Soininkuja 3, 58m2, 238 000 €

HARVOIN TARJOLLA PARITALON KAKSIO ISOLLA OMALLA PIHALLA!

Omaa rauhaa arvostavalle suojaisa taloyhtiön päätyhuoneisto, josta ei ole läpikulkua ja etupihalla oma autokatospaikka yhdelle autolle.

Asunnossa on vino sisäkatto, joka korkeimmasta kohdasta nousee jopa neljään metriin sekä vaaleat pinnat ja isot ikkunat tuovat huonekorkeuden lisäksi tilan tuntua koko huoneistoon.

Makuuhuone on myös tilavan kokoinen, jonka yhteydessä on oma vaatehuone. Avarasta olohuoneesta on pääsy omalle takapihalle ja pieneen viherhuoneeseen, josta myös kulku suoraan saunaosastolle. Kylpyhuone on ok-kuntoinen.

Keittiön pinnat ovat laadukkaasti tehty, työtasot ja lattiat ovat kestävää kiveä. Keittiön ruokailutilaan mahtuu hyvin isompikin ruokapöytä.

Taloyhtiössä on kuusi huoneistoa ja pääosin huoltotöitä tehty talkootöinä osakkaiden kesken. Yhtiö seisoo omalla tontillaan ja alueella on hyvät liikenneyhteydet sekä omalla autolla että julkisilla kulkuneuvoilla liikuttaessa. Tammiston erinomaiset palvelut vain n. 2 km päässä!

Tämä asunto sopii erinomaisesti sekä itsenäiselle ihmiselle että pariskunnalle. Oma iso piha olisi luksusta myös lemmikeille.

Yhtiöjärjestyksen mukaan

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Mari Aliata, KiAT, puh. 044 5550 326, mari.aliata@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

Kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Mari Aliata
 • ROOF Group Oy
 • mari.aliata@roofgroup.fi
 • 044 555 0326
Kohdenumero9737573
Sijainti
 • Töyrynummi
 • Soininkuja 3As6
 • 00740
 • Helsinki
TyyppiParitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h+k+S
Asuinpinta-ala m258 m²
Yhteensä m258 m²
Pinta-alan perusteIsännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi1989
Käyttöönottovuosi1989
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta238 000 €
Myyntihinta238 000 €
Hoitovastike180,00 €
Vesimaksu
 • oma mittari
Sauna
 • oma sauna
Asuntoon kuuluu
 • Autopaikka: pihapaikka
YleiskuntoHyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvausSähkö, ilmalämpöpumppu
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
 • Pulpetti
 • Pelti
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: jääkaappi/viileäkaappi, liesituuletin, varattu paikka astianpesukoneelle LIESI: induktio LATTIA:kivi SEINÄ:maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: wc-istuin, bidee-suihku, pesukoneliitäntä, peilikaappi, lattialämmitys LATTIA: laatta SEINÄ: kaakeli
Saunan kuvaus
 • VARUSTUS: sähkökiuas LATTIA: laatta SEINÄ: puu
Olohuoneen kuvaus
 • LATTIA: laminaatti SEINÄT:maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 1
 • LATTIA: parketti SEINÄ: maalattu
Taloyhtiön nimiAs Oy Helsingin Soininkuja 3
Isännöitsijän yhteystiedotHallituksen puheenjohtaha Elina Suopajärvi, Soininkuja 3 As 1, 00740 Helsinki, puh. 045 8940900, elina.suopajarvi@saunalahti.fi
Tontin pinta-ala2007 m²
Tontin omistusOma
Autokatospaikkoja6
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2018: As 5 tukkeutuneen keittiön lavuaarin avaaminen, pyydetty tarjous pihatien perusparannuksesta (4000-4900e). 2017: Ulkoseinien paneloinnin uusiminen, kivituhkaalla täytetty pihatien kuoppia, lämminvesivaraajan vaihto, vesikattojen sekä sadevesijärjestelmän vaihto asuntoihin että autokatoksiin. 2016: As 1 eteisen vuotavan ikkunan korjaus, ostettu maalia kesän huoltomaalauksiin, työt hoitaneet asukkaat itse, HD asennus ja uusi ohjelmoitava vahvistin, as 5 kylpyhuoneen kosteusmittaus, tilattu kivituhkaa pihatien kunnostukseen jonka asukkaat hoitaneet itse, As 5 pihan siivous, väliaitojen maalaus ja sisätilojen kunnostus, as 6 keittiön hanan vuoto tiskikaappiin. 2015: Makuuhuoneiden ikkunoiden uusiminen, pihatien korjaus kivituhkalla asukkaiden toimesta, sokkeleiden maalaus sokkelimaalilla osakkaiden toimesta ja sepelin levitys sokkelin juureen. 2014: koneellisten poistoilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö, as 6 eteisen ja olohuoneen lattian vaihto parketista laminaattiin osakkaan toimesta, uuden painepesurin hankinta koko yhtiön käyttöön, talot 1, 2 ja 3 pihatien puoleiset sadevesitorvet uusittu, asukkaiden toimesta väliaitojen, varaston ovien ja sähkökaapin oven maalausta, sadevesikourut tyhjennetty ja pesty, lumiesteet kaikkiin asuntoihin piippujen ympärille. 2013: Keittiön ikkunat vaihdettu kaikkiin asuntoihin, as. 1, 3 ja 4 uusineet omakustanteisesti samalla olohuoneen pihaovet sekä oven yläpuolisen ikkunan, keittiön ja ikkunoiden vesipelti uusittu ikkunanvaihdon yhteydessä ja muut vesipellit maalattu panssarimaalilla asukkaiden toimesta. 2012: As 6 wc pöntön uimuriventtiilin vaihto 2011: ilmanvaihtoventtiilin uusiminen kaikkiin huoneistoihin, kosteusmittaukset as 6 makuuhuoneen ja keittiönn vuotovaurio, kattojen läpivientikorjaukset ja uudelleen pellitys as 2, 4, 5 ja 6. Salaojakaivojen puhdistus, pesu ja huuhtelu. As 6 eteisen ja keittiön väliseinän vesivaurion korjaus, Eristevillojen sekä kipsilevyn vaihto katolta tulleen vesivuodon johdosta. Makuuhuoneen hajuhaitan tutkinta, endoskooppikuvaus, kosteusmittaus ja rakennetarkastelu (erillinen raportti), as 6 makuuhuoneen lattiarakojen kosteussuojaus ja saumaus/tiivistys hajuhaitan poistamiseksi. Koko asunnon otsonointi hajujen poistamiseksi. 2010: talojen ulkomaalaus as. 3,5 ,6. As 6 kosteusmittaus ja makuuhuoneen seinän korjaus (mehiläispesä seinärakenteessa) 2008: ulkovaraston hankinta, as 6. vesipostin korjaus 2006: Autokatoksien tolppien maalaus, väliaitojen uusiminen kaikkiin asuntoihin, osakkaiden itsensä kustanamina Panasonic- ilmalämpöpumput 2005: Digi-tv valmius asennettuna, pihiatien kivituhkaus ja lanaus, as 6 päätyseinän kosteusvaurion korjaus (koko seinän uudelleenrakennus) 2004: ilmastointiputkien hattujen uusiminen, sähkökaapin ja ulkovarastojen ovien paneloinnin uusiminen 2003: BOBI-postilaatikot, ilmanvaihtokanavien nuohous ja iv-koneiden puhdistus
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image