Torkkelinkatu 15, 43m2, 359 000 €

Kallion parhaalta paikalta toisen kerroksen kerrostalokaksio. Tästä Torkkelinkadulla sijaitsevasta asunnosta huikeat näkymät Pengerpuiston yli kohti rantaa.

Asunnossa vaaleat pinnat ja upea lautalattia. Laadukas avokeittiö yhdistyy valoisaan olohuoneeseen. Olohuoneesta suojaisa näkymä Pengerpuiston suuntaan. Tyylikäs kylpyhuone on remontoitu putkiremontin yhteydessä. Asumismukavuutta lisäämässä on kylpyamme. Tähän koti soveltuu helposti myös kahdelle ihmiselle.

Omalla tontilla seisova taloyhtiö. Vuoden 2020 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen mukaan yhtiön maksuvalmius on hyvä.

Kodin sijainti on ihanteellinen urbaanille kaupunkielämiselle. Kävelyetäisyydeltä löytyy pieniä putiikkeja, ravintoloita, kahviloita sekä päivittäistavarapalvelut. Alle kahden kilometrin päässä on myös kattavan palvelutarjonnan omaava kauppakeskus Redi. Ulkoilu- ja harrastemahdollisuuksia on runsaasti kuin myös liikkumismahdollisuuksia julkisilla liikennevälineillä; metro-, bussi- ja raitiovaunupysäkkejä löytyy useampi vain muutaman sadan metrin säteellä.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 1 h ja kk.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Roni Porokara, LKV, 040 525 4900 tai roni.porokara@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Roni Porokara
 • ROOF Group Oy
 • roni.porokara@roofgroup.fi
 • 040 525 4900
Kohdenumero20334073
Sijainti
 • Torkkelinmäki
 • Torkkelinkatu 15
 • 00500
 • Helsinki
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h, avok, kph, et
Asuinpinta-ala m²43 m²
Yhteensä m²43 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros2
Kerroksia4
Rakennusvuosi (päättynyt)1929
Käyttöönottovuosi1929
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta359 000 €
Myyntihinta359 000 €
Yhtiövastike220,50 €
Hoitovastike202,10 €
Vesimaksu
 • 18
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaHuoneiston yhtiövastike 220,50 €/kk muodostuu: Hoitovastike: 202,10 €/kk. Korjausvastike 12,90 €/kk. Laajakaistavastike: 5,50 €/kk. Erityisvastike 12,90 €/kk on korjausvastike. Tietoliikenneyhteysmaksu 5,50 €/kk on laajakaistavastike. Varsinainen yhtiökokous 15.06.2021: Hallitukselle myönnettiin valtuus periä tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta yhtiön taloustilanteen niin vaatiessa.
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
EnergialuokkaF2007
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: tiili
Katto
 • Harjakatto
 • Peltikate
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: Jääkaappi/pakastin, liesi, liesituuletin, allas, kaapisto, Hana. SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Lauta.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: Suihku, wc-istuin, kylpyamme, pesukoneliitäntä, peilikaappi, allas, hana, laatikosto, bidee-suihku. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Lauta.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 1
 • SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Lauta.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Torkkelinkatu 13-15
Isännöitsijän yhteystiedotREIM Pääkaupunkiseutu Oy / Sirpa Lemettinen- Savolainen Puh. 09 530 8620 Sirpa.lemettinen-savolainen@reim.fi
Taloyhtiössä muutaPesutupa, kellari- ja ullakkotilat, ulkoiluvälinevarasto. Ilmanvaihto: Painovoimainen.
EnergialuokkaF2007
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2016: Lämmityksen tasapainotus ja säätö. Julkisivujen maalaus ja rappauskorjaukset, vesikaton maalaus, huoneistoikkunoiden uusiminen, porrashuoneiden ikkunoiden kunnostaminen, ulko-ovien kunnostaminen. 2015: Ikkunaremontin korjaussuunnittelu. 2014: Jäteaitauksen rakentaminen. 2013-2014: Pihan kunnostustöitä, sekä sokkelin vesieristykset. 2013: Taloyhtiön asunnon 15 A 5 remontointi. LVIS-järjestelmien uusiminen (pesutuvan ja pyörävaraston rakentaminen). 2012: Ullakkokomeroiden uusiminen. Vesikaton ja yläpohjan uusiminen. Linjasaneerauksen suunnittelu. 2011: Julkisivujen rappausten paikkaamista. Lukituksen uusiminen. Vesivahinkojen korjauksia. Vesikaton kuntokartoitus. 2010: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu. Lämpöputkiston ja pattereiden kuntotutkimus. 2008: Märkä- ja keittiötilojen kuntoarvion päivitys. Kiinteistön kuntoarvion ja kartoituksen päivitys. Lämmönsiirrin. 2007: Postiluukkujen uusiminen. 2006: Katon kulkusillat ja lape- ja piipputikkaat. 2005: Lumiesteiden asennus pihan puolelle. 2004: Vesi- ja viemärilaitteistojen kuntotutkimus. Antenniverkon digikelpoiseksi kunnostaminen. 2001: Kiinteistön kuntoarvio ja kartoitus. 2000: Lumiesteiden asennus kadun puolelle. 1999: Julkisivupinnotteiden uusiminen.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit2021: Huoneisto-ovien karmien ja ovien maalauksen suunnittelu ja karmien maalaus. Julkisivun rappaus ja maalaus ongelmien selvittely. 2022: Lämmönsiirtimen vaihdon sunnittelu. 2023: Lämmönsiirtimen uusiminen. Energiatodistus. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Tontin pinta-ala997 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image