Runotie 6 C, 54m2, 258 000 €

Loistavapohjainen kolmio rauhalliselta Ilolan alueelta etsii uusia asukkaita.

Huoneistoon on rakennusaikana valittu tyylikäs Romanoffin kalanruotoparketti ja täysvalkoinen keittiö. Saarekkeellinen avokeittiö mahdollistaa nämä tehoneliöt. Asunnon rauhaisa takapiha rajoittuu puistoalueeseen. Huoneiston yhteydessä on kylmä varasto. Laajakaistan perusnopeus sisältyy hoitovastikkeeseen.

Yhtiö on valmistunut vuonna 2018. Yhtiöllä on oma tontti (yhtiö lunastanut rakentamisen jälkeen). Yhtiön piha tullaan asfaltoimaan lähiaikoina (ei tule lainaosuutta). Huoneiston oston yhteydessä myydään pistokkeellinen autopaikkaosake hintaan 600 euroa. Taloyhtiössä on ulkoistettu isännöinti ja kiinteistöhuolto.

Läheiseltä bussipysäkiltä on suora yhteys Tikkurilaan sekä Leinelän juna-asemalle. Leinälän juna-asema on noin 2,1 kilometrin päässä. K-market löytyy noin 1,2 km päästä. Päiväkodit ja leikkipaikka löytyvät kävelyetäisyydeltä. Autoileva ajaa Tuusulanväylän ajorampille viidessä minuutissa. Tervetuloa ihastumaan!

Kohteessa järjestetään vain yksityisnäyttöjä. Ota rohkeasti yhteyttä. Myynti ja esittelyt:

Ira Siekkinen, Myynnin asiantuntija Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV Kaupanvahvistaja

ira.siekkinen@roofgroup.fi 044 588 8810 www.irasiekkinen.com

ROOF Group Oy – Asuminen on tunne

Onko oma asuntosi myymättä? Kauttani saat maksuttoman arvion asunnostasi sekä tarjouksen myyntityöstä. Soita 044 588 8810!

Yhteystiedot
 • Ira Siekkinen
 • ROOF Group Oy
 • ira.siekkinen@roofgroup.fi
 • 044 588 8810
Kohdenumero20697287
Sijainti
 • Ilola
 • Runotie 6 C
 • 01390
 • Vantaa
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä3h, kt, piha, varasto (yj:n mukaan 3h+kt)
Asuinpinta-ala m²54.5 m²
Yhteensä m²54.5 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)2018
Käyttöönottovuosi2018
VapautuminenSopimuksen mukaan / 2 kk hyväksytystä tarjouksesta
Velaton hinta258 000 €
Myyntihinta230 430 €
Velkaosuus27 569 €
Yhtiövastike348,80 €
Rahoitusvastike130,80 €
Hoitovastike218,00 €
Vesimaksu
 • 17
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaVedenkulutus tasataan mittarilla. Laajakaistan perusnopeus sisältyy vastikkeeseen. Autopaikkaosakkeen vastike on 16€/kk. Moottoripyöräpaikkavuokra 10€/kk. Autopaikkavuokra 25€/kk.
YleiskuntoHyvä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohtaRakennusaikana asuntoon on valittu perustasosta poiketen kalanruotoparketti sekä keittiö on valittu täysvalkoisena.
EnergialuokkaC2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko, muu
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotYhtiöjärjestys 7§: Osakkeenomistajan osakashallinnassa olevien huoneistojen tai muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena lisä- ja muutostyönä tai jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta, korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- tai muu vastuu on kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa sekä muissa osakashallinnassa olevissa tiloissa sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteistön ja rakennusten huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevissa tiloissa sellaisia alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat rakennusten julkisivuun kuten rakenteisiin, väreihin tai muihin ulkonäköön vaikuttaviin seikkoihin.
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, betoni
 • Huoneiston lattia on Romanoffin vaaleaa mattalakattua/harjattua tammikalanruotoparkettia. Eteisessä ja kylpyhuoneessa lattia on laattaa.
Katto
 • Harjakatto
 • Peltikate
Keittiön kuvaus
 • Puustellin saarekkeellisessa keittiössä on Siemenssin kodinkoneet: jääkaappipakastin, astianpesukone, liesituuletin, induktioliesitaso, erillisuuni ja valkoinen komposiittiallas.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Kylpyhuoneessa on pesuallas, wc-istuin, bideesuihku, allaskaappi, pyykkikaappi, suihku, suihkuseinä, peilikaappi ja pesukoneliitäntä.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 2
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotHuoneiston yhteydessä on noin 3,5 m² kylmävarasto.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Vantaan Runotie 6c
Isännöitsijän yhteystiedotKiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa. Saija Borodavkin, saija.borodavkin@kiineistotahkola.fi, p. 020 748 0291.
Taloyhtiössä muutaTaloyhtiön varasto, roskakatos, laajakaista (Elisa) ja kaapeli-TV. Ilmanvaihto koneellinen LTO.
EnergialuokkaC2013
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontitYhtiössä korjaustoiminta keskittynyt pääasiassa normaaliin huoltoohjelman mukaiseen toimintaan. Vuositarkastus on tehty 12.09.2019.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitTalo on valmistunut 2018 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. 2020 Pihan asfaltointi. Vuositarkastuskorjaukset on vielä kesken.
Tontin pinta-ala4862 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image