Lukkarintie 2, 80m2, 219 000 €

Myynnissä avara saunallinen erillistalo lähellä palveluita, hyviä kulkuyhteyksiä ja Tuusulan järveä.

Tässä kodissa on iso olohuone, kaksi makuuhuonetta, avokeittiö, eteinen, kylpyhuone, sauna ja terassi. Näkymät etelään terassilta, olohuoneesta ja yhdestä makuuhuoneesta, pohjoiseen keittiöstä ja makuuhuoneesta. Terassilla on valokatto, piha on osittain laatoitettu, lisäksi istutukset sekä puuterassi. Kulku ulkovarastoon pihan molemmista suunnista. Rakennus on valmistunut vuonna 1975, katto uusittu 2016-2017. Ikkunat, terassi- ja ulko-ovet uusittu 2010.

Yhtiö sijaitsee omalla tontilla. Viimeisen tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen mukaan yhtiön taloudellinen tila on ollut 2020 tilikauden aikana vakaa, ja maksuvalmius hyvä.

Asunto sijaitsee Tuusulan Hyökkälässä, lähellä useat päiväkodit ja koulut, monipuoliset palvelut, ruokakaupat, hyvät ulkoilumaastot, monipuoliset liikenneyhteydet: bussit, Tuusulan väylä, Kerava ja Järvenpää, Keravan juna-asemalle noin 5 km ajomatka.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k+sauna+varasto

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Marjut Uusmäe, 040 680 7717 tai marjut.uusmae@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN? I provide services also in English and in Estonian.

ROOF Group www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Marjut Uusmäe
 • ROOF Group Oy
 • marjut.uusmae@roofgroup.fi
 • 040 680 7717
Esittelyt24.10.2021 16:00 - 17:30
Kohdenumero21257999
Sijainti
 • Hyökkälä, Kirkonkylä
 • Lukkarintie 2
 • 04310
 • Tuusula
TyyppiErillistalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä3 h, k, kph, vh, s, terassi ja varasto
Asuinpinta-ala m²80 m²
Yhteensä m²80 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)1975
Käyttöönottovuosi1975
VapautuminenSopimuksen mukaan tai 1-2 kk kaupan teosta
Velaton hinta219 000 €
Myyntihinta219 000 €
Yhtiövastike367,20 €
Hoitovastike367,20 €
Vesimaksu
 • 19
 • €/hlö/kk
Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausEteinen: Kaapisto (liukuovilla). SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Parketti. Tuulikaappi: SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Laatta. Vaatehuone: SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Muovia. Puiset portaat yläkertaan, yläkerran aulassa lattia laminaattia, seinät maalattu yläkerrassa. Varustus: ilmalämpöpumppu yläkerrassa (asennettu aikaisemman omistajan toimesta).
YleiskuntoTyydyttävä
Lisätietoa kunnostaSiististi pidetty.
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohtaTerassi uusittu nykyisten omistajien toimesta 2020, ilmoitettu taloyhtiölle. Keittiö ja kylpyhuone on remontoitu aikaisempien omistajien toimesta.
EnergialuokkaD2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko, ilmalämpöpumppu, muu
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotYhtiöjärjestyksen 16 § mukaan Kunnossapitovastuu: Yhtiön asuinhuoneistoihin ja osakashallinnassa olevien tilojen alkuperäisiin rakenteisiin ja varusteisiin kuulumattomien osakkeenomistajien asentamien tai asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla.
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
 • harja/varttikate
 • pelti
Keittiön kuvaus
 • Moderni avokeittiö. VARUSTUS: Kaapistot, jääkaappi/pakastin, liesituuletin, astianpesukone, liesi, uuni, tiskiallas, kaapiston spottivalot. TYÖTASOT: laminaatti. KATTO: Paneelikatto. SEINÄT: Kaakeli / maalattu. LATTIA: Korkkia.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: Suihku, allas ja allaskaappi, peili, kaapisto, wc-istuin, vesikiertoinen pyyhekuivain, valaisin. Pesukoneliitäntä. Ikkuna, patteri. Lattialämmitys. KATTO: Puupaneelikatto. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta, lattiakaivo.
Saunan kuvaus
 • VARUSTUS: patteri, valaisin ja sähkökiuas. KATTO: Puupaneelikatto. SEINÄT: puupaneeli, kaakeli LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • Avara olohuone, kulku terassille. KATTO: Paneelikatto. SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 2
 • KATTO: Maalattu. SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Laminaatti.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Tuusulanhovi
Isännöitsijän yhteystiedotKiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Kiinteistö-Tahkola Vantaan toimipiste, Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa, Isännöitsijä Juha Vaulonen, juha.vaulonen@kiinteistotahkola.fi Puhelinnumero 020 7488 369.
Taloyhtiössä muutaAntennijärjestelmän tyyppi: Yhteisantennijärjestelmä. Huoneistossa ilmalämpöpumppu. Vastuu laitteesta ja sen kunnossapidosta on kokonaisuudessaan osakkaalla. Ohje talojen välisistä väliaidoista ja niiden hoitamisesta YK 19.03.2019 TALOJEN VÄLISET VÄLIAIDAT JA NIIDEN HOITAMINEN Asukas vastaa itse aidan vaihdosta koituvasta työstä ja kustannuksista ja sitoutuu sen hoidosta koskeviin sääntöihin. Aidan vaihto ei ole pakollista. Vaihdon voi suorittaa silloin kun se asukkaalle parhaiten sopii, mutta on järkevää tehdä yhteistilauksia, jolloin tuijen hinnan saa neuvoteltua halvemmaksi. Tuija-aidan etuna on, että se antaa näkösuojaa myös talvella ja ei luonnollisesti sisällä piikkejä. Tuijan hoito on kuitenkin orapihlajaan nähden tarkempaa ja nämä asiat tulee vaihtoa miettiessä huomioida: - Aita tulee leikata sovitusti ja sitä ei saa päästää yli 180cm pitkäksi. Tuija-aitaa ei voi samaan tapaan vetää matalaksi kuin orapihlajaa, vaan reilusti ylikasvanut tuija joudutaan kaatamaan. - Leikkaus tulee tehdä keväällä ennen kasvukauden alkamista, muutoin tuija kuihtuu. Lisäksi vain yksi puoli vuodessa leikataan. - Tuija kasvaa noin puoli metriä vuodessa, joten leikkaus on pakollista. - Tuija kaipaa lannoitetta (hevonlantaa) ja kuoriketta. - Nuoret yksilöt voivat kuihtua kevättalvella auringossa, jos niitä ei ole suojattu. - Tuija ei kestä koiran virtsaa, joten koiria ei saa antaa tehdä tarpeitaan pensaiden juureen. - Istutusleveys määritetään vielä yhteisesti. - Väliaidan vaihtamisesta pitää ehdottomasti neuvotella naapurin kanssa. Vahvistettu yhtiökokouksessa 18.3.2019
EnergialuokkaD2013
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontitHUONEISTO E 15 1996: Salaojakaivojen lisäys. 1997: Lämpö-ja vesijohtoputkien uusinta tontilla ja osin asunnoissa. 1997: Lämmönjakohuoneen putkieristeiden ja lämmönsäätimen uusinta. 1997: TV-kaapeloinnin sekä keskuksen uusinta. 1997: Puhelinkaapeloinnin sekä keskuksen uusinta. 1997: Piha-asfaltoinnin osittainen uusinta tontilla. 2004: Kaukolämpöön liittyminen. 2006:. Lämmitysjärjestelmän ja käyttövesiverkoston perussäätö. 2002-2006: Julkisivujen maalaustyöt (asukkaan talkoilla). 2008: Syväkeräysastiat Molok. 2008: Nuohous. 2009: Kattotutkimus syksyllä. 2010: Uusittu TV-keskus ja yksi antenni tammi-helmikuussa. 2010: Kuntoarvio teetetty keväällä. 2010: Ikkunoiden ja ovien uusiminen. 2011: Ilmanvaihdon nuohous. 2011: Lämmitysjärjestelmän perussäätö. 2013: Kaksi viemärikaivoa uusittu. 2013: Jätevesiviemärin ja pohjaviemärin painehuuhtelu ja osittainen kuvaus. 2014: Kattojen korjaussuunnitelman tilaaminen. 2015: Kattovesien ohjaussuunnitelman tilaaminen. 2016-2017: Kattojen uusiminen ja kattovesien ohjauksen rakentaminen. Tehtyjä korjauksia koko taloyhtiössä: TEHTYJÄ KORJAUKSIA: 2004: Kaukolämmön alajakokeskus. 2010: Ikkunoiden uusiminen 2010 2010: Ovien uusiminen 2010 2013: Kaksi jäteveden viemärikaivoa uusittu. 2016-2017: Vesikattojen uusiminen ja päätyräystäiden leventäminen. 2016-2017: Yläpohjan lisälämmöneristys. 2016-2017: Rännien ja syöksyjen uusiminen. 2016-2017: Korvausilmaventtiilejä lisätty kattourakan yhteydessä. 2017: Kattovesien ohjausjärjestelmä. 2017: Jätevesikaivot uusittu osittain. 2018: Käyttöveden tonttiliittymä uusittu. 2018: Taloyhtiön varastorakennuksen salaojajärjestelmän ja perusvesipumppaamon rakentaminen. 2018: Autosähköpistokkeiden uusiminen, hybridiautojen latausvaraus. 2020: parkkialueen laajennus, 8 uutta paikkaa.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitASUNTO-OSAKEYHTIÖN HALLITUKSEN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS 2021-2025 (Esitetty yhtiökokouksessa 30.3.21) Kiinteistökohtaisen huoltokirjan laatiminen. Kuntoarvion päivitys ja putkiston kuntotutkimuksen tilaaminen. KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS RAKENNUSOSAT JA JÄRJESTELMÄT, KUNNOSSAPITOTARVE YHTIÖKOKOUSTA SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA Piha: Seinän vierustasta kaivetaan humusmaa pois ja tilalle asennetaan sepeli, jolla ohjataan pintavedet pois. Ulkovarusteet huolletaan ja kunnostetaan. Perustukset ja runko: Vuosittaiset tarkistustoimet. Julkisivut: Talojen ulkopuoliset rakenteet tarkastetaan ja maalataan sekä ulkoverhous uusitaan tarpeen mukaan. Ikkunat ja ulko-ovet: Vuosittaiset huoltotoimet. Katto: Vuosittaiset huoltotoimet (mm rännien puhdistus). Huoneistojen märkätilat : Vesieristeiden uusiminen tarpeen mukaan. Yleiset tilat: Vuosittaiset huolto- ja kunnossapitotoimet. Lämmitysjärjestelmä: Vuosittaiset huolto- ja kunnossapitotoimet. Vesi- ja viemärijärjestelmä: Jätevesiviemärin ja pohjaviemärin painehuuhtelu ja osittainen kuvaus tehty 2013. Salaojien huuhtelu ja kuvaus tehty 2014. Tarvittavien salaojien korjaus. Vuosittaiset tarkistus- ja huoltotoimet. Putkiston kuntotutkimus. Ilmanvaihto: Liesituulettimen suodattimen pesu ainakin kerran vuodessa. Muiden ilmanvaihtosuodattimien vaihto ja imurointi tarpeen mukaan. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Vuosittaiset tarkistus- ja huoltotoimet. Ulkorakennelmat: Autokatosten korjaus tarpeen mukaan.
Tontin pinta-ala13380 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image