Leppälinnuntie 20, 95m2, 370 000 €

Tyylikkäästi remontoitu paritalo huoneiso hyvin hoidetusta taloyhtiöstä.

Tervetuloa ihastumaan arvostetulla asuinalueella sijaitsevaan kauniiseen kotiin. Kohteen sydän on tilava olohuone, joka yhdistyy saumattomasti upeaan uudistettuun keittiöön. Keittiössä on laadukkaat materiaalit ja täyttää vaativankin kokin tarpeet. Saareke jakaa kauniisti keittiön ja olohuoneen tilan. Huoneistossa on suuret ikkunat tuomassa runsaasti luonnonvaloa asuntoon. 

Olohuoneesta on kulku viihtyisälle aurinkoiselle terassille. Takapiha on aidattu ja osa pihasta on katettua terassia. Täällä viihtyy lapset kuin aikuisetkin. 

Kylpyhuone on saanut kattavan muodonmuutoksen. Moderni sauna antaa mukavaa arjen luksusta.

Yksitasoinen ratkaisu käsittää kaksi makuuhuonetta, vaatehuoneen, olohuoneen, saarekkeellisen keittiön, erillinen wc ja kylpyhuoneen saunoineen. Huoneistoon on asennettu ilmalämöppumppu, joka takaa asumisviihtyvyyden talvella sekä kesällä. Hyvät säilytystilat tarjoaa eteisen ja makuuhuoneen liukuovikaapistot, vaatehuone sekä varasto. Huoneistolle kuuluu autokatospaikka. 

Tämän kodin esittelen sinulle mielelläni!

Taloyhtiöllä oma tontti.

Malmin keskus sijaitsee noin 2 km. päässä, josta löytyvät hyvät päivittäistavarapalvelut sekä kattavat julkisen liikenteen käyttömahdollisuudet. Hyvät ulkoilumaastot ja harrastusmahdollisuudet lähellä, mm. jalkapallokentät ja leikkipuistot sekä Tapulikaupungin liikuntapuisto. Vastaavasti Tammiston palvelut löytyvät hyvien yhteyksien varrelta, Jumbon ja Flamingon kauppa- ja viihdekeskus vain 10 minuutin ajomatkan päässä.

Yhtiöjärjestyksen mukaan: 4h+k+s.

Minna Uski, LKV, 044 328 6248 tai minna.uski@roofgroup.fi

ROOF Group – Asuminen on tunne.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Minna Uski
 • ROOF Group Oy
 • minna.uski@roofgroup.fi
 • 044 328 6248
Kohdenumero20339964
Sijainti
 • Tapaninkylä
 • Leppälinnuntie 20
 • 00780
 • Helsinki
TyyppiParitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä3-4h,avok,kph,s,terassi,autotalli.
Asuinpinta-ala m²95 m²
Yhteensä m²95 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)1991
Käyttöönottovuosi1991
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta370 000 €
Myyntihinta369 201 €
Velkaosuus798,00 €
Yhtiövastike483,60 €
Rahoitusvastike68,20 €
Hoitovastike415,40 €
Vesimaksu
 • 17
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaAutopaikan vuokra: 5 € / kk. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 24.04.2021 annettiin valtuudet hallitukselle kantaa tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella.
Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausSäilytystilat: Vaatehuone, makuuhuoneen ja eteisen liukuovikaapistot.
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Ilmansuunta: länsi
YleiskuntoHyvä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohta2019: Uusittu kylpyhuone, sauna, kattolistat, maalaus (olohuoneen, eteisen ja keittiön seinät). Remontit on tehty vuosina 2012-2013. - Keittiön ja olohuoneen välisen kevyen väliseinän purku - Keittiökalusteiden, tasojen, koneiden, altaan, hanan ja valaisimien uusiminen. Uusi liesituuletin toimii aktiivihiilisuodattimella ja keittiöön on asennettu erillinen ohjaussäädin huippuimurin säätöä varten. Huippuimuria pidetään jatkuvasti päällä. Keittiöasennuksen suoritti Puustelli. - Wc:n lattian ja seinien laatoitus ja lattialämmityksen asentaminen, kalusteiden ja altaan ja hanan uusiminen - Väliovien vaihto - Eteisen ja makuuhuoneen komeroiden uusiminen - Lattialaminaatin asentaminen keittiöön, olohuoneeseen, eteiseen ja molempiin makuuhuoneisiin
EnergialuokkaF2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausSähkö
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: muu
Katto
 • Harjakatto
 • Peltikate
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: Jääkaappi, pakastin, induktioliesi, liesituuletin suodattimella, Puustellin kaapistot, erillisuuni, integroitu mikro. SEINÄT: Paneeli, maali. VÄLITILA: Lasilevy. TYÖTASO: Kvartsi. LATTIA: Laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • VARUSTUS:: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, allaskaappi. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
 • VARUSTUS: Allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin, lattialämmitys. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
Saunan kuvaus
 • Saunassa ikkuna ulos. VARUSTUS: Sähkökiuas. SEINÄT: Paneeli. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • SEINÄT: Maali. LATTIA: Laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • SEINÄT: Maali. LATTIA: Maali.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotKuhunkin asuinhuoneistoon kuuluu kylmä varastotila autotallin yhteydessä.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Leppälinnuntie 20
Isännöitsijän yhteystiedotSKH-Isännöinti Oy, Beckerintie 8, 00410 Helsinki, p. 09-530 8860, asiakaspalvelu@skh.fi, www.skh.fi, Suvanto Jyri.
Taloyhtiössä muutaVarasto. Ilmanvaihto: Huoneisto kohtainen poisto, koneellinen poistoilmanvaihto huippuimurilla.
EnergialuokkaF2013
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2020: Samentuneiden ikkunaelementtien uusimisia (toteutussuunnittelu, toteutus): Toteutus Raksystemsin raportin pohjalta. 2020: Alkuperäisten terassiovien ja varaston ovien uusiminen (toteutussuunnittelu, toteutus). 2020: Ulko-ovien ja ikkunoiden kunnostuksia (toteutussuunnittelu, toteutus): Toteutus Raksystemsin raportin pohjalta. 2020: Sähköverkoston muutokset sähköautojen latausta varten (hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu, toteutus). 2020: Sähköautojen latausmahdollisuuden selvitys: Selvitetään, minkälaisia sähköauton latausmahdollisuuksia nykyinen verkko mahdollistaa. Selvitetään, miten verkkoa tulee parantaa latauksen mahdollistamiseksi. 2020: Autokatoksen sokkelin pinnoitus ja sokkeleiden pinnoitusten korjaukset: Samassa yhteydessä 2B ikkunan rappauksen korjaus. 2018: Lämmitys: Lämminvesivaraajien uusiminen kaikkiin huoneistoihin. 2018: Putkisto: Asennettu vesimittari A1 huoneistoon. 2018: A1 ulko-ovien rappusten korjaus. 2018: Rakennuksen ulkopuolen kuntoarvio: Kuntoarviossa tarkastetaan piha-alueet ja rakennukset ulkopuolelta tarkastettuna. Sisätiloja ei tarkasteta. 2018: Autotallin katon korjaus. 2017: 2B huippuimurin ohjausyksikkö uusittu. 2017: Ikkunapokien huoltokäsittely: Ikkunapokien käsittely puunsuojalla. 2017: Ilmanvaihtokanavien nuohous. 2016: Sadevesikourut ja syöksyt uusittu: Työtakuu 3 vuotta. 2013: Salaojien ja sadevesien remontti. 2013: Maan nosto: Salaojaremontin yhteydessä. 2013: Viemäröintien tarkastaminen: Salaojaremontin yhteydessä, ei havaittuja puutteita. 2012: Salaojien ja sadevesien remonttisuunnitelma: Suunnitelma ja piirustukset salaojien uudistuksesta ja hulevesien poistoviemäröinnistä. 2012: Katkenneen salaojaputken korjaus: Postilaatikoiden edustalla. 2011: Autotallin lattian pinnoitus: Autotallin lattia pinnoitettiin, EK-lattiat (takuu 4v.). 2011: Vesikaton päätypellityksen uusiminen autokatoksen ja asunnon 1A kohdalta. 2010: Huoneiston 1A sisäkaton paneloinnin uusiminen: Savupiipun liitoksista oli vuotanut sisäkattoon vettä. 2009: Peltikaton saumausta 1A: Protan Kattopalvelu Oy. 2009: Autokatoksen muuttaminen autotalliksi (toteutus): Muutettu avoin autokatos ovelliseksi autotalliksi. 2004: Lukoston uusinta: Uusittiin lukosto. Asennettiin Abloy Exec lukot taloyhtiöön. 2002: Vesikalusteiden uusinta: Uusittiin huoneistojen vesihanat. 1998: Boilerien uusinta takuutyönä.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKorjaustarveselvityksen 2021 mukaan: 2021: Autotallin luiskan ja roskiskatoksen lattian pinnoittaminen: Betoni kuluu autotalliin ajettaessa ja roskiksia siirrettäessä. Sama epoksipinnoite kuin itse tallissa. Kustannusarvio: 3 000 €. 2021: Korvausilmaventtiilien uusiminen: Raksystemsin kuntoarvioraportin mukaisesti. Kustannusarvio: 2 000 €. 2021: Julkisivun puuosien korjauksia: Raksystemsin kuntoarvioraportin mukaisesti. Kustannusarvio: 10 000 €. 2021: Käyntisillat ja lumiesteet katolle: Käyntisillat uusittava, lumiesteet asennettava/tarkastettava. Kustannusarvio: 5 000 €. 2022: Autotallin sisäseinien maalaus. 2023: Pihan puu- ja teräsrakenteiden kunnossapitokorjauksia (toteutus): Raksystemsin kuntoarvioraportin mukaisesti. Kustannusarvio: 4 000 €. 3/2024: Energiatodistus: Nykyinen todistus voimassa 19.6.2024. Kustannusarvio: 500 €. 2024: Samentuneiden ikkunaelementtien uusimisia (toteutussuunnittelu, toteutus): Toteutus Raksystemsin kuntotarkastusraportin mukaisesti. Kustannusarvio: 2 000 €. 2024: Salaojien kuvaus ja huuhtelu: Raksystemsin kuntotarkastusraportin mukaisesti. Kustannusarvio: 3 000 €. 2025: Ulko-ovien ja ikkunoiden kunnostuksia (toteutussuunnittelu, toteutus): Toteutus Raksystemsin raportin pohjalta. 2025: Muiden ulko-ovien ja ikkunoiden kunnostuksia (toteutus): Raksystemsin kutotarkastusraportin mukaisesti. Muiden kuin alkuperäisten ovien korjaukset. Kustannusarvio: 3 000 €. 2025: Julkisivun puuosien kunnossapitokorjauksia (toteutus): Raksystemsin kutotarkastusraportin mukaisesti. Kustannusarvio: 15 000 €. Korjaustarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Tontin pinta-ala2382 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image