Sininärhentie 5, 56m2, 319 000 €

Uniikki ylimmän kerroksen huoneisto lasitetulla terassiparvekeella ja korkealla huonekorkeudella!

Etsitkö kaunista ja avaraa kotia, jossa on reilusti ikkunapinta-alaa? Tässä on kerrassaan kodikas asunto, joka tulvii luonnonvaloa ja raikkautta. Tavanomaisesta poikkeava pohjaratkaisu takaa asunnolle luonnetta ja persoonallisuutta.

Asuntoon astuessa aukeaa suuri olohuone ja avokeittiö yhdistelmä. Ikkunat avautuvat kahteen ilmansuuntaan ja tilasta on käynti terassiparvekkeelle. Suurelta lasitetulta terassiparvekkeelta on kauniit esteettömät näkymät rauhallisen kadun varrelle.

Kylpyhuone on tilavan kokoinen, pyykinpesutornille on oma paikkansa ja jalkojen alla lämmittää lattialämmitys. Asunnon säilytystilat tarjoaa eteisen ja makuuhuoneen kaapistot, sekä häkkivarasto.

Samassa yhteydessä myydään omalla osakkeella oleva autopaikka 12 000,00 euroa. Autopaikka on sijaintinsa johdosta poikkeuksellisen leveä muihin verrattuna.

Taloyhtiö seisoo omalla tontilla ja asumiskustannukset ovat kohtuulliset. Yhtiön maksuvalmius on hyvä / toimintakertomus 2020.

Tämä koti on nähtävä paikan päällä. Tervetuloa ihastumaan!

Alueella on kattava tarjonta kouluja, päiväkoteja sekä kauppakeskus Leppävaaran Sello sijaitsee alle kahden km päässä. Hyvän julkisen liikenteen tarjonnan avulla liikut kätevästi moneen suuntaan ja autolla kehä I:lle ajaa minuuteissa. Monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+kt.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Minna Uski, LKV, 044 328 6248 tai minna.uski@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

ROOF Group – Asuminen on tunne.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Minna Uski
 • ROOF Group Oy
 • minna.uski@roofgroup.fi
 • 044 328 6248
Kohdenumero21408915
Sijainti
 • Lintuvaara
 • Sininärhentie 5
 • 02650
 • Espoo
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h, avok, kph, terassiparveke
Asuinpinta-ala m²56 m²
Yhteensä m²56 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros5
Kerroksia5
Rakennusvuosi (päättynyt)2013
Käyttöönottovuosi2013
VapautuminenHeti
Velaton hinta319 000 €
Myyntihinta236 584 €
Velkaosuus82 415 €
Yhtiövastike632,80 €
Rahoitusvastike448,00 €
Hoitovastike184,80 €
Vesimaksu
 • 18
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaKylmä vesi 4,22 € kpl/kulutus. Lämmin vesi 9,32 € kpl/kulutus. Veden tasauslaskutus kerran vuodessa marraskuussa. Saunamaksu 24,00 €/huoneisto/kk. Autopaikkavuokra 18,00 €/kk. Autotallivastike ja autokatosvastike 0,825 €/m². Latausoikeusmaksu on kuukausiperusteinen 32,00 €/kk ja sen lisäksi tulee normaali vuokrapaikkamaksu, joka on tällä hetkellä 18,00 €/kk. Hallitukselle on myönnetty valtuudet periä tai jättää perimättä ylimääräinen yhden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen parantamiseksi tarpeen vaatiessa.
Tilojen kuvausEteinen. SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti.
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Ilmansuunta: luode
 • Parveketyyppi: lasitettu
HissiTaloyhtiössä on hissi
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohtaHuoneiston parkettilattia on uusittu 2021.
EnergialuokkaB2018
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: betoni
Katto
 • Pulpettikatto.
 • Huopakate.
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: Kaapisto, jääkaappipakastin, keraaminenliesi, liesituuletin, erillisuuni, kaapistot, mikro, astianpesukone. SEINÄT: Maali. VÄLITILA: Laatta. TYÖTASOT: Laminaatti. LATTIA: Parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: Pesukoneliitäntä, kaappi, lattialämmitys (vesikiertoinen), peilikaappi, allaskaappi, wc-istuin, suihkuseinä. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Sininärhintie 5
Isännöitsijän yhteystiedotKiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Itälahdenkatu 15-17, 00210 Helsinki, Tuomas Kandelin, p. 020 748 0293, tuomas.kandelin@kiinteistotahkola.fi
Taloyhtiössä muutaSauna, kuivaushuone, siivoustila, tekninen tila, irtaimistovarasto, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälineet, väestönsuoja. Kaapeli-tv, DNA Welho Oy, taloyhtiölaajakaista DNA. Koneellinen ilmanvaihtotapa. Yhtiöjärjestys 5.§: Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevissa tiloissa kuten esimerkiksi parvekkeilla/terasseilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat esim. rakennusten julkisivuun, rakenteisiin, väreihin tai muihin sellaisiin seikkoihin. Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos- / lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat esimerkiksi takat hormeineen, parveke- ja terassilasitukset, ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet, hanat. Yhtiön tavanomaisesta talousjätehuollosta huolehtii yhtiö ja siitä aiheutuvat kustannukset sisältyvät hoitovastikkeella katettaviin kustannuksiin. Mikäli jonkin huoneiston käytöstä aiheutuu ongelmajätettä tai poikkeuksellisen paljon jätettä esim. runsaasti pakkausjätettä, on ko. huoneistojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja velvollinen huolehtimaan ko. jätteistä itse tai korvaamaan yhtiölle niistä aiheutuvat kustannukset.
EnergialuokkaB2018
Autokatospaikkoja24
Autotallipaikkoja2
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2021: llmanvaihtokanavien puhdistus (7 v. välein). 2020: Sadevesikaivojen sakkapesien puhdistus ja salaojaputkien huuhtelu sekä kuvaus. 2016: Paloilmoittimien huolto, pariston vaihdot, vaihdettu kestoltaan 10 vuotta kestäväksi paristoksi. Kasvialtaiden ja jäteaseman aitauksen huoltomaalaus.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2022: Suunniteltu. Rakentajaurakoitsijan 10-vuotis vastuihin liittyvä kuntokartoitus. 2022: Suunniteltu. Porrashuoneiden huoltomaalaus, alatasanne ja 1.krs. 2026: Suunniteltu. Paloilmoittimien huolto, pariston vaihdot. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista. Arvioidut kustannukset tarkentuvat vasta, kun työt on suoritettu kokonaisuudessaan ja voivat olla arvioitua suuremmat tai pienemmät.
Tontin pinta-ala3851 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image