Kumpulanportti 3, 74m2, 335 000 €

Kumpulan vehreyden keskelle kätkeytyy tämä kaunis asunto. Asuntoon sisään astuessa koet kodikkaan ja lämpimän tunnelman. Erinomaisella pohjaratkaisulla toteutettu asunto. Olohuone on tilava ja sen yhteydessä on etelään suuntautuva parveke. Parvekkeelta on vehreät ja kirjaimellisesti puistomaiset sekä esteettömät näkymät. Parvekkeella voisi helposti viettää koko päivän kuunnellen linnun laulua ja ihastellen ympäröivää luontoa. Makuuhuoneet ovat tilavia. Kylpyhuone on uusittu taloyhtiön toimesta vuonna 2017.

Taloyhtiö on vuoden 2018 tilinpäätöksen mukaan saanut vuoden 2019 aikana vuokratuottoa kahdesta asuinhuoneistosta sekä liikehuoneistosta yhteensä 33 806,52 euroa.

Kumpulan puistomainen asuinalue takaa mahtavat ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet; Talon takaa avautuu Kumpulan kasvitieteellinen puutarha sekä Mäkelänrinteen urheiluhalli. Koulut, päiväkodit sekä peruspalvelut löytyvät läheltä ja kattavat palvelut tarjoavaan Mall of Triplaan on matkaa vain reilu kilometri. Alueelta on helppo liikkua julkisilla liikennevälineillä useaan suuntaan ja omalla autolla pääsee helposti Tuusulanväylälle sekä Lahden moottoritielle. Kumpulassa järjestetään joka toinen kevät Kumpulan kyläjuhlat, joka on Helsingin vanhin kaupunginosafestivaali.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Lauri Kuusela, LKV, 040 511 7101 tai lauri.kuusela@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Lauri Kuusela
 • ROOF Group Oy
 • lauri.kuusela@roofgroup.fi
 • 040 511 7101
Kohdenumero9793622
Sijainti
 • Kumpula
 • Kumpulanportti 3
 • 00520
 • Helsinki
TyyppiLuhtitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä3h, k, kph, et, parv.
Asuinpinta-ala m²74.5 m²
Yhteensä m²74.5 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaMainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros2
Kerroksia3
Rakennusvuosi (päättynyt)1988
Käyttöönottovuosi1988
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta335 000 €
Myyntihinta318 528 €
Velkaosuus16 471 €
Yhtiövastike523,25 €
Rahoitusvastike126,35 €
Hoitovastike396,90 €
Vesimaksu
 • 23
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaSauna 14,00 €/kk. Autopaikka, kätilöopisto 10,00 €/kk. Autopaikka, piha 23,00 €/kk. Pesutupa 10,00 €/kk. Hallituksella valtuudet yhden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai yhden hoitovastikkeen perimättä jättämiseen.
Tilojen kuvausEteinen. SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti.
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Ilmansuunta: etelä
 • Parveketyyppi: ulostyönnetty
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoTyydyttävä
EnergialuokkaF2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotYhtiöjärjestyksen 12 §:n mukainen korjausvastuu. Osakkeenomistaja on velvollinen itse pitämään huoneistonsa kunnossa niin, että hän huolehtii ja kustantaa huoneistonsa sisäkorjaustyöt, lukuunottamatta niitä töitä, jotka asunto-osakeyhtiölain mukaan kuuluvat yhtiölle. Vastuu osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien huoneistokohtaisten parvekelasien, saunojen ja vastaavien rakenteellisten muutostöiden korjaamisesta, kunnossapidosta, niistä aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle.
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: muu
Katto
 • Harjakatto.
 • Peltikate.
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: Kaapistot, astianpesukone, sähköliesi, liesituuletin, jääkaappipakastin. SEINÄT: Maali. VÄLITILA: Laatta. TYÖTASOT: Pelti / laminaatti. LATTIA: Parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: Allaskaappi, peili, suihku, käsisuihku, wc-istuin, pesukoneliitäntä. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • SEINÄT: Maali / tapetti. LATTIA: Parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • VARUSTUS: Vaatekaapistot. SEINÄT: Maali / tapetti. LATTIA: Muovimatto.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotVaatekapistot, ulkovarasto.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Isoniitynpuisto
Isännöitsijän yhteystiedotIsännöintitaito Oy / Jarmo Aukio Alakiventie 7 E, 00920 Helsinki p. (09) 342 4620 asiakaspalvelu@isannointitaito.fi
Taloyhtiössä muutaUlkovarastot, sauna, kerhohuone, pesutupa, kuivaushuone, koneellinen poistoilmanvaihto, taloythiölaajakaista DNA Welho.
EnergialuokkaF2013
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2019: Huoneistojen kph-saneeraus. Katon huoltoluukkujen paikkaus. Saunan kiukaiden uusinta. Saunojen remontoinnin suunnittelu ja tarjouspyynnöt. Julkisivujen elementtisaumaukset. Päiväkodin kosteatilakorjaukset. 2018: Autopaikkojen lämpötolppien lukot vaihdettu. Lumiesteet asennettu katolle. Patteriverkoston joustavien liittymien ja patteritermostaattien uusinta sekä verkoston säätö. Patteri-, vesijohtoverkoston sulku- ja linjasäätöventtiilien uusinta. 2016: Porrashuoneiden vedeneristyskorjaukset. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö. 2015: Julkisivujen ja varastojen kattojen pesut. 2014: Kourujen liitosten tiivistäminen ja räystäsrakenteiden korjaus katepeltiin kiinnitettävällä ohjaimella. Ikkunoiden maalaus ja kunnostus, muut puuosat tarvittavilta osin. 2013: Salaojien ja sadevesijärjestelmän sekä pohjaviemärin huuhtelu sekä kuvaus. Päiväkotitilan vuotavan IV-lämmitysputken korjauksen suunnittelu ja korjaus, vuotokohta ollut parkkipaikalla. Parvekkeiden kunnostus. 2012: Saunojen kevyt kunnostus. Parvekekunnostuksien suunnittelu. 2011: Julkisivun tukimuurin ja porttirakenteiden pesu. Julkisivujen huonokuntoisten puuosien ja koristerimojen uusintaa. A-portaan ulkoportaiden kunnostus. 2010: Kuntoarvio (Nexon Consulting). Lämmönjakokeskuksen uusiminen. Kesätuuli kuivaushuone hankittu. Julkisivujen huonokuntoisten puuosien ja koristerimojen uusiminen. 2009: Märkätilojen tarkastus (Vahanen). Julkisivujen huonokuntoisten puuosien ja koristerimojen uusiminen. 2008: G-siiven elementtisaumojen uusinta. Jukisivujen huonokuntoisten koristerimojen uusinta. 2007: Leikkipaikan kunnostus (turvalaatat ja hiekkalaatikon kunnostus), pihakalusteiden uusinta. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö. Porrashuoneiden lahonneiden puuosien kunnostus. 2006: Porrashuoneiden sisäpuolen maalatujen pintojen ja käsijohteen maalauskunnostus. 2005: Saunaosastojen pukuhuoneiden pintakunnostus (talkoilla). Betonisten julkisivujen ja luhtikäytävien kuntotutkimus. Kylpyhuoneiden tarkastus. 2004: Ikkunoiden ulkopuolien ja rimotusten maalaus. 2003: Lämpökanaalin uusinta taloon A-B. 2002: Parvekkeiden puuosien maalaus. 2000: Piha-aidat ja varastot kunnostettu ja maalattu. Piha-aitojen pääosien suojapellitys. Vesikatot uusittu. 1999: Elementtisaumojen uusiminen. Ikkunoiden yläosaan liitetty vesipelti (tippalista). 1998: Pihan vedenohjausjärjestelmä. 1997: Ilmanavihtokanavien puhdistus ja säätö. Lämmitysjärjestelmän joustavien liittymien uusinta (patteriverkoston kunnostus). Portin pellitys. 1996: Saunan lauteet uusittu. 1994: Aidat, ovet ja parvekkeet maalattu.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit2020: Saunojen märkätilakorjaus. Kattokorjaukset (paikkamaalaukset). Pitkäntähtäimen suunnitelman tekeminen. Jätevesiviemärien huuhtelu ja kuvaus. Sadevesi- ja salaojajärjestelmän huuhtelu ja kuvaus. Julkisivujen kuntotutkimus. Betoniraudoitusten korjaukset. Kylpyhuoneremontin loppuun saattaminen (pesukoneiden poistoputket) 2021: Salaojien uusiminen. Piharemontti. Piha-alueen peruskunnostus suunnittelu. Julkisivujen pesu, käsittely ja impregointi. Varastokoppien ovien maalaus. 2022: Piharemontti. Lämmönjakolaitteiston tarkastus ja huolto. Ikkunoiden ja parvekeovien tarkastuskierros. Porraskäytävien lasitus. Parvekkeiden ulkopintojen paneeleiden uusiminen uritetulla laminaatilla. Julkisivujen huonokuntoisten koristerimojen / puuosien korjaus / uusiminen. 2023: Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. Huoneistojen ja muiden ulko-ovien kunnostus. Lukituksen uusiminen. 2024: Huoneiston B 6 keittiön viemärin huuhtelu 5 v. välein. Energiatodistuksen laatiminen.
Tontin pinta-ala5461 m²
Tontin omistusVuokrattu
Tontin VuokranantajaHelsingin kaupunki.
Tontin vuokra61 656 €
Taloyhtiön (Tontin) Vuokrasopimus päättyy31.12.2050
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image