Opistontie 2, 79m2, 162 000 €

Yksitasoinen paritalokolmio viihtyisällä pihalla Nummelan Hiidenrannassa

Tässä kodissa on valoisa olohuone, jossa tunnelmaa tuo varaava takka. Keittiössä on hyvin säilytys tilaa ja se on siistikuntoinen vaikkakin hieman iäkkäämpi. Kylpyhuoneen yhteydessä on oma sauna sekä tila pyykinpesukoneelle. Sujuvuutta arkeen tuo erillinen wc. Kodissa on kaksi tilavaa makuuhuonetta. Säilytystilaa löytyy reilusti vaatehuoneesta ja lisäksi käytössä on ulkovarasto. Ilmalämpöpumpun ja varaavan takan yhdistelmä takaa mahdollisuuden edullisiin lämmityskuluihin. Paritalon puolikasta reunustaa reilun kokoinen piha. Omalta etupihalta löytyy leikkimökki ja takapihan puolelta viihtyisä terassi.

Asunto Oy Opistonpuisto on hyvin hoidettu taloyhtiö niin tekniseltä kuin taloudelliseltakin kannalta tarkasteltuna ja tästä on todisteena sen kuuluminen korkeimpaan luottoluokitusluokkaan (House Rating -luokitusjärjestelmä, lisätiedot välittäjältä).

Koti on Hiidenveden läheisyydessä ja muutaman kilometrin päässä Nummelan keskustasta, pientalovaltaisella alueella. Luonnon läheiseltä asuinpaikalta löytyy runsaasti ulkoilumahdollisuuksia ja palveluiden puolesta kauppa ja päiväkoti ovat vain muutaman sadan metrin päässä.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k+s.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Mira Järvinen LKV, LVV, 040 835 0271 tai mira.jarvinen@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English Jag betjänar också på svenka.

ROOF Group – Asuminen on tunne.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Mira Järvinen
 • ROOF Group Oy
 • mira.jarvinen@roofgroup.fi
 • 040 835 0271
Kohdenumero21194746
Sijainti
 • Hiidenranranta, Haakoinmaa
 • Opistontie 2
 • 03100
 • Vihti
TyyppiParitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä3h, k, erill.wc, kph, s, vh, piha ja leikkimökki
Asuinpinta-ala m²79 m²
Yhteensä m²79 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)1987
Käyttöönottovuosi1987
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta162 000 €
Myyntihinta161 009 €
Velkaosuus990,00 €
Yhtiövastike207,52 €
Rahoitusvastike49,52 €
Hoitovastike158,00 €
Vesimaksu
 • 18
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaSähkönkulutus on nykyisällä asukkailla ollut arviolta noin 4500 kWh/v sisältäen lämmitys ja käyttösähkön. Huoneistokohtaisia lainaosuuksia rahoituslainaan otetaan vastaan koronmaksupäivinä 31.5 ja 30.11. vuosittain. Osakkaiden eräpäivä on noin 1 viikkoa ennen koronmaksupäivää. Ilmoitukset lainan poismaksamisesta on ilmoitettava hallitukselle 2 viikkoa ennen eräpäivää.
Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausEteinen, vaatehuone.
Asuntoon kuuluu
 • Autopaikka: ulkoautopaikka, sähköpistoke
 • kaapeli-tv
YleiskuntoTyydyttävä
Lisätietoa kunnostaHyvä / tyydyttävä. Huoneistoon A1 on osakkaat tehneet LV-muutostöitä. Muutosilmoitusta ei tehty yhtiölle. Muutostyön teki osakas itse (muutostyön tehnyt osakas on KVV-työnjohtaja). Koska ilmoitusta ei saatu etukäteen ja tekijänä ei ole yritys, niin vastuu A1-huoneiston wc-tilan ja kylpyhuonetilan muutostöistä on osakkaalla.
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohta2021: Vesijohtojen pinta-asennukset uusittu, kylpyhuoneen ja wc:n pesualtaat ja hanat uusittu. 2020: Ilmalämpöpumpun asennus, huoneiston seinät maalattu / tapetoitu, katot maalattu k, mh:t, vaatehuoneen lattia uusittu. 2019: Lattia, laminaatit uusittu.
EnergialuokkaB2007
Lämmitysjärjestelmän kuvausSähkö
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, tiili
Katto
 • Harjakatto
 • Tiilikate
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: Kaapisto, jääkaappipakastin, keraaminen liesi / uuni, liesituuletin, astianpesukone. SEINÄT: Maalattu / lasikuitutapetti. LATTIA: Parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: Suihku, suihkuseinä, pesuallas, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
 • VARUSTUS: Peili, pesuallas, wc-istuin. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta.
Saunan kuvaus
 • VARUSTUS: Sähkökiuas. SEINÄT: Paneeli. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: Takka. SEINÄT: Lasikuitutapetti. LATTIA: Laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 2
 • VARUSTUS: Kaapistot. SEINÄT: Maalattu / tapetti. LATTIA: Laminaatti.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Opistonpuisto
Isännöitsijän yhteystiedotRealia Isännöinti Oy, Tuusantie 3, 03100 Nummela, p. 010 228 1829, Sari Kuupakko, sari.kuupakko@realia.fi
Taloyhtiössä muutaPainovoimainen ilmanvaihto. Kaapeli-tv.
EnergialuokkaB2007
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2021: Taloyhtiön puretun puuaidan tilalle osalle matkaa pensaat. Ilmanvaihtokanavien puhdistus kesällä. 2020: Huoneistojen D7 katolla sekä D8 olevan rikkinäisten tiilien vaihto syksyllä. Huoneiston A1 sisääntulokatteen korjaus tehty valmiiksi elokuussa. Postilaatikkotelineet valmiit. 2019: Hormistojen ja takkojen nuohous tehty maaliskuussa. Huoneiston D7 katolla olevan läpiviennin korjaus kevät 2019. 2018: LVI-kartoitus tehty 08.02.2018 ja korjaukset keväällä 2018. 2017: Roskakatos rakennettu, maalaus tehty keväällä 2018. 2015: Eristevillojen lisäys välikatolle. Huoneistoon C6 vaihdettiin lämminvesivaraaja ja siirrettiin saunaan lauteiden alle. 2014: Ulko-ovet vaihdettu. 2013: Ilmanvaihtokanavien puhdistus. Ulko-ovet ja terassien ovien vaihto. Välikatot: tuulenohjaimien asennus, kulkusiltojen rakentaminen, vesiohjurit, ilmastointiputkien eristäminen ja ilmastointiputkien laippojen uusiminen. Huoneiston E 10 alkuperäisen oleskelupihan lavan uusiminen. 2004: Vesivaraajat uusittu. 1999-2005: Kylpyhuoneremontit on tehty kaikkiin huoneistoihin, lukuunottamatta huoneistoa C5 ja B3, joiden osalta osakkaat eivät olleet halukkaita remontin tekoon. B3 osalta uusi osakas teettänyt kylpyhuoneremontin, jonka valvojana toiminut isännöitsijä.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitAsunto-osakeyhtiön hallituksen kunnossapitotarve selvitys 11.5.2021: Perustukset ja runko: Salaojien tarkastus. Julkisivut: Valkoisten julkisivujen ja vihreiden julkisivujen tarkastus ja maalaus. Ikkunat ja ovet: Ulko-ovet vaihdettu 2014, ikkunatarjouksia pari tullut, mutta asia jäissä mahdollisen kattoremontin vuoksi. Katto: Kattoremontista saatu tarjoukset.Katot joko vaihdetaan peltikattoihin ja uuteen tiileen (kunnan muutoslupa tarvitaan) tai sitten maalataan/pinnoitetaan. Asia käsittelyssä RIT:ssä (Rakennuskonsultti Seppo Kokkosella). Huoneistojen märkätilat: LVI-laitteiden tarkistus tehty helmikuu 2018. Yleiset tilat: Ei tarvetta tällä hetkellä. Lämmitysjärjestelmä: Energiatodistus. Vesi- ja viemärijärjestelmä: Lämminvesivaraajien uusiminen tarpeen mukaan. Vaihdettu huoneisto C6 saunan lauteiden alle) 1-2 varaajaa/vuosi. Osalle keittiöremontin yhteydessä siirto saunan puolelle haluttaessa ja osalle keittiöön entisen tilalle uusi varaaja. Keittiöön uusittavien varaajien alle sijoitetaan allas mahdollisia vesi vuotoja varten. Ilmanvaihto: Ilmanvaihtokanavien puhdistus kesällä 2021. Ilmanvaihtokanavien puhdistus tehty 2013. Muut: Hormistojen ja takkojen nuohous tehty maaliskuu 2021. Huoneistojen D7 katolla sekä D8 olevan rikkinäisten tiilien vaihto syksyllä 2020. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Tontin pinta-ala3748 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image