Kyläsepänkuja 2 , 63m2, 318 000 €

1900-luvun alun hirsitalon historian havinaa. Uniikki kokonaisuus komealla huonekorkeudella. Vanhaa kunnioittaen, hyvin ylläpidetty koti. Olohuone on tilava, olohuoneesta on erotettu makuualkovi ja sen päälle on rakennettu parvi. Tunnelmaa ja lämpöä olohuoneessa luo kaunis kakluuni.

Keittiö on tilava ja merkittävällä määrällä säilytystilaa varustettu. Kylpyhuone on vastapäivitetty ja hyvin varusteltu. Kylpyhuoneeseen on sijoitettu tilava kaapisto. Kokonaisuus on vaikuttava ja vaikka vuosia on kulunut sekä pintoja päivitetty, voi historian aistia.

Omalla tontilla seisovan yhtiö, jonka pihamaa on suuri ja vehreä. Erityismaininnan saa yhtiön pihasauna.

Oulunkylä on vehreä ja rauhallinen alue hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähistöltä löytyy Oulunkylän liikuntapuisto, josta löytyy metsäisten pururatojen lisäksi jalkapallokenttä, jäähalli, tekojäärata, curlinghalli ja erilaisia liikuntasaleja. Kesäisin myös Pikkukosken uimarannalle pääsee ottamaan aurinkoa.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+k

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Ilona Huuhtanen, LKV, LVV, 040 746 3283 tai ilona.huuhtanen@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Ilona Huuhtanen
 • ROOF Group Oy
 • ilona.huuhtanen@roofgroup.fi
 • 040 746 3283
Kohdenumero20305472
Sijainti
 • Oulunkylä
 • Kyläsepänkuja 2
 • 00640
 • Helsinki
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h, k, kph, alkovi, 2 parvi
Asuinpinta-ala m²63.5 m²
Yhteensä m²63.5 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)1906
Käyttöönottovuosi1906
Vapautuu28.02.2022
Velaton hinta318 000 €
Myyntihinta318 000 €
Yhtiövastike412,75 €
Hoitovastike412,75 €
Vesimaksu
 • 15
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaSaunamaksu 3,50€/ kerta sisältää lämmityspuut. 5657,7 kWh/ vuosi sisältää myös käyttösähkön. Noin 100€/kk. Autopaikka: 20,00 €/ vuosi. Yhtiökokous on myöntänyt hallitukselle valtuudet kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimisestä tai perimättä jättämisestä tarpeen vaatiessa.
Sauna
 • taloyhtiössä sauna
Tilojen kuvaus2 kpl Parvi: SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Lauta. Makuualkovi: SEINÄT: Maalattu. LATTIAT: Lautalattia. Eteinen: VARUSTUS: Säilytyskuutiot. SEINÄT: Maalattu. LATTIAT: Lauta.
Asuntoon kuuluu
 • Autopaikka: ulkoautopaikka
YleiskuntoTyydyttävä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohtaSeinien maalaus, kylpyhuoneessa allaskalusteen asennus, kiinteät kaapistot kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Peilikaappien purku makuualkovista. 2012: Väliseinän purku. Kylpyhuone- ja vesikalusteiden sekä lämminvesivaraajan purku. Seinien uudelleen levytys kylpyhuonekipsilevyillä. Lattiakaatojen valaminen rakennusmääräysten mukaan sekä korokkeen valaminen suihkun ja muun kph väliin. Viemärin ja pysyvesijohtojen uudelleen kotelointi. Väliseinän rakentaminen pesukoneen ja suihkun väliin. Sähköisen lattialämmityksen asennus kylpyhuoneeseen. Seinien ja lattian vesieristys rakennusmääräysten mukaan. Seinien ja lattian laatoitus. Alakaton rakentaminen kipsilevystä. Suihkukopin rakennus. Lämminvesivaraajan asennus keittiöön ja tähän siirtoon liittyvät putkityöt. Kylpyhuonekalusteiden asennus. Vesikalusteiden asennus. Pistorasioiden uusinta. (Kylpyhuoneremontti on lopputarkastettu)
EnergialuokkaC2007
Lämmitysjärjestelmän kuvausSähkö
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
 • Harja
 • Pelti
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: Lämminvesivaraaja, jääkaappi/pakastin, sähköliesi, liesituuletin / hormi, astianpesukone. SEINÄT: Maalattu. LATTIAT: Lauta. TYÖTASOT: Puu, kivi.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: Sähkölattialämmitys, allas, wc-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukone (Kuivaava pesukone sisältyy kauppaan, huuhteluainelokero tukossa), pesukoneliitäntä (ja varaus kuivausrummulle), peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto. SEINÄT: Kaakeli. LATTIAT: Laatta.
Saunan kuvaus
 • VARUSTUS: Puukiuas.
Olohuoneen kuvaus
 • SEINÄT: Maalattu. LATTIAT: Lauta.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotIäkäs ulkorakennus, kunto välttävä.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Perkiö 2
Isännöitsijän yhteystiedotTaloasema / Hannu Tukonen Mannerheimintie 25, 00250 Helsinki Puh. 0503583592
Taloyhtiössä muutaPihan hoitovälineet ja polttopuut yhtiön varastossa yhtiön piharakennuksessa. Ilmanvaihtojärjestelmä: painovoimainen.
EnergialuokkaC2007
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2020: Kunnostettu hston B6 ilmanvaihto ja parannettu yläpohjan eristystä. 2019: Huoneisto A2 lämpöeristyksen parantaminen. 2018: LVI kuntotutkimus. Viemärilinjan A2-B4 saneeraus, hsto B4 kph saneeraus ja B-portaan viemärin osittainen sukitus. 2017: C1 kph korjaukset ja ennallistaminen. B3 hsto korjaukset, alkovin ja varastohuoneen ennallistaminen. B4 viemärilinjan painehuuhtelu. A2 vesivaurion purku- ja korjaustyöt. A2 ja B4 putkistojen aukaisu, rassaus. A2 ja B4 viemärihuuhtelu. 2015: Saunan hormin kunnostus. Jätekatos. Katon huoltomaalaus. 2014: Korvausilmaventtiilit. 2012: Piharakennuksen kunnostus. 2011: Julkisivun kosteus- ja lahovaurioiden korjaus. C-portaan tuenta. 2010: Imeytyskentän ja ylivuotoputken asennus sekä kivipolun pohjarakenteiden vaihtotyö. 2009: Alapohjan ja ulkoportaikon kunnostus, pihan sadevesien ohjauksia. 2008: E 1-talon hormin korjaus. 2007: Uudet alustan ovet, A-portaan kaiteet, tuuletusputket välikattoon. Putkia uusittu osittain. 2005-2007: Päärakennuksen julkisivun kunnostaminen. 2006: Pintaremontti maalaus, antennin uusiminen, kellarin oven uusiminen. 2005: Putkia uusittu osittain. 2003: Kuntoarvio. 2000: Vaakavesijohdot.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2021: B-rapun ja D1 kylpyhuoneen katon vesivuodon korjaukset. B5 parvekkeen ja alapohjan korjaussuunnitelma. 2022: Pohjaviemärin ja tonttivesiputkien korjaussuunnitelma. Pohjaviemärin ja tonttivesiputkien uusiminen. B 5 parvekkeen ja alapohjan korjaaminen. 2024: Ikkunoiden ja asuntojen ulko-ovien sekä lukituksien uusiminen (kustannusarvio: 70 000,00 €) 2025: Huoltorakennuksen hankesuunnittelu. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut kustannusarviot ovat alustavia arvioita ja todelliset kustannukset selviävät vasta urakan valmistuttua. Kustannukset voivat olla arvioitua pienemmät tai suuremmat. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Tontin pinta-ala2545 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image