Sammalsuontie 8, 50m2, 60 000 €

Näppärä kaksio rivitalon päädyssä!

Keittokomeron yhteydessä on oma tilansa ruokapöydälle. Toimivassa kylpyhuoneessa on lattialämmitys ja paikka pesukoneelle. Oma sauna! Suojaisan takapihan ilmansuunta on etelä. Vaatehuoneen lisäksi makuuhuoneessa on kaapistot ja asunnon käytössä on ulkovarasto. Huoneistoon kuuluu autokatospaikka.

Viihtyisällä tontilla seisova velaton taloyhtiö, josta on pidetty huolta ja on yleisilmeeltään siistissä kunnossa. Edullinen hoitovastike sisältää maakaasun ja vedestä maksetaan oman kulutuksen mukaan.

Myllykosken Kurkimäki on rauhaisa asuinalue keskellä luontoa, mistä löytyy hyvät mahdollisuudet ulkoilla ja liikkua. Paikalliset peruspalvelut löytyvät reilun kilometrin päästä ja Kouvolan ydinkeskustaan on nopea kulkuyhteys.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+kk+s.

Ota yhteyttä, niin käydään tutustumassa!

Tomi Huusari tomi.huusari@roof.fi 044 236 6212

roofgroup.fi/tomi-huusari

Yhteystiedot
 • Tomi Huusari
 • ROOF LKV Kymenlaakso
 • tomi.huusari@roof.fi
 • 044 236 6212
Kohdenumero9537559
Sijainti
 • Myllykoski
 • Sammalsuontie 8
 • 46800
 • Kouvola
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h, kk, rt, vh, kph, s
Asuinpinta-ala m²50 m²
Yhteensä m²50 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)1990
Käyttöönottovuosi1990
VapautuminenHeti
Velaton hinta60 000 €
Myyntihinta60 000 €
Yhtiövastike155,00 €
Hoitovastike155,00 €
Vesimaksu
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaVesimaksu oman kulutuksen mukaan. Vesimaksu, kylmä 4,17 €/m3. Vesimaksu, lämmin 9,21 €/m3. Mittariperusteinen vesilaskutus on 3 kk välein. Asukas lukee mittarin ja ilmoittaa lukeman isännöintitoimistoon. Osakkaan vaihtuessa myyjä ilmoittaa loppulukeman loppulaskua varten isännöintitoimistoon. Loppulukema on samalla uuden osakkaan / asukkaan alkulukema.
Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausTuulikaappi sekä vaatehuone. LATTIA: Muovimatto. Eteinen. LATTIA: Parketti.
Asuntoon kuuluu
 • Autopaikka: autokatospaikka
YleiskuntoHyvä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohta2009: Kylpyhuone ja sauna uusittu. Isännöitsijäntodistuksen mukaan: Kosteiden tilojen lattialämmitys alkuperäinen, kunnossapito yhtiön vastuulla.
EnergialuokkaF2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausMaakaasu
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotTilinpäätöksen 2020 toimintakertomuksen mukaan arvio tulevasta kehityksestä: Rakennuksen ikääntyessä korjauksia tullaan suorittamaan hallituksen ja yhtiökokouksen päätösten mukaisesti. Hallitus on laatinut yhtiölle kunnossapitoselvityksen seuraavalle viidelle vuodelle. Sähköinen huoneistotietojärjestelmä (ASREK) aiheuttaa muutoksia osaketie­tojen tallennukseen ja tulee edellyttämään toimia myös osakkailta. Asiasta tiedotetaan tarkemmin asian ollessa ajankohtainen.
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, tiili, betoni
Katto
 • Harjakatto.
 • Tiilikate.
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: Jääkaapi, sähköliesi, liesituuletin. TYÖTASOT: Laminaatti. LATTIA: Parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: Wc-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, sähköinen lattialämmitys, peilikaappi, allaskaappi. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta.
Saunan kuvaus
 • VARUSTUS: Sähkökiuas. SEINÄT: Puu. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • LATTIA: Parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 1
 • LATTIA: Muovi.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotYhtiöjärjestyksen 4 §:n mukaan jokaiseen asuinhuoneistoon kuuluu lisäksi 4,5 m²:n suuruinen varastotila.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Sammalkaari
Isännöitsijän yhteystiedotReim Kymi Oy / Hanna Leena Jernberg Lehtomäenkatu 12, 45160 Kouvola p. 020 743 8500 asiakaspalvelu.kouvola@reim.fi / hannaleena.jernberg@reim.fi www.reim.fi/kymi
Taloyhtiössä muutaUlkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset varastot. Koneellinen poistoilmanvaihto.
EnergialuokkaF2013
Autokatospaikkoja21
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2021: Takaovien uusiminen. Vesikalusteita uusittu; kaksi vesimittaria ja yksi hana. 2020: Yläpohjatyöt palokatkot ja luukkujen tiivistys. 2019: Sammaleen poisto katolta. Huoneiston 6A1 lämpövuotojen korjaus. Autopistokepaikkojen muuttaminen ajastinmallisiksi. Autokatoksen valaistus LED-lampuiksi. Antennikeskuksen vaihtaminen (DVB-T2 valmius). 2018: Syöksyjen jatkaminen. Alapohjan aluskatteen korjaukset ja iv- sekä viemäriputkien lisäeristykset. Bauerin ohjausyksikön vaihto. 2017: Terassi- ja ulko-ovien tiivistys ja huoltokorjaukset. Alkuperäisten liesituulettimien uusiminen. Paisuntasäiliö uusittu lämmönjakohuoneeseen. 2016: 5 kpl puiden kaato. IV-puhdistus. 2015: Pihavalaistuksen parantaminen. Patteritermostaattien uusiminen. Lämmitysjärjestelmän perussäätö. Puuosien huoltomaalaus. 2014: Aidan maalaus. Roskakatoksen korjaus. 2013: Katon puhdistus. Säätölaitteen uusiminen. Lukitusmuutos. Puuosien maalaus. 2012: Lämmitysverkoston huuhtelu. Bauer-vedenkäsittelylaitteen asen. lämmitysverkostoon. Varaston ovien ja puuosien huoltomaalaus. 2011: Varastojen ovien ja puuosien huoltomaalaus / kunnostus. 2010: Väliaitojen uusiminen. 2009: Paisunta-astian uusiminen. 2007: Kaasupolttimen vaihto. 2005: Yleisantennin ja digi-tv valmius. 2004: IV-puhdistus. 2000: Puupintojen maalaus. 1997: Piha-alueen asfaltointi.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKunnossapitotarveselvitys: 2021: Taloyhtiön vuosittaiset huolto- ja korjaustyöt. Tarvittaessa vesikalusteiden uusiminen. Takaovien uusinta. 2022: Taloyhtiön vuosittaiset huolto- ja korjaustyöt. Tarvittaessa vesikalusteiden uusiminen. 2023: Taloyhtiön vuosittaiset huolto- ja korjaustyöt. Tarvittaessa vesikalusteiden uusiminen. 2024: Taloyhtiön vuosittaiset huolto- ja korjaustyöt. Kuntoarvio. Etuovien uusinta. Jätekatoksen uusiminen. 2025: Jätekatoksen uusiminen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Tontin pinta-ala7672 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image