Maininkitie 12, 58m2, 188 000 €

Tilava ylimmän kerroksen kerrostalokaksio. Siistissä kaksiossa on toimiva pohjaratkaisu. Avaraan keittiöön mahtuu ruokapöytä, lisänä saareke, missä on myös kaappitilaa. Valoisasta asunnosta on mukavat näkymät. Tyylikäs ja tilava (pesukone mahtuu hyvin) kylpyhuone joka uusittu linjasaneerauksen yhteydessä.

Omalla tontilla oleva yhtiö jossa tehty linjasaneeraus 2018.

Espoonlahden, Suomenojan sekä Kivenlahden palvelut lähietäisyydellä. Espoonlahden ja Kivenlahden metroasemat valmistuvat myös läheisyyteen. Metroasemien myötä palvelut vain paranevat. Kauppakeskus Pikkulaivasta löytyy mm. erinomainen K-seilori kauppa sekä muita arjen palveluita (apteekki, kirjasto). Autolla lyhyt matka Länsiväylälle.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 2 h+k

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET 24/7:

Roni Porokara, LKV, 040 525 4900 tai roni.porokara@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

Kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Roni Porokara
 • ROOF Group Oy
 • roni.porokara@roofgroup.fi
 • 040 525 4900
Kohdenumero20983101
Sijainti
 • Kivenlahti
 • Maininkitie 12
 • 02320
 • Espoo
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h, k, kph, parveke.
Asuinpinta-ala m²58 m²
Yhteensä m²58 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros4
Kerroksia4
Rakennusvuosi (päättynyt)1973
Käyttöönottovuosi1973
VapautuminenHeti
Velaton hinta188 000 €
Myyntihinta154 589 €
Velkaosuus33 410 €
Yhtiövastike366,15 €
Rahoitusvastike132,07 €
Hoitovastike234,08 €
Vesimaksu
 • 20
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaSaunamaksu 16,00 €/kk. Autokatosvuokra 30,00 €/paikka /kk, autopaikkavuokra 25,00 €/paikka /kk. Vesimaksu on vesimaksuennakko ja yhtiössä on vedentasauslaskutus 31.12. Yhtiökokouksessa 16.09.2020 hallitus valtuutettiin perimään tai jättää perimättä yksi ylimääräinen hoitovastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa / salliessa.
Tilojen kuvausEteisen lattia osittain laatoitettu.
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Parveketyyppi: sisäänvedetty
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
EnergialuokkaD2007
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: muu
Katto
 • Tasakatto.
 • Huopakate.
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: Kaapisto, saareke / kaapit, jääkaappipakastin, liesi, uuni, liesituuletin, astianpesukone, allas, hana. SEINÄ: Maalattu. VÄLITILA: Laatta. TYÖTASO: Puu. LATTIA: Laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Uusittu linjasaneerauksen yhteydessä. VARUSTUS: Suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaslaatikosto, allas, hana, pesukoneliitäntä. SEINÄ: Laatta. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • SEINÄ: Maalattu. LATTIA: Laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 1
 • Makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle. SEINÄ: Maalattu. LATTIA: Laminaatti.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotMakuuhuoneessa on liukuovikaapisto, jonka yhdessä ovessa on peili.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Satopaasi
Isännöitsijän yhteystiedotKiinteistöpalvelu TaloVarmA Oy, Ahventie 4 A 10, 3 krs., 02170 Espoo, Pertti Burgman, p. 09- 2562 024, posti@talovarma.fi.
Taloyhtiössä muutaSauna, ulkoiluvälinevarasto, askarteluhuone, kellarikomerot, kylmäsäilytys, kerhohuone, väestönsuoja, koneellinen poistoilmanvaihtojärjestelmä, sateliittiantenni, kaapeli-tv, taloyhtiölaajakaista Elisa KTV. Yhtiöjärjestyksen 18. § mukaan kukin osakkeenomistaja vastaa hallitsemansa huoneistoon liittyvän parvekkeen julkisivun parvekeaukkoon asennetun lasituksen ja siihen liittyvän muun asennuksen ja tekniikan aiheuttamasta korjaus kunnossapito- sekä huoltokustannuksista. Osakkeenomistaja vastaa lisäkustannuksista, jotka aiheutuvat lasituksen purkamisesta, takaisin asentamisesta tai yhtiölle aiheutuvasta muusta vahingosta. Yhtiöllä on luotollinen shekkitili 8.409,40 €.
EnergialuokkaD2007
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2017-2018: Linjasaneeraus. Linjasaneerauksen yhteydessä: Alapohjan tuuletus, huoneistojen märkätilat, saunat, porraskäytävien alatasanteiden pinnoitteet, lämmitysjärjestelmä, vesi- ja viemärijärjestelmä, ilmanvaihto, sähkö- ja tietojärjestelmä. Sokkelihalkeamat. 2016-2017: Toteutussuunnittelu OPTIPLAN Oy LVVIAS-peruskorjausta varten. 2015: Linjasaneerauksen alustava hankesuunnitelma valmistunut. 2014: Päivitetty pihasuunnitelma. Jäteasemat muutettu yhtiökohtaisiksi jäteasemiksi. Yhtiön lukitus muutettu iLOQ-lukitusjärjestelmäksi. 2013: A portaan talon päädyn salaoja-asennus. Ilmanvaihtojärjestelmän kanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö. 2012: Kiinteistön käyttövesiliittymän ja lämpöliittymän uusinta. Alapohjien LV-runkoputkien uusinta ja lämmönjakohuoneen peruskorjaus. 2010: Käyttövesi runkoputkien uusinta rakennusten alapohjissa. 2009: A, B portaiden vesikaton kattokermin uusinta. Porrashuoneiden alatasanne seinät ja katot maalattu. Käyttövesi runkoputkien uusinta rakennusten alapohjissa. 2008: Lämpöverkoston tasapainotus. 2007: Ilmastointijärjestelmän tasapainotus. Yhtiössä laadittu kattava LV-putkisuunnitelma suoritettavia LV-runko putkilinjojen uusimista varten. C, D, F ja G portaan alapohjan sadevesi runkoputket uusittu. A ja B portaan alapohjan sadevesi- ja viemäri runkoputket uusittu. Kiinteistön ulkovaipan kaikki ikkunat ja parvekeovet vaihdettu ja parveke tausta seinän panelointi uusittu. 2006: Kiinteistön ikkunoiden ja ikkunakarmien sekä parveke taustaseinien uusinta. 2005: Lämpimän käyttöveden kiertovesipumput vaihdettu LVI suunnittelun mukaisiksi A-G portaissa. Lämpöputkien runkolinjan pääsulut vaihdettu A, B, C ja D talossa. Käyttövesi puolen linjaventtiilit vaihdettu pallofix venttiileiksi. 2004: Lämmitysverkoston perussäätö. 2003: Rakennuksen rakennustekninen kuntoarvio ja LVS. Patteriverkoston patteriventtiilit uusittu koko yhtiön osalta ja linjasäätöventtiilejä uusittu/vaihdettu. 2002: Pyöräkellarin laajennus. Tulo- ja poistoilmaverkoston puhdistus- ja säätötyö. Lämmönsiirtimet vaihdettu. 2001: Porrasopasteet ja portaiden tunnusvalot. Pyykinkuivausaitauksen korjaus. 2001-2002: Piha-aluetta kunnostettu ja leikkivälineitä uusittu yhteisvastuullisesti kolmen taloyhtiön kanssa. 2001: Antenniverkosto kunnostettu Tähti 2000- verkoksi. 2000-2001: Antennimaston vahvistimen ja satelliittiantennin asennus. 1999-2000: Salaojitus ja alapohjan tuuletus A-G portaissa. 1989: Asuinrakennuksen julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus ja maalaustyöt sekä jätekatoksen uusiminen. Peruskuntoarvio. 1997: Lämmönvaihdinlämmönjakohuoneessa uusittu. Katon uudistus. 1995: Uudet betonilattiat kylpyhuoneisiin. 1993: Linjasäätöventtiilien vaihto.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: Pihasuunnitelman mukaiset työt. Sokkelihalkeamat. Parvekkeiden kunnon seuranta. Elementtisaumaukset v. 2020 - Elementtien puhdistus. Rakennusten vesikatteiden ja vesikaterakennelmien peruskunnostus v. 2020. Porraskäytävien alatasanteiden pinnoitteet, porrashuoneiden ovet ja porrasmaalaukset. Ikkunoiden ja ulko-ovien huoltotoimenpiteet. Ilmanvaihdon kokoojakammiot- ja IV-putket vesikatolla. Hissit erikseen suunniteltavissa.
Tontin pinta-ala5100 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image