Majakkakuja 2, 309m2, 1 190 000 €

Upea kiinteistökokonaisuus arvostetusta merellisestä Karhusaaresta etsii uusia asukkaita!

Oletko pitkään etsinyt laadukkaasti rakennettua ja huippuunsa viimeisteltyä kotia? Tässä talossa kaikki yksityiskohdat on mietitty tarkasti ja toteutettu laadukkaasti. Talossa on muun muassa tilava keittiö kivitasoineen ja laadukkaine kodinkoneineen, käsinveistetyt leveät tammilankkulattiat sekä laadukkaat Schücon ikkunat ja liukuovet. Pisteenä iin päälle olohuoneessa on kiertoilmatakka, jonka varaus on valittavissa tunnelmatakasta varaavaan. Talossa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys ja maalämpö (varaus ilmanvaihdon viilennykselle).

Talon terasseilla pääset nauttimaan aamusta iltaan auringosta, Jacuzzista sekä upeista merellisistä näkymistä. Kiinteistön lännen puoleinen raja päättyy lähivirkistysalueeseen. Etelässä meren ja kiinteistön välissä on lähivirkistysalue, jonka läpi meri kimaltaa kauniisti. Upean pihan on suunnitellut Eva Wuite ja talon arkkitehtinä on toiminut Dominicus Björkstam.

Autokatoksellisen talousrakennuksen tilat mahdollistavat muun muassa harrastustoiminnan, toimistotilan ja varastoinnin. Tontilla on asuinkiinteistö sekä kaksi rakennuspaikkaa (määräalaa). Asuinkiinteistölle jäävä osuus tontista on noin 2026 m2. Määräalat on mahdollista ostaa rakennettavaksi tai pihapiiriksi hintaan 268 000 euroa (625 m2) sekä 288 000 euroa (713m2). Kokonaisuuden hintapyyntö on 1 746 000 euroa.

Kaupan yhteydessä myydään Karhusaaren kiinteistöt Oy:n osake. Karhusaaren kiinteistöt Oy omistaa Karhusaarentien eteläpuolisella alueella urheilupuiston, viher- ja vesialueita sekä Skadaholmenin saaren. Osake sisältyy talon hintapyyntöön. Osake oikeuttaa muun muassa venepaikkaan pienvesatama-alueelta sekä uimarannan, urheilupuiston ja viheralueiden käytön.

Lähin bussipysäkki löytyvät noin 500 metrin päästä. Bussipysäkiltä on suora yhteys metroasemalle. Sakarinmäen koululle ja päiväkodille sekä ruotsinkieliselle ala-asteelle on noin 3,4 kilometrin matka. Kaksikielinen päiväkoti Ankkalampi löytyy noin 3,1 kilometrin päästä. Karhusaaren kiinteistö Oy:n upeat virkistysalueet, tennis- ja urheilukentät, venesatamat ja uimaranta (Skadaholmen) löytyvät lyhyen matkan päästä.

Pääset tutustumaan kohteeseen etukäteen videon avulla.

Esittelen kohdetta mielelläni, joten varaathan rohkeasti ajan omaan yksityisnäyttöön! Sinua palvelee:

Ira Siekkinen, Kiinteistönvälittäjä, LKV Kaupanvahvistaja ira.siekkinen@roofgroup.fi 044 588 8810

www.irasiekkinen.com

Roof Group Oy – Asuminen on tunne

Yhteystiedot
 • Ira Siekkinen
 • ROOF Group Oy
 • ira.siekkinen@roofgroup.fi
 • 044 588 8810
Kohdenumero20108641
Sijainti
 • Karhusaari
 • Majakkakuja 2
 • 00890
 • Helsinki
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä4mh, oh, aula, rh, k, apuk, 2xkph, s, wc, khh, 3vh, tekn, AK + talousrakennus
Asuinpinta-ala m²309 m²
Yhteensä m²398 m²
Pinta-alan perusteTarkistusmitattu
Lisätietoja pinta-alastaKiinteistöllä käytetty kerrosala 398 m². Asuinrakennuksen pinta-alat: Kokonaiskerrosala 354,4 m². Huoneistoala 309 m². Talousrakennuksen pinta-alat: Rakennusoikeudellinen kerrosala 54 m² + autokatos 16 m² (rakennusoikeuden lisäksi 15 m²). Kokonaiskerrosala 70 m².
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2014
Käyttöönottovuosi2014
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta1 190 000 €
Myyntihinta1 190 000 €
Vesi ja jätevesi75
Lisätietoja maksuistaKiinteistövero on vuodelta 2020. Kiinteistövero muuttuu, mikäli tontin määräalat lohkotaan erillisiksi rakennuspaikoiksi. Helsingin kaupunki hoitaa auraukset ja tienhoidon. Puhtaanapito: kerran viikossa, 3kk lasku, oma astia 115 euroa (240 l). Sähkönkulutus sisältäen käyttösähkön ja lämmityksen on nykyisillä asukkailla ollut noin 20 266 - 21 120 kWh vuodessa (2019 ja 2020). Jacuzzi on ollut päällä kokoajan. Kaupan yhteydessä myydään Karhusaaren Kiinteistö Oy osake, osakkeen vastike on 170 euroa vuodessa.
Sauna
 • oma sauna
TulisijaPaikkallaan muurattu kiertoilmatakka (varaus valittavissa)
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohta2018 Piha asfaltoitu. Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö. 2020 Maalämpöpumpun perushuolto tehty. 2021 Asuinrakennuksen sisäseinät maalattu. Takka maalattu. Jacuzzi-terassin komposiittilaudoitus uusittu sekä tehty rappauksen siistiminen / vedenohjauksen parantaminen. Pellityksiä lisätty asuinrakennukseen. Ilmanvaihtokoneen suodattimet vaihdettu kaksi kertaa vuodessa.
EnergialuokkaB2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausMaalämpö
Videoesittelyt
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotAsuinrakennuksessa on laadukkaat Schücon ikkunat ja liukuovet. Asuinrakennuksessa on Vihannon tiikistä valmistettu ulkovi. Arkkitehtinä on toiminut Dominicus Björkstam. Kaupan yhteydessä myydään Karhusaaren kiinteistöt Oy:n osake. Karhusaaren kiinteistöt Oy omistaa Karhusaarentien eteläpuolisella alueella urheilupuiston, viher- ja vesialueita sekä Skadaholmenin saaren. Osake sisältyy talon hintapyyntöön.
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, betoni
 • Asuinrakennuksessa on pääosin käsinveistetyt leveät tammilankut (Novafloor, triniti, öljyvahattu). Rapuissa on mattoa. Eteisessä lattia on laattaa. Jacuzzi-terassin lattia on komposiittilautaa. Päämakuuhuoneen viereisen terassin lattia on lämpökuivattua kuusta. Aulan viereisellä terassilla on KLH-Glassin lasikaiteet, tyylikäs rimakatto sekä laattalattia. Alaterassilla on liuskekiveä.
Katto
 • Harja-/aumakatto.
 • Konesaumattu peltikate, huopakate (kattoterassin osalta).
Keittiön kuvaus
 • Tilavassa keittiössä on Ylämaan Graniitti Oy:n kvartsitasot, Smegin kiertoilma induktioliesi, Festivon jääkaappi/pakastin, Festivon viinikylmiö, Smegin liesituuletin ja integroitu astianpesukone. Apukeittiössä on integroidut jääkaappi ja pakastin.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Alakerran kylpyhuoneessa on Rectorin allaskaapisto, Svedbergin peili, Svedbergin wc-istuin ja Svedbergin kaksi sadevesisuihkua. Kylpyhuoneessa osa seinistä sekä katto on mikrosementtiä (helmiäisstucco, Rivedil Sinfonia). Osa seinistä on kaakeloitu. Lattiat on laattaa. Yläkerran kylpyhuoneessa kaikki kalusteet on Svedbergin. Yläkerran kylpyhuoneessa on suihku, bideevaraus, suihkuseinä, allaskaappi, peili ja wc-istuin. Yläkerran kylpyhuoneessa seinät on kaakeloitu ja lattia on laattaa.
WC-tilojen kuvaus
 • Alakerran wc:ssä on Villeroy & Bochin wc-istuin sekä Svedbergin allas ja peili. Lattia on laattaa ja seinät on tapettia.
Saunan kuvaus
 • Saunassa on Helo Rocherin pilarikiuas ja KLH-Glassin lasiseinä. Saunan lauteet on Genetrade IISI Royal + -lauteet. Saunan lauteet ja paneeliseinät on tervaleppää.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
 • Kodinhoitohuoneessa on pyykinpesukone, kuivausrumpu ja pesukoneliitäntä. Lattia on laattaa ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 4
EnergialuokkaB2013
Tontin pinta-ala3364 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image