Lähdepuistontie 12, 99m2, 249 000 €

Rauhalliselta ja lapsiystävälliseltä asuinalueelta ihana asunto. Tämä kaksi kerroksinen rivitalo on hyvällä pohjaratkaisulla. alakerrassa on tilava olohuone, jossa on suuret ikkunat tuomassa valoa. Olohuoneesta käynti viihtyisälle pihalle. Yläkerrassa on tyylikäs kylpyhuone- ja saunaosasto.

Tilinpäätöksen 2020 toimintakertomuksen mukaan taloyhtiön maksuvalmius on ollut tilikaudella hyvä. Taloyhtiöllä oma tontti.

Vaarala on luonnon läheinen ja lapsiperheiden suosima alue, josta löydät muutaman kilometrin säteellä useamman koulun sekä päiväkodin. Hyvät harrastemahdollisuudet ja päivittäistavarapalvelut ovat kävelyetäisyydellä. Linja-autopysäkki on muutaman sadan metrin päässä.

Yhtiöjärjestyksen mukaan: 4 h + k + s.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Lauri Kuusela, LKV, 040 511 7101 tai lauri.kuusela@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Lauri Kuusela
 • ROOF Group Oy
 • lauri.kuusela@roofgroup.fi
 • 040 511 7101
Kohdenumero21627670
Sijainti
 • Vaarala
 • Lähdepuistontie 12
 • 01230
 • Vantaa
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä3-4h, avok, kph, s, wc, et, piha
Asuinpinta-ala m²99.5 m²
Yhteensä m²99.5 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)1969
Käyttöönottovuosi1969
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta249 000 €
Myyntihinta237 284 €
Velkaosuus11 715 €
Yhtiövastike507,90 €
Rahoitusvastike57,90 €
Hoitovastike450,00 €
Vesimaksu
 • 15
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaAutokatospaikka (sähkö): 15 € / paikka / kk. Autopaikka (lämmin): 10 € / paikka / kk. Autopaikka (kylmä): 5 € / paikka / kk. Pääomavastike perustuu huoneiston lainaosuuteen tontti- ja pohjaviemärien saneerauksesta. Huoneiston lainaosuus per 31.12.2021: 11 715,03 €. Pääomavastike 57,90 € / os. / kk. Yhtiökokouksessa 01.09.2021 hallitus valtuutettiin tarvittaessa keräämään enintään kahden kuukauden ylimääräiset hoitovastikkeet.
Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausEteinen. VARUSTUS: Vaatekaapisto, lattialämmitys. SEINÄT: Maali. LATTIA: Graniitti.
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohta2011: Keittiö remontoitu, kylpyhuone remontoitu, erillinen wc uusittu, sauna uusittu, katot maalattu, lattiat uusittu, seinät tasoitettu ja maalattu, terassi uusittu. Huoneistossa on poistettu väliseinä ylä- ja alakerrassa. Yhtiölle ei ole toimitettu ilmoitusta muutostyöstä. Yhtiön huoneistossa suorittamat kunnossapito- ja muutostyöt: Huoneiston alapohjaan on tehty kellaritilat, joista on päätetty 06.06.2013 yhtiökokouksessa, että niitä ei pureta ja mahdolliset haitta ja vaaratekijät poistetaan kuten luukun tiivistys hajuhaitan ehkäisemiseksi ja tilojen tyhjennys. Korjaukset on tehty 13.11.2014 (raportti saatavilla). Kosteuskartoitus v.2017 alakerran katon kosteusvauriot ja yläkerran kylpyhuoneen kynnyksen edustan vauriot sekä katselmukset ja raportointi. Yhtiö suorittanut purku- ja kuivaustyöt. Ulko-ovi ja lukko uusittu v. 2019, huoneiston patteriventtiilit on uusittu v. 2019.
EnergialuokkaE2007
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: kivi, muu
Katto
 • Aumakatto
 • Peltikate
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: Siemens uuni (pyrolyysi), liesitiuuletin, liesi, integroitu Siemens astianpesukone, Siemens jääkaappi-pakastin jääpala- ja vesiautomaatilla, lattialämmitys. SEINÄT: Maali. LATTIA: Graniitti.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: Lattialämmitys, peilikaapit, allas ja kaksi hanaa, allaskaappi, wc-istuin, käsisuihku, suihku, suihkuseinä. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
 • VARUSTUS: Wc-istuin, peilikaappi, allaskaappi, käsisuihku. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
Saunan kuvaus
 • VARUSTUS: Puu lauteet, Harvia sähkökiuas. SEINÄT: Puupaneeli. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • SEINÄT: Maali. LATTIA: Laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • SEINÄT: Maali. LATTIA: Koivu parketti.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Kehäsato
Isännöitsijän yhteystiedotSaudit Oy / Sinikka Ahola, Koroistentie 8, 00280 Helsinki, asiakaspalvelu@saudit.fi.
Taloyhtiössä muutaKerhohuone, huoltorakennus, ulkoiluvälinevarasto, kaapeli-tv, urheilukenttä. Painovoimainen ilmanvaihto.
EnergialuokkaE2007
Autokatospaikkoja76
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2020: Puunkaatoa, risujen ja runkojen hävitys ja kahden kannon jyrsintä. Marja-aronioita 100 kpl ja kiiltotuhkapensaita 70 kpl. Huoneistojen ja kerhohuoneen pääsisäänkäyntien ovien uusiminen, saatettu urakka loppuun, hankittu nimikilvet. Lukkojen ja painikkeiden ja ovisilmukoiden asennuksia. Peltityöt iv-piippujen muutostyöt. Kattorakenteiden korjauksia. Hankittu mikro ja tv ja seinäteline kerhohuoneelle. I talon alle pallosulku ulkojään jäädyttämistä varten. F-talon alapohjan vuotoveden tyhjennys, desinfioinnit ja maapinnan muovittaminen. Valaisimia, lamppuja ja ulkovalo led-valaisimia asennustöineen + lumilipat. Huoneistokohtaisten sähkökeskusten tarkastus ja huoltokorjaus. Ulko-ovien lopputöiden valvonta ja taloudellinen loppuselvitys. Kattokourujen, IV -kanavien ja viemärien tuuletusten kunnostus yläpohjassa, rakennustekniset asiantuntijapalvelut. 2019: Katospaikoitusalueiden paikka-asfaltointi. Huoneistojen ja kerhohuoneen pääsisäänkäyntien ovien uusiminen, uudet avainpesät avaimineen huoneistojen pääoviin sekä sarjoitukset jäteasemaan ja kerhohuoneeseen. Kerhohuoneen kunnostus talkoovoimin, putkityöt minikeittiöön ja sälekaihtimet. Lämmitysverkoston säätö ja venttiilien uusinta, 580 kpl uusittavia patteriventtiileitä, paluuliittimiä ja yhdistäjiä sekä termostaatteja mallia Danfoss RA-N, 35 kpl linaventtiilipareja (DN20) mallia TA STAD + Oras. Verkoston sykehuuhtelu (kaikki patterit) 2 ilmauskierrosta, esisäädöt, linjojen mittaus ja säätö ja lämmityskauden aikaisen lämpötilamittauksen (joka huone). Suunnittelu ja esisäätöjen laskenta. Terassien pohjatutkimus. Terassien katosasian muutossuunnittelu. 2018: Kattosiltojen vaihtotyöt. M-talon iv-putkien uusiminen ja eristäminen. Säätölämmityskaapeleiden asennukset M- ja F-talojen sadevesikaivot. Rakennusluvat asuntojen terassien kattamiselle: 93-0657-18-D, 93-0658-18-D (rakennustyöt saatettava loppuun 22.09.2023 mennessä) edellyttää rakennesuunnitelmia ja vastaavan työjohtajan nimeämistä ja rakennusvalvontaan on tehtävä aloitusilmoitus, pyydettävä rakennekatselmus ja loppukatselmus. Arkkitehti- ja pääsuunnittelu. Terassien periaatesuunnittelu. Autosähköpaikkojen kartoitus. Korjaussuunnittelu ja korjaustöiden valvonta ja tekninen valvonta. M-talon edustan kaivon korotus, F-talon kulmaan uusi sadevesikaivo ja käytävän tasoitus, H- ja I-talo ja F-talon edustan multa-alueen korotus. Hankittu ja asennettu urheilukentälle aita. 2017: Puiden katto ja kantojen (5kpl) jyrsintä. Räystäskourut, yläpohjan pieneläinverkot ja tuuletukset. Julkisivujen pinnoitettujen peltikasettien pesu. Osakashallinnassa olevien huoneistojen yhtiölle kuuluvien rakennusteknisten osien ja putkien ym. korjaukset. Tontti- ja pohjaviemärien saneerausurakka. Korjausurakoiden valvonta. E 26 vesivuotovahingon vaatimat purku- ja asbestityöt. Vedetty I-talon alle virtakaapeli lisäpumppua varten.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2021: Tasapainotuksen tarkastusmittaus ja säätö. 2021-2022: Pihaovien kunnostus/uusiminen. Puuosien värjäys/uusiminen. Metallirakenteiden kunnostus ja maalaus. Urheilukentän pinnan puhdistus ja tasoitus. Katospaikkojen sähkötolppien muutokset. Urheilukentän valaistuksen uusiminen. 2021-2023: Korvausilmaventtiilien asennus huoneistojen alakertaan. Rakennusten yläpohjan iv-kanavien uusiminen ja eristys sekä niihin liittyvät muutokset vesikatolle. 2021-2025: Sisäänkäynnin betoniaskelmien kunnostus. Soran lisääminen sokkeleiden ympärille tarpeen mukaan. Elementtisaumojen korjaaminen ja pintojen maalaaminen/pinnoitus, värillisten peltien uusiminen ja eristeiden tarkastus/korjaaminen tarpeen mukaan. Kattopeltien maalauskorjauksia. Räystäslautojen maalaaminen. Mullan ja soran lisääminen eri puolilla yhtiön alueella. Lisätään puita ja pensaita, kunnostetaan kukkapenkkejä. Tarvittavat toimenpiteet eri puolilla yhtiön alueella. Tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Tontin pinta-ala27749 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image