Kontulankaari 3, 91m2, 189 000 €

Tyylikkäästi remontoitu ja juuri linjasaneerattu koti perheelle tai pariskunnille etätyöskentelyyn!

Tilavasta olohuoneesta pääsee länsiparvekkeelle. Kaikissa makuuhuoneissa peililiukuovikaapit tuovat lisämukavuutta. Avara tyylikäs keittiö remontoitu 2012 . Erillinen WC ja kylpyhuone yhdistetty ja remontoitu 2014 ja uusittu lattialaminaatit ja sisäkattojen verhouslevyt 2015. Taloyhtiössä Linjasaneeraus urakka valmistunee syyskuun 2021 aikana, mutta tässä asunnossa putkiremontti on jo toteutettu.

Kontulassa saa nauttia vihreydestä ja vehreydestä, luonnosta ja sen upeudesta. Muutaman sadan metrin päässä aukeavat upeat lenkki maastot sekä luontopolut. Talvella pääset kiertämään hiihtoladuilla ja ja kesällä nappaat lähimetsistä talteen marjat kuin sienetkin. Frisbeegolf radat ovat äärellään ja samoin koulu ja leikkipuisto ja lasten päiväkoti ovat kulman takana ja juuri uudelleen rakennettujen koulun ja puiston upeat pihapiirit liikuntapuistoineen odottavat uusia koulukkaita ja puistossa leikkiviä nauravaisia lapsia.. 8min kävelymatkan metrolle taittaa tuossa tuokiossa ja Raiteet kuljettavatkin jo Espoon Matinkylään saakka.

Yhtiöjärjestyksessä 4h+k.

Varaathan oman esittelyaikasi etukäteen p.040 7765 893. Esittelyyn pääsee vain 1 perhe / talous kerrallaan. Tulethan esittelyyn terveenä.

ROOF Group – Asuminen on tunne. www.roofgroup.fi helin.ranne@roofgroup.fi

Onko nykyinen asunto osana rahoitusta? Turvallinen ja joustava siirtyminen uuteen kotiin! Maksuton asunnon arviointi ja myyntisuunnitelma nykyiselle asunnolle.

Yhteystiedot
 • Helin Ranne
 • ROOF Group Oy
 • helin.ranne@roofgroup.fi
 • 040 776 5893
Kohdenumero21076144
Sijainti
 • Kontula
 • Kontulankaari 3
 • 00940
 • Helsinki
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä4h,k,kph,lasit.parveke
Asuinpinta-ala m²91.5 m²
Yhteensä m²91.5 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros5
Kerroksia7
Rakennusvuosi (päättynyt)1967
Käyttöönottovuosi1967
Vapautuminen2kk kaupoista tai sopimuksen mukaan
Velaton hinta189 000 €
Myyntihinta189 000 €
Yhtiövastike473,06 €
Hoitovastike381,56 €
Vesimaksu
 • sisältyy vastikkeeseen
Lisätietoja maksuistaYlimääräisessä yhtiökokouksessa 14.6.2018 päätettiin -siirtää päätöksenteko linjasaneerauksen hankesuunnitelman hyväksymisestä ja toteutustavan valinnasta syksyyn, jotta eri vaihtoehtojen kustannuksia voidaan vielä tarkentaa -myöntää hallitukselle valtuudet linjasaneerauksen projektipäällikön ja suunnittelijan valitsemiseksi -myöntää hallitukselle valtuudet avata remonttishekkitili tai kilpailutuksen jälkeen solmia lainasopimus maksimissaan 250.000 euroa. -siirtää päätöksenteko pesutuvan rakentamisesta ja huoneistokohtaisten kylmäkellareiden pienentämisestä syksyyn -siirtää päätöksenteko kameravalvonnan aloittamisesta piha-alueella ja porrashuoneiden ala-auloissa syksyyn Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 20.11.2018 päätettiin hyväksyä Eerika Consultingin tekemä hankesuunnitelma putkiremonttihankkeesta ja suunnittelun käynnistämisestä kattavalla tai kevyellä vaihtoehdolla. Äänestyksen jälkeen päätettiin valita kevyt vaihtoehto. Raksystemsin tekemän kylpyhuonekartoituksen perusteella kuntoluokassa 1. olevat kylpyhuoneet saneerataan ensin. Lopuille kylpyhuoneille tehdään korjaussuunnitelma aikatauluineen. Viemärit saneerataan rakenteita rikkomatta. Sukitusurakoitsija on jo valittu. Vesijohdot, vesikalusteet ja wc-istuimet uusitaan. Toteutussuunnittelu on aloitettu kesäkuussa 2019. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 21.11.2019 päätettiin ryhtyä linjasaneeraushankkeeseen ja viemäreiden sukitusurakoitsijaksi valittiin New Tube Oy. Päätettiin myös, että 96 kpl 1 ja 2 kuntoluokan märkätilaa saneerataan. Loput 3 ja 4 luokan märkätilat saneerataan 10 vuoden sisällä. Päätettiin valita LVIS saneerauksen ja märkätilojen korjauksen suorittajaksi Consti Talotekniikka Oy. Päätettiin, että hissien uusiminen toteutetaan korjaussuunnitelman mukaisesti aikaisintaan v 2023. Päätettiin, että lukitukset uusitaan putkiremontin valmistuttua. Hallitukselle ja isännöitsijälle myönnettiin valtuudet solmia lainasopimus suuruudeltaan enintään 6 milj. euroa, sekä kilpailutuksen jälkeen allekirjoittaa lainasopimus valitsemansa rahalaitoksen kanssa ja sopia lainan muista ehdoista. Laina voi olla myös remonttishekkitili korjaushankkeen ajan, joka muutetaan korjaushankkeen valmistuttua taloyhtiölainaksi. Laina-aika 25-30 vuotta. Taloyhtiöllä nyt limiitti tili 6 000 000 €. Linjasaneeraus urakka valmistunee syyskuun 2021 aikana, jonka jälkeen pidetään taloudellinen loppuselvitys ja tiedetään lopulliset kustannukset. Alustava arvio on noin 600 €/m², mutta todelliset kustannukset voivat olla isommat tai pienemmät. Loppuvuodesta pidettänee ylimääräinen yhtiökokous, jossa käsitellään nämä linjasaneerauksen kustannukset, vahvistetaan lainaosuudet ja päätetään rahoitusvastikkeen perimisestä. Yhtiöjärjestys 6§ : Vastuu osakkeenomistajien asennuttamien parveke lasien korjaamisesta ja kunnossapidosta ja niistä aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajille.
Sauna
 • taloyhtiössä sauna
Tilojen kuvausMakuuhuoneissa Inaria liukuovikaapistot mittatilaustyönä teetättynä. Isossa makuuhuoneessa seinä paneloitu / maalattu. Eteisessä iso Inarin peililiukuovikaapisto. Asunnon katossa kattopaneeli, kylpyhuoneessa paneloitu katto.
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Ilmansuunta: länsi
 • Parveketyyppi: lasitettu
HissiTaloyhtiössä on hissi
YleiskuntoHyvä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohtaKeittiö on remontoitu 2012, loppukatselmus on tehty 6/2014. Kylpyhuone ja wc-tila on yhdistetty ja remontoitu 7/2014. Asennettu laminaattilattiat, uusittu sisäkattojen verhouslevyt, tehty sähkökorjauksia sekä valaisinlisäyksiä keittiössä, makuuhuoneessa ja eteisessä 3/2015.
EnergialuokkaG2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausMuu
Videoesittelyt
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: betoni
Katto
 • Tasakatto
 • Pelti/huopa
Keittiön kuvaus
 • Lattiamateriaalit: laminaatti
 • Seinämateriaalit: maalattu, osalaatoitus
 • Työtaso: laminaatti
 • Varusteet: mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / suodatin
 • Liesi: induktioliesi
 • Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Lattiamateriaalit: laatta
 • Seinämateriaalit: kaakeli
 • Varusteet: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, peilikaappi, peili
 • 2 lavuaaria , pystykaappi
Olohuoneen kuvaus
 • Lattiamateriaalit: laminaatti
 • Seinämateriaalit: tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 3
 • Lattiamateriaalit: laminaatti
 • Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Kontulankaari 3
Isännöitsijän yhteystiedotKontulan Huolto Oy Aki Hahle 09-3424200 aki.hahle@kontulanhuolto.fi
Taloyhtiöön kuuluu
 • urheiluvälinevarasto
 • kellarikomero
EnergialuokkaG2013
Autotallipaikkoja168
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontitAutokatos Autokatoksen yläkannen korjaus v. 2000 ja alakannen korjaus v. 2006 Autokatoksen aitojen ja muiden metalliosien maalaus v. 2016 Kylpyhuoneet ja talosaunat Kylpyhuoneiden matto- ja vesieristekorjaukset, v. 2001-2002 C-portaan saunaosaston kunnostus, v. 2003 A-, D- ja F- portaiden saunaosastojen kunnostus, v. 2005 LVIS Lämmitysjärjestelmien linjasäätö- ja sulkuventtilit sekä kylmän käyttöveden sulkuventtiilien uusiminen, v. 1997 Antenniverkostojen kunnostus, v. 1997 Patteriventtiilien uusiminen ja lämmitysverkostojen tasapainoitus, v. 1999 Talojen lämmönsiirrinten uusiminen, v. 2015 Tonttiviemärin osittainen uusiminen D-portaan edustalla, v. 2016 Linjasaneerauksen hankesuunnittelu tarvittavine lisäselvityksineen v. 2019 Linjasaneeraustyön suunnittelu (valitusta korjausmenetelmästä riippuen) v. 2019 Sokkeleiden maalaus v. 2019 Linjasaneeraus v. 2020-2021 Julkisivut, ikkunat ja ovet Julkisivujen peruskunnostus ja huoneistojen ikkunoiden uusiminen (ei parvekkeiden ikkunoita), v. 1998 Muut ulkopuoliset korjaukset Porraskäytävien kunnostus, sokkeleiden kunnostus, porraskäytävien ulko-ovien uusinta, aidan rakentaminen, v. 2009 Piha-alueiden asfaltointityö, v. 2013 Lukitusuusinta v. 2003
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitYlimääräisessä yhtiökokouksessa 20.11.2018 hyväksyttiin LVIS-urakan hankesuunnitelma ja päätettiin hyväksyä suunnittelun käynnistäminen kevyellä vaihtoehdolla. Linjasaneeraus valmistuu syksyllä 2021. 2021 lukituksen uusiminen 2023 hissien uusiminen
Tontin pinta-ala19515 m²
Tontin omistusVuokrattu
Tontin VuokranantajaHelsingin kaupunki
Tontin vuokra39 000 €
Taloyhtiön (Tontin) Vuokrasopimus päättyy31.12.2025
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image