Muuttolinnunreitti 31, 175m2, 498 000 €

Yhdessä tasossa oleva erillistalo erinomaisella sijainnilla.

Kuntotarkastettu 5/2021.

Taloa ympäröivällä piha-alueella on tilaa ja mahdollisuus nauttia, vaikka koko päivän auringosta suojaisilla patioilla. Lapsiystävällinen alue.

Talo peruskunnostettu 2004 ja 2010-luvulla: -Modernisoitu ja automatisoitu talotekniikka -Edulliset lämmityskustannukset -Arkea helpottavia tekijöitä mm. etätyöhuone, keskuspölynimuri, kuraeteinen ja tehokas kodinhoitotila -Saunassa hetivalmis-kiuas ja hoitava infrapuna -Valokuitu

Talossa avara ja valoisa olohuone, jonka yhteydessä tilava keittiö. Olohuoneessa ja keittiössä isot ikkunat, joista tulvii valoa asuntoon. Olohuoneessa tunnelmaa luo asunnon toinen takka. Olohuoneesta ja keittiöstä omat käynnit ulos pihalle. Asunnosta löytyy kolme-neljä makuuhuonetta (tällä hetkellä kaksi niistä yhdistetty), takkahuone sekä asumismukavuutta lisäämään arkieteinen.

Arkieteisestä löytyy kuraeteinen sekä reilu kodinhoitotila. Talon ympäriltä löytyy kolme pihaa. Etelä/länsi- että itä. Eteläpihalla 40 neliön katettu kuisti ja länsipihalla reilun 60 neliön patio, josta osa katettu.

Taloa peruskunnostettu 2004 ja 2010-luvulla: koneellinen ilmanvaihto ja lämmön talteenotto sekä aurinkopaneelit, sähköjärjestelmä, LVI- ja lämmitysjärjestelmä, sisä- ja ulkopuolinen lisäeristys, ikkunoiden ja ulko-ovien vaihto, autotallin integroiminen asuntoon ja muuntaminen; saunaosasto ja kodinhoitohuone, 2 varaavaa takkaa ja huonejärjestelyn avartaminen sekä peltikatto.

Parkkipaikka talon pohjoispäädyssä..

Edulliset asumiskustannukset: n. 273 €/kk Asumiskustannukset: Sähkö (2020) 1926 €/vuosi, kiinteistövero (2020) 924 €/vuosi, kiinteistövakuutus (2021) 423,73 €/vuosi, vesi ja jäte kulutuksen mukaan.

Alueella on kattava tarjonta kouluja sekä päiväkoteja ja päivittäistavarakauppaan on kävelymatka. Hyvän julkisen liikenteen tarjonnan avulla liikut kätevästi moneen suuntaan ja autolla kehä I:lle ajaa vajaassa kymmenessä minuutissa. Monipuoliset ulkoilu-, liikunta- ja marjastus-/sienestysmahdollisuudet.

Yhtiöjärjestyksen mukaan Talo A 1 4h+k+sauna. Talo A 2 autotalli.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Roni Porokara, LKV, 040 525 4900 tai roni.porokara@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Roni Porokara
 • ROOF Group Oy
 • roni.porokara@roofgroup.fi
 • 040 525 4900
Kohdenumero21017415
Sijainti
 • Lintuvaara
 • Muuttolinnunreitti 31
 • 02660
 • Espoo
TyyppiErillistalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä5-6h, k, kph, s, 2x erillis wc, vh, 2x takka, 2x piha.
Asuinpinta-ala m²175 m²
Yhteensä m²175 m²
Pinta-alan perusteIsännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaAutotalli muutettu rakennusluvalla asuinkäyttöön. Yhtiöjärjestyksen mukaan 148,5m² + 26,5m². Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)1969
Käyttöönottovuosi1969
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta498 000 €
Myyntihinta498 000 €
Yhtiövastike0,00 €
Vesimaksu
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaSähkö (vuosi 2020): 1 926 €/vuosi (19 275 kWh/vuosi). Kiinteistövero (2020): 924* €/vuosi. Kiinteistövakuutus (2021): 423,73* €/vuosi. Vesi ja jate: kulutuksen mukaan. *Myytävän huoneiston osuus. Taloyhtiön yhteisiä menoja kiinteistövero ja -vakuutus. Kiinteistövakuutuksen luokitus talon osalta: paloa estävä.
Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausTakkahuone. VARUSTUS: Takka. SEINÄT: Maali. LATTIA: Laatta. Vaatehuone. SEINÄT: Maali. LATTIA: Laatta.
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohta2004-2005 tehty suuri peruskunnostus: LVI ja S ja antenni, vesikiertoinen lattialämmitys, uudet ikkunat ja ovet sekä vanha takka varaavaksi, olohuoneeseen uusi takka sekä välikaton lisäeristys puhallusvillalla ja talon sisäpuolinen lisäeristys. Samalla muokattiin entisestä autotallista kodinhoito-, varasto-/työhuone- sekä suihku- ja löylyhuonetilat. Myös eteistilaa avarrettiin ja muokattiin kahta makuuhuonetta.
Lämmitysjärjestelmän kuvausMuu
Videoesittelyt
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotKyseessä on pientaloyhtiö ja asukasisännöinti. Talousarviota ei ole saatavilla.
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: tiili
Katto
 • Harjakatto.
 • Peltikate.
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: Kaapisto, allas, hana, astianpesukone, uuni (2020), indutktiokeittotaso, jääkaappipakastin (2020), terminointiviinikaappi. SEINÄT: Maali. VÄLITILA: Kaakeli. TYÖTASOT: Kivi. LATTIA: Laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: Suihku, allas, peilikaappi. SEINÄT: Antiikkilaasti / kaakeli. LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:2
 • Erillis wc 1. VARUSTUS: Allas, hana, bidee-suihku, wc-istuin, peili. SEINÄT: Maali / kaakeli. LATTIA: Laatta. Erillis wc 2. VARUSTUS: Hana, allas, bidee-suihku, wc-istuin. SEINÄT: Maali / kaakeli. LATTIA: Laatta.
Saunan kuvaus
 • VARUSTUS: Hetivalmis-kiuas, infrapuna. SEINÄT: Antiikkilaasti / kaakeli. LATTIA: Laatta.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
 • Kodinhoitohuone / arkieteinen. VARUSTUS: Pesukoneliitäntä, tasot, kuraeteinen. SEINÄT: Maali / kaakeli. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: Takka. SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Makuuhuone 1. SEINÄT: Maali. LATIIA: Mäntylauta. Makuuhuone 2 / Makuuhuone 3. SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotPuolilämmin/kylmä varasto + katos
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Hämeenkyläntie 41
Isännöitsijän yhteystiedotOmatoiminen isännöinti (Jorma Häll). Hallituksen puheenjohtaja Jukka Varjo.
Taloyhtiössä muutaT-talon varustelu. Koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Keskuspölynimuri. Lämmitys varaava, vesikiertoinen lattialämmitys; lisänä aurinkopaneeli + 2 varaavaa takkaa, joista toinen vesikiertoinen. Taloyhtiön tontti. Taloyhtiön omistama maa-alue on edelleen maarekisterissä eikä sitä ole lohkottu tontiksi. Espoon kaupungin kaavaosaston mukaan ”tontille” on rakennettu 373 neliömetriä rakennuksia. Kun alue lohkotaan tontiksi, tulee siitä tontti 5. Alueen ja tulevan tontin pinta-ala on 1745 neliömetriä, kun leikkaus tehty jalkakäytäviä varten. Tonttia koskevat rakennusoikeusmääräykset kaavassa: a. AO b. rakennusoikeus 0,25 eli 436 kerrosneliötä. c. Yhtiöjärjestyksen mukaan rakennusoikeutta käytetty 347, mutta tieto on vanhentunut d. Yhtiöllä on nyt rakennusoikeutta jäljellä (436-373) 63 kerrosneliötä.
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontitT-talon tehdyt peruskorjaukset. 2018: Valokuituun liittyminen. 2016: Vanha lämmityskattila vaihdettu ilmavesilämpöpumppujärjestelmään. Öljysäiliö puhdistettu ja poistettu käytöstä. 2015: Katon uusiminen: peltikatto. 2010: Talon sisäpuoliset räystäät uudistettiin ulkopuolisiksi. Talon ulkoseinien lisäeristys ja ulkovuorauksen uusiminen. Keittiön (kaapistot ja työtasot) uusiminen. Takkahuoneen takan varustaminen vesikiertoiseksi ja integrointi lämmitysjärjestelmään. 2004-2005: Koko talon peruskorjaus: Koneellinen ilmanvaihto, sähköjärjestelmän uusiminen, LVI- ja lämmitysjärjestelmän uusiminen, välikaton ja seinien sisäpuolinen lisäeristys, ikkunoiden ja ulko-ovien vaihto, autotallin integroiminen asuntoon ja muuntaminen; saunaosasto ja kodinhoitohuone, avotakan tilalle varaava takka ja olohuoneeseen varaava takka sekä lattialämmitys takan ympärille, huonejärjestelyn avartaminen. 1997-1999: Parannuksia mm. kivijalan eristykseen ja sadevesiohjaukseen. 1996: Huopakaton uusiminen. 1995: Lämmityskattilan uusiminen. Taloyhtiön yhteiset perusparannukset. 2012: Varastojen huopakaton ja talojen välisen aidan uusiminen. 2004: Yhtenäinen valokatos kummalekin talolle. 1994: Yhtenäinen katto kummankin talon varastoille.
Tontin pinta-ala1769 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image