Oritie 3, 51m2, 108 000 €

Ylimmän kolmannen kerroksen valoisa kaksio hyvin hoidetussa taloyhtiössä. Tässä kodissa on tilavat huoneet ja kauniit näkymät yhtiön vehreälle sisäpiha. Olhuoneesseen sopii isompikin sohva ja tilaa jää vaikka työpisteellekin. Siistissä kylpyhuoneessa on suljettavat suihkuseinät ja paikka pesukoneelle. Asunnon eteisessä on hyvät kaappitilat ja lisäksi huoneiston käytössä on häkkivarasto.

Asunto sijaitsee erinomaisten palvelujen ja ulkoilumahdollisuuksien sekä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Muutaman kilometrin säteeltä löytyvät Hakunilan kattavien lähipalveluiden lisäksi mm. Porttipuistonliikekeskus, Helsinki Outlet ja Ikea. Upeiden ulkoilumaastojen lisäksi läheltä löytyy monipuolinen valikoima urheilupaikkoja urheilupuistosta ja uimahallista ratsastukouluun ja koiraurheilukeskukseen. Tiivis linja-autoliikenne kulkee aivan kodin vierestä, josta pääsee sujuvasti liikkumaan niin Vantaan sisäisesti kuin Helsinkiin ja esim. Mellunmäen metro- tai Tikkurilan juna-asemalle. Omalla autolla on nopeasti kehä 3:lla ja Lahden moottoritiellä Tästä loistava tilaisuus vaikka sijoittajalle!

Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h + k.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Mira Järvinen, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV 040 8350271 / mira.jarvinen@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English Jag kan betjäna också på svenska.

Onko oma asuntosi myymättä? Kauttani saat maksuttoman arvion asunnostasi sekä tarjouksen myyntityöstä. Soita 040-835 0271!

ROOF Group – Asuminen on tunne. www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Mira Järvinen
 • ROOF Group Oy
 • mira.jarvinen@roofgroup.fi
 • 040 835 0271
Kohdenumero21067500
Sijainti
 • Hakunila
 • Oritie 3
 • 01200
 • Vantaa
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h, k, kph
Asuinpinta-ala m²51 m²
Yhteensä m²51 m²
Lisätietoja pinta-alastaYhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä 2h + k ja huoneiston pinta-ala 51m². Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (valmistunut ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteisesti.
Kerros3
Kerroksia3
Rakennusvuosi (päättynyt)1974
Käyttöönottovuosi1974
VapautuminenSopimuksen mukaan
Kuukausivuokra825,00 €
Velaton hinta108 000 €
Myyntihinta106 612 €
Velkaosuus1 387 €
Yhtiövastike268,84 €
Rahoitusvastike20,68 €
Hoitovastike248,16 €
Vesimaksu
 • sisältyy vastikkeeseen
Lisätietoja maksuistaMoottoripyöräpaikka 5€/kk. Pesutupamaksu 65€/v. Radiolaitepantti 85€ kertamaksu.
Sauna
 • taloyhtiössä sauna
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
Lisätietoa kunnostaHyvä/tyydyttävä
EnergialuokkaD2007
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: betoni
 • Laminaatit uusittu 2018
Katto
 • Tasakatto
 • Protan
Keittiön kuvaus
 • Jenkkijääkaappi
 • Lattiamateriaalit: laminaatti
 • Seinämateriaalit: maalattu
 • Liesi: sähköliesi
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Lattiamateriaalit: muovi
 • Seinämateriaalit: maalattu
 • Varusteet: suihkukaappi, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi
Olohuoneen kuvaus
 • Lattiamateriaalit: laminaatti
 • Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lattiamateriaalit: laminaatti
 • Seinämateriaalit: maalattu
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Hakunilanraitti
Isännöitsijän yhteystiedotJS-Audit ISA Jarkko Väisänen p. 020 743 6606 jarkko.vaisanen@tl-konserni.fi Oritie 2, 01200 Vantaa
Taloyhtiöön kuuluu
 • kellarikomero
Taloyhtiössä muutaUlkoiluvälinevarasto, pesutupa, mankeli. Kaapeli-TV. Taloyhtiössä koneellinen ilmanvaihto. Väestönsuojatilat Hakunilan kalliosuojassa.
EnergialuokkaD2007
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2019 Rakennettu aita Hakunilanraitin varteen,puuston kuntoarvio. 2018 B-portaan alimman tasanteen alakatto uusittiin,korjattiin yksi kattovuoto ja yksi astianpesukoneen aiheuttama vesivahinko.Uusittiin pesulan kuivausrumpu ja lämpökeskuksen laitteistot. 2017 Huoneistojen käyntiovet uusittiin. Ilmanvaihtojärjestelmä puhdistettiin ja säädettiin.EF-talon kellarin wc kunnostettiin. Paikoitusalueen viivoitukset maalattiin. 2016 Parvekeseinät peruskorjattiin ja uusittiin parvekkeiden ikkunat ja ovet. Pihan pallovalaisimet muutettiin led-valoiksi. 2015 Pesulan linko ja toinen pesukone uusittiin. Käyntiportti asennettiin B-portaan alikulkukäytävään. Parvekeseinien korjaussuunnittelu valmistui. Parvekeikkunoiden ja -ovien uusiminen ja -seinien korjaus aloitettiin. Jätekatokseen lisättiin valaistus. 2014 Putkiston kuntotutkimus. D-portaan kattokupu uusittiin. EF-talon saunan lauteet ja kylmiön laitteisto uusittiin. Jätekatoksen ovi uusittiin. Asennettiin porraskäytävien oviin numerokoodilukot. Uusittiin yhden huoneistokylpyhuoneen lattian vesieristeet. Lämpimän käyttöveden säätöventtiili ja lämmityksen toimimoottori uusittiin. Yhden huoneiston viemäri uusittiin. D-portaan hissin jarrut korjattiin. Pihan roska-astiat uusittiin. Jätekatoksen edustan asfaltointi ja kaiderakenteet korjattiin. 14 kylpyhuoneen kunto tutkittiin. 2013 ABCD-talon talouskellarin kompressori uusittiin. Huoneiston D44 käyntiovi uusittiin. Huoneistojen B20, D63, F78 ja F79 kylpyhuoneiden vesieristeet ja kaivorakenteet uusittiin. Porraskäytävien ilmoitustaulut uusittiin. Talojen sokkelit huoltomaalattiin. 2012 Huoneistojen B11, B15 ja C23 kylpyhuoneiden lattioiden vesieristeet uusittiin. Pysäköintialueen Oritie 2 pylväsvalaisimet uusittiin. EF-talon edustan istutukset uusittiin. A-portaan edustalle tehtiin pyörille säilytyspaikka. 2011 Huoneistojen D36 ja D39 käyntiovet uusittiin. Huoneiston C26 kylpyhuoneen lattian vesieristeet uusittiin. Pihan asfaltointeja korjattiin. Sähkökeskukset tarkastettiin ja huoltokorjattiin. Julkisivut pestiin. 2010 Kuivaushuoneisiin asennettiin uudet kuivaimet. Lämmitysjärjestelmän kaikki patteriventtiilit vaihdettiin ja lämmitys tasapainotettiin. Hissien lattiapäällysteet uusittiin. Huoneiston D40 parvekeseinän eristykset korjattiin. Kiinteistöstä laadittiin peruskuntoarvio ja pitkän tähtäyksen korjaussuunnitelma ja hissien sekä 25 kylpyhuoneen kunto tarkastettiin Kattavampi luettelo yhtiön korjaushistoriasta vuosilta 1997-2019 tilinpäätöksen 2019 liitteenä olevassa Asunto Oy Hakunilanraitti Korjausselvitysliiteessä. Em. asiakirja saatavilla välittäjältä.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitAsunto-osakeyhtiön hallituksen kunnossapitotarveselvitys tulevalle viidelle vuodelle (esitetty yhtiökokoukselle 17.6.2020): Piha: Pysäköintihallin korjaus, lisärakentamismahdollisuuksien selvittäminen. Huoneistojen märkätilat: Mahdollisesti uusiminen linjasaneerauksen yhteydessä. Vesi- ja viemärijärjestelmät: Uusimisen suunnnittelu- ja toteutus. Sähkö- ja telejärjestelmät: Uusimisen suunnnittelu- ja toteutus. Hissit: Peruskunnostus tai uusiminen. Linjasaneerauksen hankesuunnitelma aloitettu vuonna 2020. Hankesuunnitelmassa tarkennetaan linjasaneerauksen korjaustapa, tehdäänkö samalla huoneistojen märkätilojen korjauksia ja uusitaanko mahdollisesti myös sähköjä. Hankesuunnitelman etenemisvaiheesta saatavilla lisätietoa välittäjältä. Lisätietoa suunnitteilla olevien remonttien rahoituksesta tilinpäätöksen 2019 liitteenä olevassa Asunto Oy Hakunilanraitti Korjausselvitysliiteessä. Em. asiakirja saatavilla välittäjältä.
Tontin pinta-ala5546 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
 • Vuokrahakemus
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image