Klaneettitie 18, 106m2, 285 000 €

Uniikki ylimmän kerroksen kaksitasoinen asunto!

Tässä asunnossa huoneet ovat tilavia ja valoisia. Alakerrassa on hyvän kokoinen olohuone ja avokeittiö, joka on remontoitu vuonna 2013. Asunnon ehdottomasti parhaisiin puoliin lukeutuu valtava länteen suuntautuva kattoterassi, joka on osittain katettu. Täällä vietät kesäpäivät aurinkoa ottaen ja grillaillen.

Taloyhtiössä on alkamassa C-D portaaseen hissin asennus, urakkaa varten haetaan hissiavustusta ARA:lta ja Helsingin kaupungilta.

Lähialueilla on useita päiväkoteja, kouluja, vanhusten palvelutaloja sekä terveyskeskus. Kanneltalosta löytyvät kultturitarjonta, kirjasto, nuorisotalo ja työväenopisto, lisäksi liikuntamahdollisuuksia löytyy sisältä saleilta ja ulkoa luonnosta. Hyvät julkisten liikenneyhteydet, kehärataa pitkin pääsee P-junalla lentoasemalle 20 minuutissa sekä I-junalla keskustaan 14 minuutissa. Pohjois-Haagan ja Kannelmäen asemat ovat lähivuosina menossa peruskorjaukseen. Kannelmäen aseman peruskorjaus on suunniteltu vuosille 2020 – 2022.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 5 h+k+kh+ter.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Lauri Kuusela, LKV, 040 511 7101 tai lauri.kuusela@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Lauri Kuusela
 • ROOF Group Oy
 • lauri.kuusela@roofgroup.fi
 • 040 511 7101
Kohdenumero20956407
Sijainti
 • Kannelmäki
 • Klaneettitie 18
 • 00420
 • Helsinki
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä4-5h, avok, kph, wc, osittain katettu ja lasitettu kattoterassi
Asuinpinta-ala m²106 m²
Yhteensä m²106 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros4
Kerroksia5
Rakennusvuosi (päättynyt)1980
Käyttöönottovuosi1980
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta285 000 €
Myyntihinta278 792 €
Velkaosuus6 207 €
Yhtiövastike468,00 €
Rahoitusvastike44,00 €
Hoitovastike424,00 €
Vesimaksu
 • 17
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaSaunamaksu 10,00 €/kk. Autopaikat (lämmin / kylmä) 10,00 € / 5,00 €/kk. 29.09.200 yhtiökokouksessa päätettiin, että hallitus valtuutetaan päättämään enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimisestä tai perimättä jättämisestä, yhtiön taloudellisen tilanteen sitä edellyttäessä tai sen salliessa. Hallituksella valtuudet tarkistaa pääomavastikkeen tasoa tarpeen vaatiessa.
Tilojen kuvausEteinen. SEINÄT: Maali. LATTIA: Betoni.
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Ilmansuunta: länsi
 • Parveketyyppi: lasitettu
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohta2013: Keittiö uusittu.
EnergialuokkaD2007
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: betoni
Katto
 • Harjakatto
 • Peltikate
Keittiön kuvaus
 • Kivik:n tyylikäs avokeittiö, joka uusittu vuonna 2013. VARUSTUS: Induktioliesi, erillinen uuni, integroitu astianpesukone, side by side jääkaappipakastin vesiautomaatilla ja jääpalakoneella, liesituuletin, kaapistot, lattialämmitys. SEINÄT: Maali. LATTIA: Laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Tilava kylpyhuone yläkerrassa. VARUSTUS: Suihkukaappi, peilikaappi, wc-istuin, kaapisto. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
 • Alakerrassa tilava erillinen wc. VARUSTUS: Pesukoneliitäntä, kaapisto. SEINÄT: Maali. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • Avara olohuone. SEINÄT: Maali. LATTIA: Laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 3
 • VARUSTUS: Vaatekaapistot. SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotKaapistot ja verkkokellari.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Tuubapolku
Isännöitsijän yhteystiedotAstala Isännöinti Oy, Raumantie 1, 2. krs, 00350 Helsinki. Harri Rahiala, p. 09 4778 130, harri.rahiala@astala.fi
Taloyhtiössä muutaSaunat (C ja D-talossa), urheiluvälinevarasto, askarteluhuone erillisessä rakennuksessa, jossa toimii kuntosali. Talopesula (B-talossa), mankeli, hissi A/B rapussa, väestönsuoja. Taloyhtiölaajakaista, nopeus 10MB, kaapeli-TV. Palovaroittimien patterien vaihto kuuluu osakkaalle. Yhtiöllä on hoitolainaa 320 625,00 euroa / 24.11.2020. Yhtiöjärjestys 15. § ilmalämpöpumppu. Osakkaat voivat asentaa ilmalämpöpumpun parvekkeelleen tai terassilleen hallituksen luvalla sekä hallituksen ja rakennusvalvontaviranomaisten ohjeita ja määräyksiä noudattaen. Osakas vastaa lämpöpumpun kondenssiveden ja ääniteknisten asioiden hoitamisesta sekä lämpöpumpun huoltovelvoitteesta. Osakas vastaa myös ilmalämpöpumpun poistamisen kustannuksista.
EnergialuokkaD2007
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2020: Salaojien huuhtelu ja kuvaus. Viemärien huuhtelu ja kuvaus. 2019: Kuntoarvio RS15 kymmenelle vuodelle. Julkisivujen kuntotutkimus. 2018: Pihanpuolen ja A-talon kadunpuolen 2-kerroksisten huoneistojen ikkunoiden uusiminen. Parvekkeiden ovien uusiminen. 2017: Vesikaton maalaus. Toinen pesukone, kuivaushuoneeseen uusi ilmakuivain. 2016: A- ja B-talojen ilmanvaihtokoneiden uusiminen. Hissikuilun pohjabetonin vesieristysinjektointi. 2015: 16 kylpyhuoneen lattioiden epoksipinnoitus ja seinien laatoitustyöt. C- ja D-talojen ilmanvaihtokoneiden uusiminen. Pesulan kuivausrummun uusiminen lämpöpumpputoimiseksi. 2014: Porrastornien kunnostus, porrastornien ikkuna -aukkojen pellitys. Ilmanvaihtohormien puhdistus, vesikalusteiden kunnostus. 2013: Vesikaton uusiminen, asuinhuoneistot ja luhtikäytävät 2012: Vesikaton ja porrasnousujen kunnostuksen suunnitteluasiapaperit. 2011: Piha-alueen kunnostus, parvekkeiden sivukaihtimien asennus. 2010: Parvekekaiteiden uusiminen, parvekkeiden lasittaminen, parvekkeiden laatoitus, ylimpiin parvekkeisiin syöksytorvet, rinnakkain olevien parvekkeiden elementtisaumaus uusittiin. 2009: Huoneistojen ulko-oven tiivistys. Pesukoneen rahastin. 2008: Luhtikäytävien ja porrasnousujen kunnostus (laatoitus, maalaus. Toinen pesukone uusittu. 2007: Julkisivujen kuntotutkimus. 2006: Lämmönvaihtimet uusittu. Termostaattiset patteriventtiilit asennettu. D-talon saunojen wc-tilat kunnostettiin. Piharakennukseen rakennutettiin seinät, tilaa käytetään pyöräsuojana. Julkisivujen kuntotutkimus teetettiin. 2005: Räystäskourujen ja syöksytorvien uusiminen, kulkusillat asennettu luhtikäytävien katolle. Lukkojen uudelleen sarjoitus. Valaisinkupujen ja lamppujen uusiminen, parkkialueelle lisävalaistusta. 2004: Hankittiin ADSL-laitteistot. Teetettiin julkisivujen värisuunnitelma alkuperäisellä arkkitehdilla. 2003: l ja 3 saunojen löylyhuoneiden uusiminen. Käyttövesiventtiilien ja linjasulkuventtiilien uusiminen. "Tunnelin" katon maalaus. 2002: Ikkunoiden karmien ja parvekeovien karmien saumauksia. Hissikuilun pohjabetonin vesieristysinjektointi. 2 / 3 saunojen löylyhuoneiden uusiminen. 2001: Ikkunoiden kunnostustöitä, portit uusittiin, peruskuntoarvio valmistui. Ilman vaihtohormien puhdistus. Kuntoarvio. 1999: Huoneisto- ja parvekeovien uusimista. 1997: Kattoterassien kunnostus. 1995: Ikkunapuitteiden listoitus- ja maalaustöitä. 1988: Talkootöinä maalattiin ikkunapuitteita.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit2021: Hissin asennus C/D-taloon. Elementtisaumojen uusiminen. Märkätilojen kosteuskartoitus. 2021: Pihan varastorakennuksen kunnostus. Autolämmityspistorasioiden uusiminen (varaus sähköautoille). Luhtikäytävän puoleisten ikkunoiden ja huoneisto-ovien uusiminen. 2022: Saunatilojen kunnostus (2 saunaa, 3 pukuhuonetta) yleisten kellaritilojen maalaus. Julkisivuremontin suunnittelu. 2023: Hissin peruskunnostus A/B-talo. Julkisivujen ja luhtikäytävien runkorakenteiden kunnostus. Putkiston kuntotutkimus. Sähköjärjestelmien kuntotutkimus. 2024: Ilmanvaihtokanavien puhdistus. Luhtikäytävien kaiteiden alaosan uusiminen. Tämä listaus ei poissulje mitään muita huolto- ja korjaustöitä ja perustuvat siihen, että tapahtumat kiinteistössä eivät edellytä aikataulu- ja /tai laajuusmuutoksia.
Tontin pinta-ala5845 m²
Tontin omistusVuokrattu
Tontin VuokranantajaHelsingin kaupunki
Tontin vuokra35 800 €
Taloyhtiön (Tontin) Vuokrasopimus päättyy31.12.2040
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image