Kaskimäki 1F, 127m2, 718 000 €

Lakka-kivitalo ”Villa Kaskis” Kurttilassa!

Tämä talo on kauttaaltaan suunniteltu sulavalinjaiseksi kokonaisuudeksi. Kaikki huoneet ovat avaria sekä valoisia ja huonekorkeus kipuaa päätiloissa jopa 3,3 metriin. Talon eteläpuolelta löytyy suuret lattiasta nousevat Skaalan ikkunat. Isosta 50 m2 olohuoneesta on lasiliukuoven kautta käynti yli 18 m2 lasitetulle terassille, jonne mahtuu isompikin seurue. Olohuoneessa on myös takkavaraus. Puustellin avokeittiössä on integroidut kodinkoneet ja vaalea värimaailma lisää tilan tuntua.

Päämakuuhuoneessa sijaitsee walk-in vaatehuone, jonka kautta on kulku suoraan kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneesta löytyy oma sauna ja sieltä pääset erillisen ulko-oven kautta vilvoittelemaan ulkoterassille. Kylpyhuoneen toiseen osaan on mahdollista halutessaan asentaa vaikka poreallas. Kodinhoitohuone on varustettu omalla sisäänkäynnillä.

Talo toimii maalämmöllä ja koko asuntoa kiertää vesikiertoinen lattialämmitys. Tekninen tila Nibe ja Wallox konein. Ulkoa löytyy runsaasti terassitilaa, talon jokaiselta sivulta, sekä sopivasti helppohoitoista viheraluetta. Kahden auton autokatos tuo sujuvuutta arkeen. Lisäksi erillistä varastotilaa löytyy noin 5 m2 verran. Pihapylväsvaloissa on Philips Hue automatiikka ja ulkoportaista löytyy sulanapito-ominaisuus.

Alkuperäisen myyjän vastuu voimassa. Talon vuositarkistus on vuonna 2021.

Mereen rajoittuvalla ja kasvavaa suosiota herättävällä Kurttilan alueella on helppo viihtyä sillä alue tarjoaa muutaman kilometrin säteellä päivittäistavarapalvelut, koulut ja päiväkodit sekä lisäksi mainiot ulkoilumahdollisuudet. Julkisella liikenteellä pääset liikkumaan miltein kotiovelta ja Länsiväylälle sekä Kehä III omalla autolla on matkaa vain muutama minuutti. Autolla myös Helsingin keskustaan n. 25min.

Erillistalo asunto-osakeyhtiössä. Varainsiisrtovero 2%.

Katso myös asunnon virtuaaliesittely.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 4 h+k+s.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Roni Porokara, LKV, 040 525 4900 tai roni.porokara@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Roni Porokara
 • ROOF Group Oy
 • roni.porokara@roofgroup.fi
 • 040 525 4900
Kohdenumero20247615
Sijainti
 • Kurttila
 • Kaskimäki 1F
 • 02780
 • Espoo
TyyppiErillistalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä4h, avok, erillis wc, 2x kph, s, vh, lasitettu terassi.
Asuinpinta-ala m²127.5 m²
Yhteensä m²127.5 m²
Lisätietoja pinta-alastaAsuintilojen pinta-ala on pääpiirustusten mukainen huoneistoala 127,5 m². Yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan asuintilojen pinta-ala on 90 m². Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)2020
Käyttöönottovuosi2020
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta718 000 €
Myyntihinta718 000 €
Yhtiövastike0,00 €
Vesimaksu
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaTotaali sähkönkulutus ollut tähän asti keskiarvoltaan 670kwh/kk (alkuperäinen vuosikulutusarvio oli 10.000-11.000kwh). Kiinteistöveroa ei ole vielä vahvistettu korjauslaskettuna kiinteistölle, mutta rakennusten valmistuminen on ilmoitettu verottajalle. Alkuperäisen verolaskelman mukaan 1F osuus kiinteistöverosta vuodella 2020 on 736 € (voi muuttua). Jätehuolto yhteisesti sovittu ja jaettu kiinteistössä (yhteinen jäteasema rakenteilla, jätehuolto HSY hinnaston mukaan). Jokainen huoneisto/talo huolehtii vain omista korjaus, ylläpito ja huoltokuluistaan.
Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausTerassi (osa lasitettu) joka sijoittuu talon jokaiselle sivulle.
YleiskuntoHyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvausMaalämpö
Videoesittelyt
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotMyytävän huoneiston osakkeet oikeuttavat 607 m² suuruiseen hallinta-alueeseen. Yhtiöjärjestyksen 4 §:n mukaan huoneiston A 1 tiloihin saadaan rakennusalaa ylittämättä rakentaa lisää huonetilaa enintään 44 neliömetriä osakkaan pyynnöstä ja kustannuksella. Muutoin osakkeet numerot 191-370 (B1 nrot 191-235, B2 nrot 236-280, C1 nrot 281-325 ja C2 nrot 326-370) hallitsevat kiinteistön jäljellä olevaa rakennusoikeutta. Mahdollinen lisärakennusoikeus jaetaan tasan B 1, B 2, C 1 ja C 2 kesken. Yhtiö ja osakkaat ovat velvollisia antamaan suostumuksensa ja tarvittavissa määrin osallistumaan rakennusten B (B1 ja B2) ja C (C1 ja C2) rakennuslupia koskeviin hakemuksiin ja kaikkiin muihin rakennusten B (B1 ja B2) ja C (C1 ja C2) rakentamisen mahdollistaviin toimiin mukaan lukien suostumuksen antamisen vesi- ja viemäriputkien sekä sähkö- ja vastaavien johtojen vetämiseen, ellei se ole kohtuutonta ja aiheuta olennaista haittaa kiinteistön käytön ja hallinnon kannalta. Isännöitsijäntodistuksen mukaan rakennusoikeutta on jäljellä 632,5 m².
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: kivi
Katto
 • Harjakatto/Pulpettikatto.
 • Maalattu peltikate.
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: Kaapistot, astianpesukone, liesi, liesituuletin, uuni, allas, hana, jääkaappipakastin. SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: 2x suihku, 2x allas, wc istuin, 3x hana, 3x allas, kuivauspatteri, bidee suihku. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
 • VARUSTUS: wc istuin, allas, hana, peili. SEINÄT: Mikrosementti. LATTIA: Laatta.
Saunan kuvaus
 • VARUSTUS: Kiuas, lauteet. SEINÄT: Paneeli / lasi. LATTIA: Laatta.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: Kaapistot, pesukoneliitäntä, allas, hana. SEINÄT: Maali. LATTIA: Laatta. Oma uloskäynti.
Olohuoneen kuvaus
 • SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 3
 • VARUSTUS: Kaapisto (yhdessä makuuhuoneessa). SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotNoin 5 m² varastotila.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Espoon Kaskimäki
Isännöitsijän yhteystiedotAsukas isännöinti.
Taloyhtiössä muutaKoneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto.
Tontin pinta-ala4577 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image