Kaupintie 16, 51m2, 199 000 €

Pohjois-Haagan juna-aseman välittömässä läheisyydessä sijaitseva ja täysin muuttovalmis, hyväpohjainen kaksio hissitalossa.

Kaikki pinnat lattiasta kattoon ja ikkunat sekä kylpyhuone mukaan lukien ovat uutta vastaavassa kunnossa koska kerroksessa aiemmin olleet toimistotilat muutettiin asunnoiksi v. 2014.

Länsi-ikkunat tekevät olohuoneesta sekä makuuhuoneesta valoisat ja vaaleat pintamateriaalit tekevät sisustamisen helpoksi. Ison olohuoneen yhteydessä on avokeittiöön rinnastettava ja täysin varusteltu keittokomero. Modernissa sekä tilavassa kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pesukoneelle ja makuuhuoneen kaapistojen lisäksi säilytystilaa tarjoaa suuri vaatehuone, joka kokonsa puolesta sopii lisäksi työtilaksi.

Vaikka taloyhtiö on valmistunut v. 1977, asunnon kylpyhuone-wc on asunnoksi muuttamisen yhteydessä rakennettu niin, että kauempana tulevaisuudessa häämättävässä putkiremontissa asunnon omistaja tulee vastaamaan ainoastaan runkolinjojen uusimiskustannuksesta ja selviää siten merkittävästi kokonaisvaltaista linjasaneerausta edullisemmilla kustannuksilla.

S-market on naapuritalossa ja moni muukin palvelu apteekista kirjastoon sijaitsee aivan kulman takana. Kauppakeskus Kaareen on matkaa kilometri ja Helsingin keskustaan pääsee tiheästi liikennöidyn kehäradan ansiosta vartissa. Tämä helmi ei ole kauaa myynnissä, otathan pian yhteyttä, kysyt lisätietoja ja sovit itsellesi yksityisesittelyajan!

Yhtiöjärjestyksen mukaan asunto tai toimisto.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET 24/7:

Suvi Suominen, LKV, LVV, 044 066 6066 tai suvi.suominen@roofgroup.fi

Autan mielelläni kaikissa asuntoasioihin liittyvissä kysymyksisä!

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

Kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Suvi Suominen
 • ROOF Group Oy
 • suvi.suominen@roofgroup.fi
 • 044 0666 006
Kohdenumero9439105
Sijainti
 • Lassila, Pohjois-Haaga
 • Kaupintie 16B53
 • 00440
 • Helsinki
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoKiinteistöosakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h+ak+kph+vh.
Asuinpinta-ala m251 m²
Yhteensä m258 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaMainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Huoneistoihin A 22 -B 69 (A- ja B-portaiden 2. - 4. kerroksessa sijaitsevat huoneistot) kuuluu osuus huoneistojen pinta-alojen suhteessa jaetusta yhteisestä kerrosaulasta. Yhtiöjärjestyksessä huoneiston pinta-ala ilmoitetaan huoneiston pinta-ala + osuus kerrosaulasta. Huoneistot ovat velvollisia maksamaan vastiketta myös kerrosaulaosuuden osalta.
Kerros2
Kerroksia7
Rakennusvuosi1977
Käyttöönottovuosi1977
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta199 000 €
Myyntihinta199 000 €
Hoitovastike278,40 €
Vesimaksu
 • 20
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaSaunamaksu 10,00 €/kk. POHA autohalli 2. krs. ulkop. 80,00 €/kk. POHA autohalli 2. krs. omat 50,00 €/kk. POHA autohalli alv 2. krs. ulkop. 100,00 €/kk. POHA autopaikka alv 3. krs. ulkop. 70,00 €/kk. POHA autopaikka 3. krs. omat 40,00 €/kk. POHA autopaikka 3. krs. ulkop. 70,00 €/kk. Varsinainen yhtiökokous 2019 valtuutti hallituksen perimän tarvittaessa kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen. Valtuus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Yhtiöllä on laajakaistapalvelusopimus Soneran kanssa. Yhteyden nopeus on 10 M (asuntokohtainen perusnopeus). Lisänopeuksia osakas voi tilata erillishinnalla. Laajakaistamaksu peritään hoitovastikeperusteella. Laajakaistayhteys kytketän jokahuoneistoon ja kuukausimaksu kerätään kaikilta huoneistoilta kuukausittain yhtiövastikkeen yhteydessä.
Tilojen kuvausYhteiskäytössä oleva terassi
HissiTaloyhtiössä on hissi
YleiskuntoHyvä
Lisätietoa kunnostaHuoneistossa asuttu täydellisen remontin jälkeen 3 vuotta eli asunto on kaikilta pinnoiltaan erittäin hyvässä kunnossa.
EnergialuokkaF2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: betoni
Katto
 • Harjakatto / Tasakatto.
 • Peltikate / Huopakate.
Keittiön kuvaus
 • Keittiö on yhteydessä olohuoneeseen ja erittäin siistissä kunnossa. VARUSTUS: Kaapistot, astianpesukone, sähköliesi, uuni, liesituuletin. SEINÄT: Maali. VÄLITILA: Laatta. TYÖTASO: Laminaatti. LATTIA: Laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Kylpyhuone on tilava ja moderni ja pasukoneelle on hyvin tilaa. VARUSTUS: Suihku, taittuvat suihkuseinät, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin, bidee-suihku. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • Olohuone on tilava ja valoisa. Olohuoneesta on kulku isoon vaatehuoneeseen, jossa on kokonsa puolesta tilaa myös työpisteelle. SEINÄT: Maalattu valkoisiksi. LATTIA: Laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 1
 • Makuuhuone on valoisa länsi-ikkunoidensa ansiosta. VARUSTUS: Kiinteät vaatekaapit. SEINÄT: Maalattu valkoisiksi. LATTIA: Laminaatti.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotOsakkaan käytössä oleva, lukittava irtaimistovarasto, yhteiskäytössä oleva ulkouluvälinevarasto
Taloyhtiön nimiKiinteistö Oy Nekalanpuisto
Isännöitsijän yhteystiedotTalohallinta Keskusta / Petteri Pakkanen Fredrikinkatu 63 A 10, 00100 Helsinki p. 020 718 9860 keskusta@talohallinta.fi
Taloyhtiössä muutaSauna, yleiskellari, väestönsuoja, koneellinen poistoilmanvaihto, taloyhtiölaajakaista (Sonera 10 M).
EnergialuokkaF2013
Tontin pinta-ala1373 m²
Tontin omistusVuokrattu
Autotallipaikkoja25
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2018: Katon kuntoarvio. Yläkerrosten (5. - 7. kerros) terassiovien ja automaattisten avausmekanismien uusiminen. Porrashuoneiden valaistuksen uusiminen. Saunan kiukaan ja ohjauskeskuksen uusiminen. 2017: Väestönsuojan tiiveyskoe ja väestönsuojavarusteiden tarkastukset ja täydennykset. Väestönsuojan tiiveyskoe on tehtävä 10 vuoden välein. Sähkö- ja tietoteknisten laitteiden tarvittavat huoltokorjaukset. 5. - 7. kerrosten asuntojen ulko-ovien kunnostus (jatketaan vuonna 2019). Nuorisotilan kahvilan ikkunoiden kunnostuskorjaus (rikottujen ikkunoiden vaihto). Jätekatoksen huoltomaalauskunnostus. Märkätilojen kartoitukset (5. - 7. kerroksen asunnot ja taloyhtiön sauna). 2016: Kiinteistön kuntoarvio. Sähkölaitteiden määräaikaistarkastus ja tarvittavat korjaukset. 2015: Hisseihin hankittiin uudet hälytyspuhelimet. Autohalliin menevän ajoluiskan asfaltointi ja ritilän uusiminen. 2014: Uusittu julkisivusta noin 500-600 rikkinäistä tiiltä. Katutason liiketilojen ikkunapuitteiden ja ovien maalaus, sekä mainosvalojen pellitykset ja potkupeltien uusiminen, katutason katospellityksien ja pilarien maalaus, rappukäytävien maalaus, hissien ovien (1. - 4. kerros) maalaus, savunpoistoluukun asennus irtaimistovarastoon, avunpoistomekanismin asennus A- ja B-porras ja laukaisumekanismi 1. kerrokseen. Lukitusjärjestelmän uusiminen. Korjaukset suoritettiin hallituksen päätöksellä, osakas Jari Lahden toimesta ja kustannuksella. Kerroksiin 2.-4. vaihdettiin osakkaan toimesta ja osakkaan kustannuksella uudet ikkunat. 2009: Autohallin liiketunnistimien asennus. 2008: Julkisivun irtoavien tiililaattojen irrotus ja julkisivun kuntoselvitys. Ovipuhelin ja koodilukijan asennus. Ilmanvaihdon akuuttikorjaukset. 2006: Kattoterassien ja parvekkeiden kunnostus. B-rapun 5. krs:n toimistotilan muuttaminen asunnoiksi. 2005: Kattoterassien ja parvekkeiden kuntotutkimus ja korjauksen suunnittelu. 2004: Antenniverkon kunnostus. Asuinhuoneistojen ulko-ovien uusinta. 2003: Autohallin ja pihakannen maanpäällisen vesieristyksen kunnostus. 2001: Porrashuoneiden maalaustyöt. 2000: Jätekatoksen uusiminen. Autohallin ovi uusittu, uudet kaukoavaussäätimet. 1999: Ilmanvaihtohormien puhdistus ja ilmamäärien säätö. Länsipäädyn ikkunoiden vaihto palolaseiksi. 1997: Vesikaton kunnostus. 1996: Ilmanvaihdon saneeraussuunnitelman teettäminen. Elementtisaumaukset kunnostettu talon länsi- ja pohjoispuoli. Ulkopuolisten puu- ja metalliosien maalaus. 1995: Lämmityksen ja ilmanvaihdon automatiikka uusittu. 1994: Elementtisaumaukset kunnostettu talon etelä- ja itäpuoli. 1991: Kaukolämpölaitteet uusittu.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit2019: Ns. vanhojen asuntojen (13) ikkunoiden uusiminen. Lämmönsiirtimen uusiminen. Patteriverkoston perussäätö ja tasapainoitus, linja- ja sulkuventtiilit ja termostaattien uusiminen. Huoneisto-ovien kunnostuksen loppuunsaattaminen. Ilmanvaihtokanavien nuohous. Poistumistievalaisimien akkujen vaihto. Valvontakamerajärjestelmän uusiminen. 2020: Aluepäällysteiden ja varusteiden huoltokorjaukset. Patteriverkoston perussäätö ja tasapainoitus, linja- ja sulkuventtiilit ja termostaattien uusiminen. Kellarikerroksen sähköjen saneeraus. Putkiston kuntotutkimus (runkoputket). 2021: Aluepäällysteiden ja varusteiden huoltokorjaukset. Autohallin valaistuksen uusiminen. 2022: Aluepäällysteiden ja varusteiden huoltokorjaukset. Julkisivujen ja parvekerakenteiden kuntotutkimus. Kiinteistön asbesti- ja haitta-ainekartoitus. Pohjakerroksen kuntotutkimus. Ulkolippujen alakattovalaisimien uusiminen. 2023: Hissien peruskorjaus / uusiminen. Rappujen ulko-ovien kunnostus / uusiminen.
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image