Lönnrotinkatu 21, 57m2, 509 000 €

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kaksioon, omalla saunalla ja parvekkeella hyvässä taloyhtiössä Kampin sydämessä !

Tässä huoneistossa ei voi olla ihastumatta valoisuuteen sekä hyvin toimivaan pohjaratkaisuun.

Avokeittiö on käytännöllinen, jossa on hyvin kaappi-, sekä laskutilaa. Kokonaisuus on harmoniassa olohuoneen kanssa.

Tilavasta olohuoneesta on sisäänkäynti makuuhuoneeseen. Makuuhuone on avara ja siellä on liukuovikaapistot vaatteiden säilyttämiseen. Makuuhuoneesta on myös uloskäynti ihanalle parvekkeelle, jossa on mukava nauttia aamukahvit.

Raikas kylpyhuone on tyylikäs ja kaiken kruunaa oma sauna.

Huoneistossa on hyvin säilytystiloja mm. aulatilassa ja sen tuntumassa, tämä takaa toimivan kokonaisuuden.

Asunto on keskeisellä sijainnilla rauhallisella sisäpihalla arvostetulla asuinalueella Helsingin ytimessä. Läheltä löytyvät tarvittavat palvelut ja useita laadukkaita ravintoloita sekä nähtävyyksiä. Kampin keskukseen kävelet alle kymmenessä minuutissa. Alueella myös useita raitiovaunu- ja linja-autopysäkkejä. Taloyhtiöllä oma tontti. Yhtiöjärjestyksen mukaan: 2h+kk+s.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄHÄN TOIMIVAAN KOKONAISUUTEEN!

Tiedustelut ja yksityisesittelyvaraukset:

Jukka Norta Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV 0400 461415 jukka.norta@roofgroup.fi www.jukkanorta.fi

I can provide services also in English ROOF Group – Asuminen on tunne. www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Jukka Norta
 • ROOF Group Oy
 • jukka.norta@roofgroup.fi
 • 040 046 1415
Kohdenumero21520059
Sijainti
 • Kamppi
 • Lönnrotinkatu 21
 • 00120
 • Helsinki
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h, avok, s, parveke.
Asuinpinta-ala m²57 m²
Yhteensä m²57 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros3
Kerroksia6
Rakennusvuosi (päättynyt)2006
Käyttöönottovuosi2006
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta509 000 €
Myyntihinta509 000 €
Yhtiövastike313,50 €
Hoitovastike313,50 €
Vesimaksu
 • 25
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaYhtiökokouksessa 16.05.2021 päätettiin myöntää hallitukselle valtuus periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa.
Sauna
 • oma sauna
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohta2014 Keittiö: Keittiökaapistojen ja työtasojen vaihto uusiin, nykyisille paikoilleen. Vesijohto, viemäri ja ilmastointi (liesikupu) pysyvät entisillä paikoillaan. 2018: Keittiön välitila lasitettu, kivitasot, ruokailusaareke. 2014 Kylpyhuone: Allaskaapin ja seinäkaappien vaihto uusiin, entisten kaappien kohdille. Viemäri ja vesijohto säilyvät nykyisillä paikoillaan. Seinä- ja lattiapintoihin ei kajota. 2018: Taittuvat lasisuihkuseinät, paneelikaton uusiminen. 2018: Eteisen yläkaapisto asennus.
EnergialuokkaC2007
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotYhtiökokous 5.6.2018 päätti, että taloyhtiö aloittaa rakennusvirheiden korjaukset omilla kustannuksillaan ja samalla kustannukset haetaan VVO Kodit Oy:ltä käräjäoikeuden kautta. Hallitus on kilpailuttanut korjausurakoitsijat ja sen seurauksena haetaan rakennusivrhekorjauslimiitilainaa 200 000 €/10 vuotta. Hallitukselle myönnettiin valtuudet tilata korjaustyö sekä nostaa limiittilaina 200 000 € ja pantata/hakea tarvittava määrä panttikirjoja lainan vakuudeksi. Em. limiitti jyvitetään yj:n mukaisesti lainaksi hankkeen valmistumisen ja taloudellisen loppuselvityksen jälkeen. Korjaustyöt ovat valmistuneet. Limiitin jyvityksestä päätetään myöhemmin vastuukysymysten selvittyä. 23.6.2021 pidettiin palaveri VVO / Kojamon kanssa ja sovittiin seuraavaa: - Lomien jälkeen VVO /Kojamo palaa asiaan harkittuaan sitä ennen, mitä he mahdollisesti haluaisivat taloyhtiölle hyvittää. - Sovintoratkaisuun pyritään pääsemään syyskuun loppuun mennessä ja mahdollinen kompromissiesitys punnitaan kaiken puolin tarkasti ennen sen mahdollista hyväksyntää tai vastaehdotusta. - Jos osapuolten näkemykset ovat edelleen liian kaukana toisistaan, saanee alioikeus ratkaista asian (eli palataan syksyllä asiaan).
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: betoni
 • Lattiat ovat tammilautaparkettia. Kylpyhuoneessa ja saunassa lattiat ovat laattaa.
Katto
 • Harjakatto
 • Peltikate
Keittiön kuvaus
 • Tyylikkään vaalea avokeittiö, jossa hyvin säilytys- ja laskutilaa. Kivitaso, välitila lasia. Varustus: Allas, induktioliesi, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone, mikro Seinät ovat maalatut, lattia tammiparkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Tilava kylpyhuone. Kylpyhuoneessa allas, allaskaappi, valopeili, kaapisto, suihku, lasisuihkuseinä, pesukoneliitäntä, bidee, wc-istuin. Lattia laattaa, seinät kaakelia.
Saunan kuvaus
 • Sauna kokolasisella ovella. Sähkökiuas. Seinät ja katto paneloitu, lattia laattaa.
Olohuoneen kuvaus
 • Valoisa ja tilava olohuone, joka yhdistyy käytännöllisesti avokeittiöön. Seinät ovat maalatut sekä tapetoitu, lattia tammiparkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 1
 • Avara makuuhuone, josta uloskäynti parvekkeelle. Makuuhuoneessa liukuovikaapistot vaatteiden säilyttämiseen. Seinät ovat maalatut sekä tapetoitu, lattia tammiparkettia.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Helsingin Lönnrotinkatu 21
Isännöitsijän yhteystiedotRealia Isännöinti, Suolakivenkatu 1, 3krs. 00810 Helsinki, p. 010 2284 000, timo.mallinen@realia.fi.
Taloyhtiössä muutaUlkoiluvälinevarasto, VSS/irtaimistovarastot, kuivaushuone, varastot, talovarasto, jätehuone, tomutushuone, ulkoiluvälinevarasto/lastenvaunuvarasto, tekniset tilat. Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen tulo/poisto.
EnergialuokkaC2007
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontitAiemmin tehdyt merkittävät korjaukset 2018: Ovipuhelimien uusiminen. 2019: Palokatkojen ja katkaistujen palkkien korjaaminen taloyhtiön toimesta asunnoissa VVO Kodin ja Peab Seiconin laiminlyöntien johdosta.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKunnossapitotarveselvityksen 15.06.2021 mukaan: Pihakannen kunnostus, seurataan tilannetta. 2021: Puisten istututuslaatikoiden kunnostus. 2021: Ilmanvaihtokanavien puhdistus + ilmamäärien säätö. 2021 - 2022: Pihan leikkialueen kunnostus. 2021 - 2022: Julkisivujen korjaukset, suunnittelu/toteutus. 2025: Kuntoarvion teettäminen pts:n laadintaa varten. 2025: Kiinteistöautomaation modernisointi ja etähallinnan-/hälyjen rakentaminen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Tontin pinta-ala1377 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image