Rasinrinne 3-5, 59m2, 111 000 €

Myynnissä avara ylimmän kerroksen kaksio lähellä palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä. Talossa on hissi. Asunnossa järjestetään sopimuksen mukaan yksityisiä esittelyjä tai tarvittaessa asunnon etänäyttö, soita ja sovi Sinulle sopiva ajankohta!

Tässä kodissa on iso olohuone, yksi makuuhuone, keittiö, eteinen, vaatehuone, tilava kylpyhuone ja lasitettu parveke. Näkymät makuuhuoneesta ja parvekkeelta ovat lounaaseen, keittiöstä ja olohuoneesta koilliseen.

Asunto sijaitsee Vantaan Havukoskella, lähellä palveluita, päiväkoteja, kouluja, hyvien ulkoilumaastojen läheisyydessä. Juna-asemalle on noin 8 minuutin kävelymatka.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+k+kh+parv.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Marjut Uusmäe, 040 680 7717 tai marjut.uusmae@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN? I can provide services also in English and in Estonian.

ROOF Group www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Marjut Uusmäe
 • ROOF Group Oy
 • marjut.uusmae@roofgroup.fi
 • 040 680 7717
Kohdenumero21313844
Sijainti
 • Havukoski, Koivukylä
 • Rasinrinne 3-5
 • 01360
 • Vantaa
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2 h, k, kph, vh, lasitettu parveke
Asuinpinta-ala m²59 m²
Yhteensä m²59 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros6
Kerroksia6
Rakennusvuosi (päättynyt)1974
Käyttöönottovuosi1974
VapautuminenSopimuksen mukaan tai 1 kk kaupan teosta
Velaton hinta111 000 €
Myyntihinta108 666 €
Velkaosuus2 333 €
Yhtiövastike225,32 €
Rahoitusvastike27,94 €
Hoitovastike197,38 €
Vesimaksu
 • 27
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaRahoitusvastike (ikkunat ja parvekeovet)* Saunamaksu 8 euroa/kpl/kk Autopaikat ulkopuoliset 12,50 euroa/kpl/kk Osakkailla on mahdollisuus maksaa lainaosuutensa vuosittain toukokuussa ja marraskuussa, lainaosuuslaskelma maksaa silloin 55,00 euroa/laskelma ja muina aikoina 110,00 euroa/laskelma. Halutessanne maksaa lainaosuutenne ilmoittakaa siitä kirjanpitäjälle toukokuun ensimmäisellä viikolla tai marraskuun ensimmäisellä viikolla, joko sähköpostitse tai puhelimitse. Erillisiä ilmoituksia lainanmaksuista ei lähetetä.
Sauna
 • taloyhtiössä sauna
Tilojen kuvausEteinen: lattia laminaatti (alla muovimatto), seinät tapetti, koriste kaakeli. Vaatehuone: KATTO: maalattu. SEINÄT: maalattu. LATTIA: laminaatti (alla muovimatto).
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Ilmansuunta: etelä, lounas
 • Parveketyyppi: lasitettu
HissiTaloyhtiössä on hissi
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoTyydyttävä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohtaPintaremontti vuonna 2015 (seinät tapetoitu, lattialle asennettu laminaatti ja keittiön kaappien ovet ja työtaso vaihdettu. Keittiön välitilan levy poistettu ja välitila laatoitettu). Huoneiston lattian laminaattiasennuksesta ilmoitettu taloyhtiölle 2013.
EnergialuokkaG2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotParvekelasien osalta todetaan Asunto Oy Rasinrinne 3-5 yhtiöjärjestyksessä (27.8.2018, 16 § ), että osakkeenomistaja vastaa huoneistoparvekkeen parvekelasituksen kunnossapidosta ja lasituksen puutteellisuuden tai vian yhtiön rakennukselle aiheuttamista vioista ja niiden korjaamisen kustannuksista. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi lasituksen yhtiölle aiheuttamista ylimääräisistä kustannuksista, kuten esimerkiksi lasituksen purun ja ennalleen saattamisen aiheuttamista kustannuksista yhtiön suorittaman kunnossapitotoimenpiteen yhteydessä. Tässä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Yhtiön katolla on tukiasema, mistä taloyhtiö saa vuosittain tuottoa.
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: elementti
Katto
 • tasakatto
 • huopa
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: jääkaappi/pakastin, liesituuletin, astianpesukone, liesi, erillisuuni, allas. TYÖTASOT: laminaatti, metalli. SEINÄT: kaakeli, maalattu. LATTIA: laminaatti (alla muovimatto).
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Alkuperäisessä kunnossa. Ovi keittiöön (ei käytössä). VARUSTUS: lavuaari, peilikaappi, käsisuihku, suihku, amme, wc-istuin, pesukoneliitäntä. SEINÄT: märkätilan tapetti/levy, kaakeli. LATTIA: muovimatto.
Olohuoneen kuvaus
 • Avara olohuone. KATTO: maalattu. SEINÄT: tapetti. LATTIA: laminaatti (alla muovimatto).
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 1
 • KATTO: maalattu. SEINÄT: tapetti. LATTIA: laminaatti (alla muovimatto). Sälekaihtimet ja kulku parvekkeelle.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Rasinrinne 3-5
Isännöitsijän yhteystiedotIsännöintipalvelu Koivu Oy / Kari Vanhala Niinikuja 2, 01360 Vantaa, www.ipkoivu.fi puh: 09-836 6760
Taloyhtiöön kuuluu
 • urheiluvälinevarasto
 • väestönsuoja
Taloyhtiössä muutaYhtiökokouksessa 18.5.2016 päätettiin, että yhtiön uusi perustaso kylpyhuoneremonteissa on peruslaatta lattiaan (100*100 mm. ruskea tai harmaa) ja seiniin (150*150 mm valkoinen). Lisäksi päätettiin valtuuttaa taloyhtiön hallitus tarkistamaan perustason määritelmää tarvittaessa. Taloyhtiö ei osallistu osakkaiden omatoimisesti aloittamien kylpyhuoneremonttien kustannuksiin. Vedeneritystöitä saavat taloyhtiössä suorittaa vain VTT:n henkilökohtaisen vedeneristyssertifikaatin omaavat henkilöt. Poikkeava yhtiöjärjestys, YHTIÖJÄRJESTYS: Asunto Oy Rasinrinne 3-5 16 § Osakkeenomistaja vastaa osakkeenomistajan toimesta huoneistoon tai sen ulkopuolelle tehtyjen/teetettyjen rakenteellisten, sisustuksellisten tms. Muutosten ja/tai lisäysten kunnossapidosta. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi kaikista mainituista muutoksista ja lisäyksistä yhtiölle aiheutuneista lisäkustannuksista sekä näiden yhtiön rakennukselle tai huoneistolle aiheuttamista vioista ja niiden korjaamisen kustannuksista. Tämän määräyksen tarkoituksena on ettei yhtiölle aiheudu mitään kustannuksia mainituista muutoksista ja lisäyksistä. Tässä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun kohteen huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Osakkeenomistajan vastuu on edellä mainittu, vaikka muutos ja/tai lisäys on toteutettu huoneiston aikaisemman osakkeenomistajan toimesta. Tässä mainittu osakkeenomistajan vastuu käsittää huoneistoon tai sen ulkopuolelle tehdyt sellaiset muutokset ja/tai lisäykset, joita huoneistossa ei ole alun perin tai yhtiön asentamana ollut. Niiltä osin kun osakkeenomistaja on kajonnut alkuperäisenä tai perustasona oleviin rakenteisiin, pintoihin, kalusteisiin, perusjärjestelmiin, laitteisiin tmv. vastuu määräytyy asunto-osakeyhtiölain mukaan. Kunnossapitovastuu parvekelasituksen osalta osakkailla. Ilmanvaihto: koneellinen poisto, kylmäsäilytystilat,
EnergialuokkaG2013
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit1992: A-B-talon vesikatto uusittu. 1993: C-D-talon vesikatto uusittu. 1994: Parvekelinjojen korjaus. 1997: lkkunaremontti. Eteläpuolen ulkoikkunoiden ulkolasien uusiminen alumiinipuitteisiksi sekä kaikkien ikkunapeltien uusiminen. 1998: Lukot ABLOY exec-lukkojärjestelmään. Avaimia jaettu asukkaiden käyttöön 3+1 kpl. 1998: A-B-talon elementtien uudelleensaumaus. 1999: Lämmönvaihdin uusittu. 1999-2001: Kiinteistöautomaatiojärjestelmään liittyminen. 2000: Osakashallinnassa olevien huoneistojen märkätilojen vesieristeiden korjaukset asuntoihin: A11, B37 ja B38. 2003: Antenniverkon kunnostus, HTV-liittyminen. 2003: C-D-talon salaojaurakka. 2007: Julkisivujen peruskorjaus. 2008: Porrashuoneiden maalaus. 2008: Saunatilat uusittu. 2010-2011: Patteriverkoston perussäätö. 2011: Ilmanvaihdon nuohous, ilmamäärien mittaus ja tasapainotus 2013: Julkisivuelementtien saumaus 2016: Ikkunoiden ja parvekeovien vaihto. 2018: Osakashallinnassa olevien huoneistojen märkätilojen vesieristeiden korjaukset asuntoihin: A19, A20 ja B28. 2018: D 80 huoneiston alapohja on kunnostettu.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKunnossapitotarveselvitys 2020-2024 Piha: roskakatoksen ja pihan korjaustoimia. Ilmanvaihto: Ilmanvaihtohormien nuohous ja ilmavirtojen säätö. Koska kyseessä on vuonna 1974 rakennettu kohde, on linjasaneeraus tulevaisuudessa ajankohtainen, koska putket ovat teknisen käyttöikänsä päässä.
Tontin pinta-ala4785 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image