Heikunantie 5, 69m2, 352 000 €

Värimaailmaltaan neutraali koti, jonka pohjaratkaisu hipoo täydellisyyttä. Olohuoneesta on kulku terassipihalle. Keittiössä on runsaasti lasku- ja säilytystilaa. Kylpyhuone on tilava ja käytännöllinen. Arjen askareiden lomassa oman saunan voi lämmittää kun siltä tuntuu. Säilytystilaa on runsaasti.

2018 valmistunut yhtiö, josta on tontin osuus lunastettavissa. Myynnissä myös autokatospaikka AK1 myyntihintaan 8.000,00 €.

Painiitty on lähellä Lintuvaaraa ja Leppävaaraa, mistä löytyy mm. Sellon kattavat palvelut. Hyvät liikenneyhteydet ja liikuntamahdolisuudet. Pientalovaltaista aluetta, jossa perheet viihtyvät.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 3H+KT+S.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Ilona Huuhtanen, 040 746 3283 tai ilona.huuhtanen@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Ilona Huuhtanen
 • ROOF Group Oy
 • ilona.huuhtanen@roofgroup.fi
 • 040 746 3283
Kohdenumero20984169
Sijainti
 • Painiitty
 • Heikunantie 5
 • 02680
 • Espoo
TyyppiLuhtitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä3h, k, kph, s, vh, terassipiha
Asuinpinta-ala m²69 m²
Yhteensä m²69 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2018
Käyttöönottovuosi2018
VapautuminenSopimuksen mukaan viimeistään 1.5.2021.
Velaton hinta352 000 €
Myyntihinta164 036 €
Velkaosuus187 963 €
Yhtiövastike1 249 €
Rahoitusvastike828,00 €
Hoitovastike255,30 €
Vesimaksu
 • 18
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaHoitovastike autokatos 22,20 €/kk. Vesimaksu on vesimaksuennakko. Veden tasauslaskutus suoritetaan yhtiöjärjestyksen mukaan vähintään kerran vuodessa taloyhtiön silloisen hinnaston mukaisesti. 25.01.2021 päivätyn isännöitsijäntodistuksen mukaan huoneistokohtainen tontti-pääomavastike on 37 144,14 € / 31.01.2021. Huoneistokohtaista tonttiosuutta ei ole lunastettu. Lunastaminen mahdollista jatkossa yhtiökokouspäätöksellä vuosittain. Tonttiosuuden alkuperäinen lunastushinta 508.52 €/m² (11/2011). Tonttiosuuden hinta on sidottu elinkustannusindeksiin. Tonttiosuuden lunastamisen yhteydessä on maksettava varainsiirtovero 4%, sekä muut kaupasta aiheutuvat kulut jotka vuokranantaja perii. Arvio tonttiosuuden lunastushinnasta on n. 37 000 euroa. Edellä esitetty vuokratontin lunastushinta on suuntaa antava ja voi olla lunastusvaiheessa edellä esitettyä enemmän tai vähemmän. Yhtiökokouksessa 18.09.2020 annettiin hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä tarvittaessa enintään 2 kk:n ylimääräinen hoitovastike.
Sauna
 • oma sauna
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
EnergialuokkaD2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
 • Tasakatto
 • Peltikate
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: Kaapisto, jääkaappipakastin, liesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone. SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: Suihku, peilikaappi, allas, pesukoneliitäntä, wc-istuin, bidee-suihku. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
Saunan kuvaus
 • VARUSTUS: Sähkökiuas. SEINÄT: Paneeli. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 2
 • SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Laminaatti.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Heikunanpuisto Espoo
Isännöitsijän yhteystiedotKiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa, Christian Boman, p. 020 7488 249, christian.boman@kiinteistotahkola.fi
Taloyhtiössä muutaIrtaimistovarastot / väestönsuoja, ulkoiluvälinevarasto / talovarasto, porraskohtaiset ulkoiluvälinevarastot, grillikatos. Kaapeli-tv, Telia taloyhtiölaajakaista 10M. Huoneistoissa on lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihtokone, joka on kytketty huoneiston sähköön. Taloyhtiö vastaa ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihdosta keskitetysti. Yhtiöjärjestys 4 §: Osakkeenomistaja vastaa huoneistonsa hallintaan kuuluvan terassin puulaudoituksen öljyämisestä ja puhtaanapidosta. Osakkeenomistaja on velvollinen huolehtimaan huoneistonsa hallintaan kuuluvan terassin mahdollisen veden, lumen, jään ja roskien poistosta. Osakkeenomistaja vastaa terassille itse asentamistaan rakenteista. Osakkeenomistaja vastaa huoneistonsa hallintaan kuuluvan piha-alueen yllä- ja kunnossapidosta. Liitekartassa esitettyjen huoneistopihoja rajaavien istutusten hoito, uusiminen ja muu vastuu kuuluu yhtiölle.Yhtiöjärjestyksen liitekartassa esitetyt huoneistokohtaiset piha- alueet, terassit, autopaikat ja autokatospaikat ovat havainnollisia ja saattavat poiketa todellisista. Yhtiöjärjestys 18.§. Lisä- ja muutostyöt: Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennus- suunnitelmiin kuulumattomien rakentamisvaiheessa tehtyjen ns. lisä- ja muutostöiden tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien / rakennuttamien tai asentamien / asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, vahinko- ja muu vastuu kyseessä olevan huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat esimerkiksi tulisijat ja niihin liittyvät hormit, ilmalämpöpumput sekä ilmanvaihdon muutokset. Suorituskyvyttömyysvakuutussopimus tehty 29.06.2017 ja on voimassa 10 vuotta.
EnergialuokkaD2013
Autokatospaikkoja18
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontitTaloyhtiö on valmistunut 2018 ja yhtiön toiminta on ollut normaalia uuden yhtiön toimintaa. Yhtiössä on suoritettu huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet. Takuukorjauksia on tehty normaaliin tapaan ja viimeiset tehdään kevään 2021 aikana.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitYhtiössä tehdään huoltokirjan mukaisia huolto- ja kunnossapitotöitä. Hallitus on valmistellut yhtiökokouksessa puheena ollutta terassi- /parvekelasitusprojektia.
Tontin pinta-ala6116.5 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image