Raappavuorenreuna 4, 111m2, 175 000 €

Myynnissä avara toiseksi ylimmän kerroksen asunto, lähellä palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä. Asunnossa järjestetään sopimuksen mukaan yksityisiä esittelyjä tai tarvittaessa etänäyttö, soita ja sovi Sinulle sopiva ajankohta!

Tässä asunnossa on kolme makuuhuonetta, työhuone, avara olohuone, keittiö, vaatehuone, kylpyhuone, erillinen wc ja lasitettu parveke etelään. Näkymät asunnosta etelään ja pohjoiseen. Asunto alkuperäisessä kunnossa huoneiden osalta, kylpyhuone ja keittiö on kunnostettu 90-luvulla. Yhtiössä on tehty julkisivu-, parveke- ja ikkunaremontti.

Ajankohtaista taloyhtiössä: Taloyhtiössä on suunnitelmissa aloittaa linjasaneeraus lähivuosien aikana. Hankesuunnitelma on tehty vuonna 2019 (Sitowise Oy). Hankesuunnitelma on vaiheessa ja lopullisia päätöksiä A-, B-, C- tai hallituksen D- vaihtoehdon osalta ei ole tehty. Tulevan linjasaneerauksen huoneistokohtaista maksu- tai lainaosuutta ei voida vielä määritellä, koska hanke on vasta hankesuunnittelun vaiheessa. Huoneistokohtainen alustava laskelma voidaan määritellä urakkasopimusvaiheessa, mutta lopullinen ja tarkka kustannusvaikutus vasta linjasaneerauksen urakkavaiheen toteutumisen sekä taloudellisen loppuselvityksen jälkeen.

Myytävä huoneisto on siisti, pääosin alkuperäisessä kunnossa ja mainio mahdollisuus remontoida vaiheittain juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Asunto sijaitsee Martinlaaksossa, lähellä palveluita ja useita päiväkoteja, kouluja, urheilupuisto sekä hyvät ulkoilumaastot. Bussille on vain muutaman minuutin kävelymatka. Juna-asemalle noin 10 minuutin kävelymatka. Lentokentälle sekä Helsinkiin pääse kätevästi julkisilla yhteyksillä ja autolla.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 5 h+k

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Marjut Uusmäe, 040 680 7717 tai marjut.uusmae@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN? I can provide services also in English and in Estonian.

ROOF Group www.roofgroup.fiaille.

Yhteystiedot
 • Marjut Uusmäe
 • ROOF Group Oy
 • marjut.uusmae@roofgroup.fi
 • 040 680 7717
Kohdenumero21747899
Sijainti
 • Martinlaakso
 • Raappavuorenreuna 4
 • 01620
 • Vantaa
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä5 h, k, kph, vh, wc, lasitettu parveke
Asuinpinta-ala m²111 m²
Yhteensä m²111 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros5
Kerroksia6
Rakennusvuosi (päättynyt)1971
Käyttöönottovuosi1971
VapautuminenHeti
Velaton hinta175 000 €
Myyntihinta173 984 €
Velkaosuus1 015 €
Yhtiövastike548,82 €
Rahoitusvastike160,30 €
Hoitovastike384,72 €
Vesimaksu
 • sisältyy vastikkeeseen
Lisätietoja maksuistaHoitovastike 0.120 euroa/osake/kk. Pääomavastike julkisivu 0.050 euroa/osake/kk. Autopaikka kylmä 5 euroa/kk, Autopaikka lämmin 10 euroa/ kk, Saunamaksu 45 min 7 euroa/kerta, Saunamaksu 30 min 5,50 euroa/kerta, Varastovuokrat 20 euroa/kk, Autopaikka lämmin ulkop. 20 euroa/kk, Varastovuokra B-porras 10 euroa/kk, Pesutupamaksu 2 euroa/koneellinen. Laajakaista 3,80 euroa/huoneisto.* Päätettiin antaa hallitukselle valtuus tilanteessa, jossa yhtiön maksukyky olisi oleellisesti heikentynyt, kerätä yksi ylimääräinen hoitovastike. Hallitus harkitsee keräystarpeen ja ajankohdan mikäli tilanne sitä edellyttää. (Yhtiökokous 29.12.2020) Huoneistokohtaisen lainaosuuden maksaminen: kirjanpitäjältä on erikseen tilattava lainaosuuslaskelma joka on maksullinen. Osakas vastaa myös mahdollisista pankin perimistä kuluista. Lainan määräaikaislyhennys kesä- ja joulukuussa. Tarvittaessa rahastoidaan enintään tilikauden aikana tapahtuneet lainanlyhennykset lainanlyhennysrahastoon sekä tarvittaessa rahastoidaan osakkaitten hankeosuusuoritukset rakennusrahastoon. Hallituksella valtuudet tarvittaessa rahastoida enintään tilikauden aikana tapahtuneet lainanlyhennykset lainanlyhennysrahastoon sekä tarvittaessa rahastoidaan osakkaitten hankeosuusuoritukset rakennusrahastoon.
Sauna
 • taloyhtiössä sauna
Tilojen kuvausEteinen: KATTO: maalattu. SEINÄT: tapetti. LATTIA: parketti. VARUSTUS: peililiukuovikaappi. Vaatehuone: KATTO: maalattu. SEINÄT: maalattu. LATTIA: muovimatto. Varustus: hyllyt ja siivouskaappi.
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Ilmansuunta: etelä
 • Parveketyyppi: lasitettu, sisäänvedetty
HissiTaloyhtiössä on hissi
YleiskuntoVälttävä
Lisätietoa kunnostaHuoneisto on siistissä alkuperäisessä kunnossa, kylpyhuone ja keittiö on uusittu 90-luvulla.
EnergialuokkaD2007
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: elementti, betoni
Katto
 • tasakatto
 • huopa
Keittiön kuvaus
 • Uusittu 90-luvulla. VARUSTUS: kaapistot, jääkaappi/pakastin, liesituuletin, varattu paikka astianpesukoneelle, liesi, erillisuuni, allas. Sälekaihtimet. Kodinkoneet (uuni, liesi ja liesituuletin) ovat käyttöikänsä päässä ja toimivuudesta ei ole varmuutta. Jääkaappi-pakastin on uusittu ja toimii. TYÖTASOT: laminaatti, metalli. SEINÄT: kaakeli, tapetti, maalattu. LATTIA: laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Uusittu 90-luvulla. VARUSTUS: lavuaari, peilikaappi, allaskaappi, käsisuihku, suihku, suihkuseinä, wc-istuin, pesukoneliitäntä. SEINÄT: kaakeli. LATTIA: laatta.
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:1
 • Alkuperäisessä kunnossa. VARUSTUS: lavuaari, peili, käsisuihku, wc-istuin. SEINÄT: märkätilan tapetti, kaakeli. LATTIA: muovimatto.
Olohuoneen kuvaus
 • KATTO: maalattu. SEINÄT: tapetti, maalattu. LATTIA: parketti. Sälekaihtimet ja kulku lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 4
 • KATTO: maalattu. SEINÄT: tapetti, maalattu. LATTIA: parketti. Yhdessä makuuhuoneessa on kaapisto, tapetoitu osittain. Kahdessa huoneessa on sälekaihtimet.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Martinlukko
Isännöitsijän yhteystiedotTalonuotit Oy, Jorma Liimatainen Raiviosuonmäki 4, 01620 Vantaa, www.talonuotit.fi, puh 09-512 9120
Taloyhtiöön kuuluu
 • urheiluvälinevarasto
 • väestönsuoja
Taloyhtiössä muutaASBESTILAINSÄÄDÄNTÖ Uusi asbestilainsäädäntö on astunut voimaan 1.1.2016. Tämä on huomioitava huoneistojen muutostöitä suunnitellessa/tehdessä. OSAKKAIDEN ILMOITETTAVA REMONTEISTA Osakkaan on ilmoitettava yhtiölle kunnossapitotyöstä kirjallisesti etukäteen ja liitettävä asianmukaiset selvitykset. Ilmoitus on tehtävä esimerkiksi purkutöistä, keittiö- ja kylpyhuoneremontista sekä lattian pintamateriaalien asennuksesta. Yhtiö tulee pitämään huoneistokohtaista rekisteriä kunnossapitotyöilmoituksista. Yhtiö voi myös valvoa korjaustyötä ja periä siitä kohtuullisen korvauksen osakkaalta. Tapetointi- ja maalaustöistä ei tarvitse ilmoittaa. Uusi As Oy -laki/ Huoneistoremontit sekä Muutostyöhakemus löytyvät sivulta www.talonuotit.fi MUUTOSTYÖT HUONEISTON SUIHKU- TAI KYLPYHUONETILOISSA Suihku- tai kylpyhuonetilojen rakentaminen tai muutostyöt sano­ tuissa tiloissa edellyttävät yhtiön hallituksen luvan. Rakennelmien hyväksymisen edellytyksenä on suunnitelman esittä­minen ennen työn aloittamista ja vesieristyksen tarkastuttaminen yhtiön edustajalla ennen pintamateriaalien asennusta. Menettely­ tavoista ja tarkastuksista voi sopia isännöitsijän kanssa. Vastuu suihku- ja kylpyhuonetilojen remontoinnista aiheutuneista kiinteistövahingoista tai vahingoista kolmannelle osapuolelle on rakennushankkeeseen ryhtyvällä osakkaalla. Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen poisto. Antennijärjestelmä: yhteisantenni, DNA-Welho (kaapeliverkko, laajakaista). Hissit 6 kpl. Yhtiössä muuta:
EnergialuokkaD2007
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2019: Lämmityksen perussäätöurakka. 2018: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu, huoltokorjauksia. 2017: Normaaleita vuosihuoltokorjauksia. 2016: Saunojen lauteet on uusittu, teetetty putkien kuntotutkimus. 2015: Vesivahinkokorjauksia D49 ja F94, normaaleita huoltokorjauksia. 2014: Vesikaton korjausta D- ja F- portaan osalta, Tammerbitumi Oy. 2013: Lukituksen uusiminen, Avain-Asema Oy. Ilmanvaihtokoneet uusittu, OD-Säätöasentajat Oy. 2012: KPH (E74, AS, F89, A17 ja E76) ja vesivuotokorjauksia, vesikattokorjausta, A- ja E-portaiden kohdalla. 2011: KPH-korjauksia ja vesikattokorjausta A- ja E-portaiden ympäristö. 2010: Kylpyhuoneiden ja pikkuvessojen, sekä keittiövesipisteiden tarkastus. Saunatilojen ja kellari Wc-tilojen tarkastus.Parkkialueen tasoitus ja sisäänajoväylän muutos. 2009: Porrashuoneiden akustiikkalevyt ja ala-aulojen valaisimet on uusittu. Kameravalvonta on hankittu. 2008: Parkkipaikkojen sähköistäminen ja valaistuksen parantaminen. Autopaikkojen vaihto Martinlukko / Veijon-Salpa Sopimusten uusinta Martinlukko / Veijon-Salpa: lämmönjakohuone, pesutupa ja autopaikat. 2007: Julkisivu- ja ikkunasaneeraus. 2002: Tuuletusparvekkeiden kunnostus. 2000: Patteriverkoston tasaussäätö. 1999: Elementtisaumat uusittu. 1998: Lukosto uusittu. 1998: Parvekkeiden peruskorjaus. 1997: Ikkunoiden kunnostus ja maalaus. 1993: Vesikatot saneerattu.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitHALLITUKSEN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS 2020-2025 Tämä on asunto-osakeyhtiölain 6 luvun 3 §:n tarkoittama hallituksen kunnossapitotarveselvitys, josta ilmenee viiden vuoden kunnossapitotarve. Kunnossapitotarve vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin menoihin. Yhtiökokous merkitsee hallituksen selvityksen tiedoksi. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen. 2020-2021: Vesikaton korjaus suunnittelu noin (10000 euroa). 2020-2024: Kylpyhuoneiden korjaustyöt (50 000 euroa). 2022: hissikorien (ja kellarikäyt. porrash. ovet) maalaus 9000 euroa. 2020: IV-hormien nuohous (15000 euroa). 2021: Leikkipihan välineet (3000 euroa). 2020: Jätehuoneen kunnostus (10000 euroa). 2024: Kellarikäytävien lattiamaalaus (15 000 euroa). 2021: Sauna- ja pesuhuonekunnostus, linjas. Hanke (160 000 euroa). 2021: Tuuletusparvekkeiden ovet (75 000 euroa). 2020-2021: Vesi- ja viemärijärjestelmän tutk. ja toteutus suun. (100 000 euroa). 2021-2022 vesi- ja viemärijärjestelmän kunnostus (n. 2021 ->alustava kustannus vielä avoinna. Huom! Hinnat ovat vain suuntaa antavia, lopulliset hinnat määräytyvät suoritusten ja tarjousten pohjalta. Taloyhtiössä on suunnitelmissa aloittaa linjasaneeraus lähivuosien aikana. Hankesuunnitelma on tehty vuonna 2019 (Sitowise Oy). Hankesuunnitelma on vaiheessa ja lopullisia päätöksiä A-, B-, C- tai hallituksen D-vaihtoehdon osalta ei ole tehty. Tulevan linjasaneerauksen huoneistokohtaista maksu- tai lainaosuutta ei voida vielä määritellä, koska hanke on vasta hankesuunnittelun vaiheessa. Huoneistokohtainen alustava laskelma voidaan määritellä urakkasopimusvaiheessa, mutta lopullinen ja tarkka kustannusvaikutus vasta linjasaneerauksen urakkavaiheen toteutumisen sekä taloudellisen loppuselvityksen jälkeen.
Tontin pinta-ala6391 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image