Leppävaarankatu 17 , 58m2, 319 000 €

Tasokkaasti päivitetty koti mainiolla sijainnilla.

Värimaailmaltaan neutraali koti, jonka avara pohjaratkaisu hipoo täydellisyyttä. Olohuoneesta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Keittiössä on runsaasti lasku- ja säilytystilaa. Päivityksessä on kiinnitetty erityishuomioita huoneiston pohjan avartamiseen säilytystilan maksimointiin. Pienet yksityiskohdat korostavat huoliteltua lopputulosta.

Omalla tontilla seisova taloyhtiö. Vuoden 2020 toimintakertomuksen mukaan taloyhtiön maksuvalmius on ollut hyvä.

Leppävaarassa asut kaupunkielämään kuuluvien palveluiden lähellä. Kauppakeskus Sellon kattava palvelutarjonta alle kilometrin päässä, samoin kuin hyvät liikenneyhteydet busseilla ja Leppävaaran juna-asema. Liikenneyhteydet paranevat entisestään Raide-Jokerin valmistuessa, joka kytkee Leppävaaran Otaniemeen ja metroon. Ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet ovat laajat.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+k+s+lasit. parveke

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Ilona Huuhtanen, LKV, LVV, 040 746 3283 tai ilona.huuhtanen@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Ilona Huuhtanen
 • ROOF Group Oy
 • ilona.huuhtanen@roofgroup.fi
 • 040 746 3283
Kohdenumero21571893
Sijainti
 • Leppävaara
 • Leppävaarankatu 17
 • 02600
 • Espoo
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h, k, kph, s, lasitettu parveke
Asuinpinta-ala m²58.5 m²
Yhteensä m²58.5 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Kohteen markkinoinnissa on käytetty mittatiedoilla varustettua pohjapiirrosta. Pohjapiirroksen tarkoitus on ollut helpottaa ostajan ostopäätöstä ja selvittää asunnon nykyinen huonejako. Ostaja on tietoinen, että pohjakuva suuntaa antava, ei mittakaavassa, eikä perustu virallisiin piirustuksiin. Pohjapiirroksessa näkyvät mitat on luotu automaattisesti 3D-skannauksesta (leveys x pituus), eikä niiden oikeellisuutta ole tarkistettu. Pohjapiirroksessa näkyvät mitat ovat suuntaa antavia ja ne voivat näin ollen poiketa todellisista mitoista. Mitat tulee tarkistaa esimerkiksi remonttia suunniteltaessa. Mittauskohdat on merkitty kuvaan pienillä kolmioilla. Välitysliike, myyjä, eikä pohjakuvan laatija ole vastuussa, mikäli pohjakuvan mittasuhteet eivät todellisuudessa vastaa pohjakuvassa mainittuja mittasuhteita. Asunnon ostajan on tärkeää ymmärtää, että mittasuhteet voivat heittää kuvassa mainitusta enemmän tai vähemmän. Myytävän kohteen pinta-alatiedot selviävät myyntiesitteestä, eikä pohjakuvan mittatietojen pohjalta voida laskea/olettaa muita pinta-alatietoja.
Kerros1
Kerroksia3
Rakennusvuosi (päättynyt)2001
Käyttöönottovuosi2001
VapautuminenHeti
Velaton hinta319 000 €
Myyntihinta317 531 €
Velkaosuus1 468 €
Yhtiövastike292,50 €
Rahoitusvastike29,25 €
Hoitovastike263,25 €
Vesimaksu
 • 21
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaYhtiövastike 292,50 €/ kk muodostuu: Hoitovastike: 263,25 €/ kk. Rahoitusvastike: 29,25 €/ kk. Rahoitusvastike perustuu huoneiston lainaosuuteen: Katto- ja pihaurakka per. 30.09.2021 1 468,09 €. Autopaikkavuokra: 50,00 € / paikka / kk. Varsinainen yhtiökokous 5.5.2021: Päätetään hallitukselle myönnettävästä valtuutuksesta periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen vastike. Valtuus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.
Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausEteinen: SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Laminaatti.
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Parveketyyppi: lasitettu
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohta2021 koko huoneiston saneeraus lukuunottamatta kylpyhuonetta.
EnergialuokkaD2007
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: betoni
Katto
 • Pulpettikatto
 • Tiili
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: Liesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappipakastin, kaapistot. SEINÄT: Maalattu. VÄLITILA: Levytetty. TYÖTASOT: Laminaatti. LATTIA: Laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • VARUSTEET: Suihkukaappi, suihku, peilikaappi, allas, allaskaapi, wc-istuin. LATTIA: Laatoitettu. SEINÄT: Laatoitettu.
Saunan kuvaus
 • VARUSTUS: Sähkökiuas. SEINÄT: Puu. LATTIAT: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 1
 • SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Laminaatti.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Espoon Purotar
Isännöitsijän yhteystiedotKT-Palvelu Oy/ Tero Listenmaa Puh. 020 755 1304 Vallikallionkuja 2, 02650 Espoo
Taloyhtiössä muutaIlmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto. Iratimistovarastot, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot, maakellari, kasvihuoneet.
EnergialuokkaD2007
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2020: Rakennusten kattojen kunnostusremontti. Piha-alueiden kunnostusurakka ja kurtturuusujen poisto. 2019: Terassien liukuovien huoltotoimet eräissä huoneistoissa. 2018: Puuterassien huoltotoimet. Pihan rima-aitojen uusiminen. Vesikaton huoltokorjaustöitä. 2016: Ilmanvaihtokanaviston nuohous ja säätö.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit2021-2026: Kärryluiskien laatoitusten korjaamista. Ilmanvaihtokanaviston puhdistaminen ja ilmamäärien säätö sekä korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto keskitetysti 2022. Kuntoarvion päivitys, märkätilojen kuntotutkimus. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista. Arvioidut kustannukset tarkentuvat vasta, kun työt on suoritettu kokonaisuudessaan ja voivat olla arvioitua suuremmat tai pienemmät.
Tontin pinta-ala5968 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image