Laajasalontie 63, 131m2, 430 000 €

Kerrassaan ihastuttava, todella muuntautumiskykyinen perhekoti arvostetussa Laajasalossa.

Tämä koti sopii hyvin joko isommalle lapsiperheelle tai lapsettoman pariskunnan edustuskodiksi, jossa on tilaa myös harrastuksille. Kolmen makuuhuoneen lisäksi, myös parvi tarjoaa lisätilaa. Kodin sydän, juuri remontista valmistunut Puustellin keittiö avautuu olohuoneeseen, jonka korkein kohta on lähes 4,5 metriä. Tämän kodin erikoisuus on upea viherhuone, joka taipuu monenlaiseen käyttöön tuoden valtavasti valoa asuntoon. Alakerran takkahuone on valtava ja saat tänne mahtumaan vaikkapa biljardipöydän!

Piha on aurinkoinen ja suojaisa. Säilytystiloja löytyy lämpimän varaston lisäksi autotallin muodossa. Asuntoa on pidetty hyvin ja sitä on remontoitu vuosien varrella, mutta alakerran kylpyhuone on jätetty alkuperäiseen kuntoonsa odottamaan sinun materiaalivalintojasi.

Viihtyisä taloyhtiö sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä merellisessä Laajasalossa. Sijainti on erinomainen perheille; alue tarjoaa upeat ulkoilupuitteet, kauniit hiekkarannat, useat venesatamat, hyvät harrastusmahdollisuudet sekä useat koulut ja päiväkodit. Kauppakeskus Saari kattavine palveluineen löytyy vain lyhyen ajomatkan päässä.

Vielä ehdit kesäksi nauttimaan aamukahvisi omalla terassilla, tämä koti vapautuu heti!

Kohteessa ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Lauri Kuusela, LKV, 040 511 7101 tai lauri.kuusela@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN? ESITTELLYT VOIDAAN HOITAA MYÖS WHATSAPP VIDEOPUHELUN VÄLITYKSELLÄ!

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

Kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Lauri Kuusela
 • ROOF Group Oy
 • lauri.kuusela@roofgroup.fi
 • 040 511 7101
Kohdenumero9483635
Sijainti
 • Laajasalo
 • Laajasalontie 63
 • 00870
 • Helsinki
TyyppiParitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä4h, avok, viherhuone, takkahuone, parvi, kph, s, 2 x erill. wc, et, tk, 2 x var, at, terassi, piha
Asuinpinta-ala m²131.5 m²
Yhteensä m²131.5 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaYhtiöjärjestyksen mukaan huoneiston asuintilojen pinta-ala on 62 m², minkä lisäksi huoneistoon kuuluu talvipuutarha 14,5 m² ja kellaritila (sauna, pesuhuone, takkahuone, monitoimihuone) yhteispinta-alaltaan 50 m². Huoneistoon kuuluu lisäksi autotalli 21,5 m², lämmin varasto 5 m² sekä vaja 6 m². Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros2
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)1986
Käyttöönottovuosi1986
VapautuminenHeti
Velaton hinta430 000 €
Myyntihinta386 652 €
Velkaosuus43 347 €
Yhtiövastike695,20 €
Rahoitusvastike300,20 €
Hoitovastike395,00 €
Vesimaksu
 • 12
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaVesiennakko 12,00 €/hlö/kk. Kylmän veden tasaus 4,21 €/m3. Vesimaksujen tasaus suoritetaan kerran vuodessa. Huoneisto on tyhjillään, joten ajantasaista ja normaalikäyttöön pohjautuvaa tietoa sähkönkulutuksesta ei ole saatavilla. Vastaavassa naapuriasunnossa (2 henkilöä) käyttösähkön ja lämmityksen kustannus on ollut myyjän antaman tiedon mukaan 2000-2500 euroa/vuosi. Hallitukselle myönnetty valtuudet periä / jättää perimättä ylimääräinen enintään kahden (2) kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa / salliessa.
Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausTAKKAHUONE: VARUSTUS: Avotakka lattialämmitys. SEINÄT: Maali. LATTIA: Laminaatti. VIHERHUONE: VARUSTUS: Lattialämmitys. SEINÄT: Maali. LATTIA: Laatta. TUULIKAAPPI: SEINÄT: Maali. LATTIA: Laatta. ETEINEN: VARUSTUS: Kaapisto. SEINÄT: Lasikuitutapetti. LATTIA: Laatta.
Asuntoon kuuluu
 • Autopaikka: tallipaikka
YleiskuntoHyvä
Lisätietoa kunnostaAsunnon kunto on hyvä pl. kylpyhuone joka on alkuperäisessä kunnossa. Saunan lattian ja kylpyhuoneen pintamateriaalien tekninen käyttöikä on ohitettu.
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohta2020: Keittiö remontoitiin, eteisen vaatekaapit vaihdettiin, yläkerran WC-kalusteet vaihdettiin, asunnon seinät maalattiin, alakertaan vievä portaikko pinnoitettiin (tammiparketti, Stepfix), takkahuoneeseen asennettiin laminaatti, uusi lattia asennettu (keittiö, eteinen, yläkerran wc, tuulikaappi) ja talvipuutarhan lattia laatoitettu. 2015: Vesivaraaja vaihdettu 2011: Yläkerran olohuoneeseen ja makuuhuoneisiin asennettu laminaatti. Pesuhuoneen suihkun vastakkaisen seinän yläosa laatoitettu. Nykyisellä isännöitsijällä ei ole tietoa ennen vuotta 2020 tehdyistä remonteista.
Lämmitysjärjestelmän kuvausSähkö
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: muu
Katto
 • Pulpettikatto
 • Tiilikate
Keittiön kuvaus
 • Puustellin laadukas keittiö, joka on asennettu 2020. Keittiössä on uusittu kaapistot, kodinkoneet, tasot, valaistus ja lattia. VARUSTUS: Kiertoilmauuni, induktioliesi, liesituuletin, kaapistot, astianpesukone, jääkaappipakastin, kattolämmitys. SEINÄT: Lasikuitutapetti. VÄLITILA: Alumiinilevy / maali. TYÖTASO: Melamiini. LATTIA: Laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: Suihku, lattialämmitys, pesukoneliitäntä. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
 • Yläkerran Wc:ssä uusittu kalusteet 2020. YLÄKERRAN WC: WC-istuin, allaskaappi, peili. SEINÄT: Maali. LATTIA: Laatta. ALAKERRAN WC: WC-istuin, peilikaappi, lattialämmitys. SEINÄT: Maali. LATTIA: Laatta. LUKUMÄÄRÄ: 2
Saunan kuvaus
 • Saunan katto, seinät ja lauteet uusittu 2015. VARUSTUS: Sähkökiuas, lauteet. SEINÄT: Puupaneeli. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • Avara ja valoisa olohuone, jossa korkeimmillaan lähes 4,5 metrin huonekorkeus. VARUSTUS: Kattolämmitys. SEINÄT: Lasikuitutapetti. LATTIA: Laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • ALAKERTA: VARUSTUS: Lattialämmitys ja vaatekaapisto. SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti. YLÄKERTA: VARUSTUS: Vaatekaapistot, kattolämmitys. SEINÄT: Lasikuitutapetti / tiili. LATTIA: Laminaatti. LUKUMÄÄRÄ: 3
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotAutotalli, lämmin varasto, vaja.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Laajasalontie 63
Isännöitsijän yhteystiedotTEB Talous ja Hallintopalvelut Oy / Kari Vesanen Kilonkallio 3 B, 02610 Espoo p. 0400 811 663 / kari.vesanen@teb.fi
Taloyhtiössä muutaKoneellinen poistoilmanvaihtojärjestelmä, keskusantenni.
Autotallipaikkoja6
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2019: Tavallinen vuotuinen kunnossapito. 2016: Kuntoarvio/kuntoselvitys. 2015: Salaoja- ja sokkeliremontti. 2012: Kattoremontti, jossa aluskate ja pellitykset on vaihdettu sekä kattotiilet pesty.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKunnossapitosuunnitelma perustuu 5.10.2016 Talokeskuksen tekemään kuntoselvitykseen. 2020: Vesikaton pesu, huoltokäsittely ja korjaus / rikkinäisten tiilien vaihto. Ikkunoiden huoltomaalaus / ikkunoiden vaihto. Aitojen maalaus / uusiminen. Kuistien maalaus. Pihavarastojen huoltomaalaus. Huoneistokohtaisten vesimittareiden uusinta. Korvausilmaventtiilien asennus asuntoihin. A-talon sokkelin kunnossapitorappaus. Tavallinen vuotuinen kunnossapito. Pihavalojen uusinta. Valaisimien uusiminen varastorakennuksessa ja kuisteilla. Ulko-ovien ja autotallin ovienhuoltomaalaus / korjaus. 2021: Lukituksen uusiminen. Tavallinen vuotuinen kunnossapito. 2022: Lasierkkerien huolto. Huoneistojen sähkölämmityksen. uusiminen. Tavallinen vuotuinen kunnossapito. 2023: Tavallinen vuotuinen kunnossapito.
Tontin pinta-ala2272 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image