Karstuntie 26, 55m2, 224 000 €

Uusi koti Lohjalta, aivan keskustan tuntumasta.

Valoisa ja tyylikäs kolmio on erinomainen valinta, jos tärkeänä on keskustan palveluiden läheisyys, mutta kaipaat silti hieman rauhallisempaa asuinympäristöä. Keskustaan on matkaa noin n. 0,5 km ja Aurlahden rantaan n. 1,0km. Vieressä sijaitsee mm. Sporttikeskus Tennari ja alueelle on tulossa lisää urheilulle varattuja mahdollisuuksia ( Taimiston liikuntapuisto: https://www.lohja.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaupunkisuunnittelu-ja-kaavoitus/voimassa-olevat-kaavat/ak/l16/).

Asunnon toimiva ja käytännöllinen pohjaratkaisu auttaa arjessa. Isommassa makuuhuoneessa on myös oma vaatehuone. Avoin olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmä luo kotiin ihanasti tilantuntua ja keittiössä kokatessa voi samalla seurustella ystävien kanssa. Olohuoneesta on käynti ilta-aurinko parvekkeelle.

Suomen Asuntoneuvojat myyntiesitteen mukaan asunto valmistuu aikaisintaan 30.11. 2021 ja viimeistään 30.01.2022. Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+kt

Kysy rohkeasti lisätietoja.

Kadri-Ann Öunap

Myyntineuvottelija, BBA, KiAT, KED, kaupanvahvistaja p. +358 40 154 7844 (myös WhatsApp) kadri-ann.ounap@roofgroup.fi

I can provide services also in English Teenindan Teid ka eesti keeles.

Löydät minut myös: https://www.instagram.com/kadriounap/ https://www.facebook.com/roofkadriannounap

Onko oma asuntosi myymättä? Soita tai laita viestiä ja pyydä minut arviokäynnille. Saat ilmaisen arvion myyntiä varten ja henkilökohtaisen tarjouksen asuntosi myynnistä.

ROOF Group Oy – Asuminen on tunne www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Kadri-Ann Öunap
 • ROOF Group Oy
 • kadri-ann.ounap@roofgroup.fi
 • 040 154 7844
Kohdenumero21547187
Sijainti
 • Keskusta
 • Karstuntie 26
 • 08100
 • Lohja
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä3h+k+kph+ parveke
Asuinpinta-ala m²55.5 m²
Yhteensä m²55.5 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros4
Kerroksia6
Rakennusvuosi (päättynyt)2021
Käyttöönottovuosi2022
VapautuminenAsunto valmistuu aikaisintaan 30.11.2021
Velaton hinta224 000 €
Myyntihinta86 489 €
Velkaosuus137 510 €
Yhtiövastike328,30 €
Rahoitusvastike150,70 €
Hoitovastike177,60 €
Vesimaksu
 • €/kk
Lisätietoja maksuistaVesimaksu: oma mittari Laajakaistamaksu 8 eur/kk Rahoitusvastike 01.01.2022-31.12.2022 on 150,70 eur/kk. Yhtiön lainan lyhennykset alkavat 31.03.2023, mistä lähtien rahoitusvastikkeen osuus on 614,90 eur/ kk. Ilmoitetut vastikkeet ovat asuntoyhtiön taloussuunnitelman mukaiset. Käyttösähkö ja vesi kulutustottumusten mukaan. Lisäksi mm. vakuutukset ja varainsiirtovero 2% velattomasta kauppahinnasta ( ei ensiasunnon ostajalle). Varainsiirtovero maksetaan 2kk kuluessa omistusoikeuden siirtymisestä. Esitteessä  esitetyt rahoitus- ja hoitovastikemäärät ovat arvioita ja niiden tarkka määrä  selviää  talon valmistuttua.
Tilojen kuvausMakuuhuoneiden ja eteisten komeroiden ovet ovat melamiinipintaisia, naulakkokomero ilman ovia kalustekaavioiden mukaisesti. Kalusterungot ovat väriltään valkoisia. Kylpyhuoneiden kalusteet ovat vakiomallisia kylpyhuonekalusteita. Kylpyhuoneissa allas- ja peilikaapit. Vaatehuoneissa on tehdasvalmisteiset ripustintangot ja avohyllyt.
HissiTaloyhtiössä on hissi
YleiskuntoUusi
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotJätekeräys toteutetaan piha-alueelle sijoitettavilla syväkeräyssäiliöillä. Piha-alueet ja istutukset tehdään erillisen pihasuunnitelman mukaisesti. Piha-alueen toiminnoista ja käytöstä on sovittu viereisen tontin kiinteistön kanssa laaditulla yhteisjärjestelysopimuksella.
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: muu
 • Asuinhuoneissa on lattiamateriaalina laminaatti. Laminaattia ei asenneta kiintokalusteiden alle. Lattiapäällysteeseen tehdään tarvittaessa valmistajan ohjeiden mukaisesti liikuntasauma, joka peitetään listalla. Kylpyhuoneen lattioissa on keraamiset laatat.
 • Asuinhuoneiden katot on ruiskutasoitettu. Alaslasketut katot ovat tasoitettuja ja maalattuja. Kylpyhuoneen katto on paneloitu.
Katto
 • tasakatto
 • bitumikermikate
Keittiön kuvaus
 • Keittiökalusteet ja komerot ovat tehdasvalmisteisia, vakiomallisia kalusteita. Keittiön työtasot ovat laminaattipintaisia tasoja. Päältäpäin tasoon upotettu allas on ruostumatonta teräsä. Keittiön kalusteovet ovat laminaattiovia. Keittiöissä on lattialiesi, jääkaappipakastin ja astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 2
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Lohjan Karstunkulma
Isännöitsijän yhteystiedotSuomen Asuntoneuvoja Isännöinti Oy
Taloyhtiöön kuuluu
 • urheiluvälinevarasto
Taloyhtiössä muutaYhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai YHTIÖJÄRJESTYS: Asunto Oy Lohjan Karstunkulma 16.09.2020 08:21:24 5(8) Sivu: 5(7) asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat esimerkiksi takat hormeineen, parveke- ja terassilasitukset, ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet, hanat.
Tontin pinta-ala3299 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image