien selvitys huoneistoissa. Vanhojen julkisivujen ja ikkunoiden kuntotutkimus. Piirustukset sähkökeskusten yhteyteen. 2021: Haitta-aineiden poisto lopuista rakenteista. Sähkökeskusten lämpökamerakuvaus. 2022: Parvekkeiden kuntotutkimus. Vesikaton maalaus D osa. Lämmitysjärjestelmä: Verkoston tasapainotus ja venttiilien / tarvittaessa uusinta. Pohjaviemärin huuhtelu ja kuvaus. 2023: Sisätilojen kunnostuksia tarpeen mukaan. Sähköasennusten saneeraustarpeen kartoitus ja suunnittelu (pääkeskus). 2024: Yläpohja vesikattorakenteet: piippujen yläpäiden kunnostus/vahvistaminen. 2025: Sisätilojen kunnostuksia tarpeen mukaan. Pohjaviemärin huuhtelu ja kuvaus. Räystäslämmityksen kunnostus ja huolto. 2026: Sähköasennusten uusiminen kellari ja yleiset tilat. 2027: Julkisivujen saneeraus kuntotutkimuksen pohjalta.
Tontin pinta-ala1133 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
 • Vuokrahakemus
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image