Lehmustie 31, 68m2, 249 000 €

Vapautumassa sympaattinen omakotitalo isolla autotallilla rauhalliselta Haarajoen pientaloalueelta. Tämä koti on kokenut monet päivitykset nykyisen myyjän toimesta. Kuten kuvista huomaat on mm. keittiö ja kylpyhuone uusittu, muista pinnoista puhumattakaan. Lisäksi talotekniikkaa on päivitetty ja vesikatto uusittu. Pihalla tosiaan taloa isompi talousrakennus, missä sijaitsee nostalginen puulämmitteinen sauna sekä suuri autotalli. Tervetuloa ihastumaan tähän kotiin!

Tämän kodin valtteja ovat mm: + Uusitut/päivitetyt siistit pinnat + Uusittu vesikatto + Uusittu sähköt ja vesiputket + Iso autotalli + Tasainen tontti rauhallisella kohtaa + Rakennusoikeutta vielä hyvin jäljellä

Muista käydä kurkkaa asunto sekä pihapiiri jo etukäteen virtuaaliesittelyn kautta!

Onko nykyinen asuntosi osana rahoitusta? Jos tahdot ilmaisen arvioinnin ja myyntisuunnitelman vanhalle kodillesi, soita numeroon 040 518 65 66. Service also in English!

Yhteystiedot
 • Antti Ravea
 • ROOF Group Oy
 • antti.ravea@roof.fi
 • 040 518 6566
Kohdenumero21247363
Sijainti
 • Haarajoki
 • Lehmustie 31
 • 04480
 • Järvenpää
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä2-3h+k+kph/wc+aula(68m²) + talousrakennus(81m)
Asuinpinta-ala m²68 m²
Yhteensä m²149 m²
Lisätietoja pinta-alastaKiinteistön pinta-alatietoja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Kiinteistön todellinen asuinpinta-ala voi siten olla ilmoitettua suurempi tai pienempi. Ilmoitetut pinta-alat on saatu Järvenpään kaupungin epäviralliselta rakennus- ja huoneistorekisteriotteelta. Muut tilat 81 m² on talousrakennuksen pinta-alaa. Lisäksi kellarissa kattilahuone ja säilytystilaa.
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)1947
Käyttöönottovuosi1947
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta249 000 €
Myyntihinta249 000 €
(Sähkölämmityksen) Keskimääräinen kokonaiskustannus75
Vesi ja jätevesi42
Puhtaanapito €/kk12
Lisätietoja maksuistaÖljyä on kulunut n. 2000l/v. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta. Sähkö-, vesi- ja jätemaksu käytön ja oman sopimuksen mukaisesti.
Sauna
 • oma sauna
TulisijaKamina olohuoneessa
Tilojen kuvausKuisti, eteinen ja yläaula.
YleiskuntoTyydyttävä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohta-Ikkunat n. 1989 -Käyttövesiputket 2012 -Sähköt ja sähköpääkeskus 2012 -Keittiö 2012 -Seinien lisälämmöneristys ja levytys 2012 -Wc laajettu kylpyhuoneeksi 2012 -Kaminan asennus olohuoneeseen 2013 -Vesikatto ja piipun yläosan korjaus 2014 -Uloimman ulkolaudoituksen poisto ja vanhan kunnostus sekä maalaus 2014
Lämmitysjärjestelmän kuvausöljy, ilmalämpöpumppu
Videoesittelyt
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotRakennuslupa-asiakirjoja, rakennuslupakuvia eikä loppukatselmuspöytäkirjoja ole saatavilla Järvenpään kaupungilta eikä myyjältä, mikä on verraittain yleistä näin vanhassa kiinteistössä.
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, betoni
Katto
 • Harja
 • Pelti
Keittiön kuvaus
 • Tyylikäs vuonna 2012 uusittu keittiö, jonka varusteluun kuuluvat kaapistojen lisäksi jääkaappi-pakastin, erillisuuni ja -liesitaso, astianpesukone sekä liesituuletin ja mikroaaltouuni. Lattia lankkua ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Kylpyhuoneen varusteluun kuuluvat wc, suihku suihkuseinällä, lavuaari laatikostolla, peili sekä pesukonelittäntä. Lattia ja seinät laattaa. Lattiassa lattialämmitys.
Saunan kuvaus
 • Vanha nostalginen puulämmitteinen sauna talousrakennuksessa.
Olohuoneen kuvaus
 • Olohuone on avattu yhtenäiseksi tilaksi entisen makuuhuoneen kanssa. Näin olohuone on valoisampi ja avarampi ja sinne mahtuu vaikka isompikin ruokailuryhmä. Olohuoneen seinät maalattu ja lattia lankkua.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Yläkerrassa yksi iso makuuhuone sekä yksi makuusoppi, mikä on ollut ilmeisesti joskus pieni makuuhuone. Toimii hyvin toimistona, vierashuoneena tai vaikka lasten tilana. Kummankin tilan seinät maalattu ja lattia laminaatia.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotKellarissa paljon säilytystilaa. Lisäksi yläkerrassa vaatekomerot ja matala varasto harjan alla. Talousrakennuksessa lisää säilytystilaa.
Tontin pinta-ala1529 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image