Mutkapolku 3, 145m2, 214 000 €

HARVINAINEN FUNKKISKOTI ESITTELYSSÄ!

Pala historiaa voi olla sinun! Museoviraston suojeluksessa olevan talon on suunnitellut arkkitehti Erkki Huttunen vuonna 1938 alun perin Alkon työväenasunnoksi. Myöhemmin se muutettiin paritaloksi. Vuosina 2006-2007 remontoitiin alapohja, katto, putket, sähköt, pinnat, keittiö ja kylpyhuone. Lämmitysmuoto on kaukolämpö (laitteisto vuodelta 2007) sekä takka.

Funkkisajan aito selkeys ja konstailemattomuus vetoaa katsojaan jo talon julkisivua ihastellessa! Myös sisätilat tarjoavat kautta linjan viihtyisää ja valoisaa tilaa kahdessa kerroksessa; olohuone, ruokailutila, keittiö, kylpyhuone, kaksi makuuhuonetta sekä iso vinttihuone, joka toimii myös makuuhuoneena. Remontti on toteutettu rakkaudella talon alkuperäistä tunnelmaa ja tyyliä vaalien. Parasta talossa ovat tilojen selkeys, mittasuhteiden kauneus, unohtamatta naapureita ja asumismuodon tuomaa yhteisöllisyyttä.

Rajamäki tarjoaa kylämäisen asuinympäristön lapsiperheille ja mahtavat harrastusmahdollisuudet luontoa ja liikuntaa arvostavalle. Tärkeät palvelut, kuten koulut, päiväkodit, kaupat, kirjasto, pankit ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä. Kaikki tämä löytyy vain noin puolentunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Tämä funkkishelmi on saanut huomiota myös Me Naiset ja Glorian koti -lehdissä.

https://www.menaiset.fi/artikkeli/lifestyle/koti/peppi-ja-tuomo-remontoivat-kodin-rajamaen-viinatehtaan-tyolaisten-taloon-6

ttps://www.digilehdet.fi/gloriankoti/f1e3f04e-4fd6-4a54-8382-e0388dbc31ca

Soita vaikka heti ja varaa oma esitelyaikasi!

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Ildiko Katona-Hiekkanen, 040 575 9990 tai ildiko.katona-hiekkanen@roofgroup.fi (I can provide services also in English. Szolgáltatás magyar nyelven is.)

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!

ROOF Group – Asuminen on tunne.

Kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Ildiko Katona-Hiekkanen
 • ROOF Group Oy
 • ildiko.katona-hiekkanen@roofgroup.fi
 • 040 575 9990
Kohdenumero9766738
Sijainti
 • Rajamäki
 • Mutkapolku 3
 • 05200
 • Nurmijärvi
TyyppiParitalo
Huoneistoselitelmä3h+k+kph+rt+vh
Asuinpinta-ala m²145 m²
Yhteensä m²175 m²
Lisätietoja pinta-alastaKerrosalalla tarkoitetaan rakennuspiirustusten mukaista rakennusoikeutta 145 m², mikä on puolet paritalosta, joka on rakennuspiirustusten mukaiselta rakennusoikeudeltaan yhteensä 290 m². Muilla tiloilla tarkoitetaan rakennuspiirustusten mukaista rakennusoikeutta 30 m², mikä on puolet talousrakennuksesta, joka on rakennuspiirustusten mukaiselta rakennusoikeudeltaan yhteensä 60 m². Asuintilojen pinta-alasta ei ole tarkkaa tietoa. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta ja se voi olla todellisuudessa pienempi tai suurempi.
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)1938
Käyttöönottovuosi1938
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta214 000 €
Myyntihinta214 000 €
Vesi ja jätevesi80
Puhtaanapito €/kk20
Lisätietoja maksuistaAsumiskustannukset kulutuksen mukaan. Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän.
TulisijaKiertoilma-takka
Tilojen kuvausRuokailutila, eteinen, tuulikaappi ja terassi.
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoTyydyttävä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohtaSeinälle kasvava viini poistettu vuosittain loppukesästä. 2018: Ulkovaraston takaseinän huoltomaalaus. 2016: Ulkovaraston maalaus. 2014: Alakerran ikkunoiden huoltomaalaus pitkien sivujen osalta. 2008: Ulkovaraston maalaus. 2007: Katto uusittu (Juto Oy). Ikkunoiden huoltomaalaus. 2006-2007: Kylpyhuone uusittu (nykystandardien mukainen vedeneristys). Käyttövesioputket, viemäri- ja lämmitysjärjestelmäputkisto uusittu (LVI Roponen Oy). Putkiremontin yhteydessä talosta poistettiin vanhat, asbestia sisältäneet putket (Asbrak Oy). Alkuperäisen painovoimaisen ilmastointijärjestelmän tutkitut ilmastointikanavat avattu ja puhdistettu. Poistettujen ilmaluukkujen tilalle asennettu uudet. Lämmitysjärjestelmä sekä lämpövesiputkisto uusittu kokonaisuudessaan. Sähköt uusittu (MAT-Sähkö Oy). Alapohja korjattu (Rakentaja Juuso Oy).
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot”Suojeltava rakennus. Rakennustaiteellisesti, historiallisesti ja miljöön kannalta arvokasta rakennusta ei saa purkaa eikä siinä saa tehdä sellaisia korjaus-ja muutostöitä, jotka muuttavat rakennuksen julkisivujen tai vesikaton arkkitehtuurin ominaispiirteitä. Julkisivujen aukotusta ei saa muuttaa eikä rakennusta saa laajentaa sen ulkovaipan ulkopuolelle. Entistävät muutokset ovat mahdollisia. Rakennusta kunnostaessa julkisivujen ja vesikaton materiaalit, detaljointi ja väritys tulee säilyttää alkuperäisen kaltaisina. Alkuperäiset rakennusosat, kuten ikkunat tulee säilyttää. Kunnostuskelvottomat rakennusosat voidaan korvata uusilla, alkuperäisen mallin mukaan valmistetuilla rakennusosilla. Korjaus-ja muutostöistä on pyydettävä museoviranomaisen lausunto.”
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: kivi, tiili, elementti
Katto
 • Harjakatto.
 • Tiilikate.
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: Jääkaappi/pakastin, liesituuletin, sähköliesi, astianpesukone. SEINÄT: Tapetti. VÄLITILA: Kaakeli. TYÖTASO: Puu. LATTIA: Laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: Wc-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peili. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • SEINÄT: Maali. LATTIA: Lankkulauta.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 3
 • 2 mahuuhuonetta ja käyttöullakko noin 20 m². SEINÄT: Maali/Tapetti/Puu. LATTIA: Lauta/Parketti.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotKylmäkellari, ulkovarasto, vinttikomero, kaapistot.
Tontin pinta-ala3176 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image