Lasinpuhaltajankuja 2, 180m2, 399 000 €

Tilaa siellä missä eniten tarvitaan!

Muista myös kurkistaa 3D virtuaaliesittely!

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään omakotitaloon, jonka 180 m2 antavat mahdollisuuden toimivaan arkeen isollekin perheelle. Persoonalliset elementit, kuten tilojen porrastus, tilanjakajana toimiva koristekivimuuri, olohuoneen koristekivitakka sekä koristepylväs tuovat kotiin tuulahduksen eteläisestä Euroopasta ja tekevät kodista erityisen.

Rustiikkia henkivä keittiö puhuttelee säilytystilojen lisäksi kattavalla varustelullaan: lämpölaatikko, integroitu pöytägrilli, induktioliesi, jääkaappi ja pakastin, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja erillisuuni. Täällä on tilaa sisustaa väljästi massiivisillakin kalusteilla. Keskeisellä paikalla olevan saarekkeen takaa säilyy näköyhteys perheeseen. Saareke toimii arjessa aamiaispöytänä, leivonta-alustana, askartelukeskuksena tai vaikkapa perheen kouluikäisen etäopiskelupisteenä ja perhejuhlissa noutopöytänä.

Kaikki neljä makuuhuonetta ovat tilavia, valoisia ja omassa rauhassaan. Kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä, lattiakaivolla ja kurapisteellä on lapsi- ja koiraperheen pelastus. Kodissa on sauna + pesuhuone+ klassinen kylpyamme, sekä toinen suihkukaapilla varustettu wc/kylpyhuone. Rustiikkinen tunnelma jatkuu saunatiloissa, joissa on käytetty luonnollisen rouheita ja eläväpintaisia laattoja.

Tasainen taloa kiertävä nurmikenttä on loistava alusta pergolalle ja oleskeluryhmälle, lasten leikeille ja peleille. Pihassa myös ulkovarasto, autokatos ja autotalli. Läheinen järvi tarjoaa aktiviteettejä koko perheelle ja erityisesti veneilyä harrastavalle. Kauppaan sisältyy oma venepaikka, joka on omistajan varattavissa yhteisrantaan liitetystä, naapureiden kanssa yhteisestä laiturista.

Pidetään huolta toisistamme <3 Soita ja varaa omaa esittelyaikasi!

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Ildiko Katona-Hiekkanen, 040 575 9990 tai ildiko.katona-hiekkanen@roofgroup.fi (I can provide services also in English. Szolgáltatás magyar nyelven is.)

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

ROOF Group – Asuminen on tunne.

Kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Ildiko Katona-Hiekkanen
 • ROOF Group Oy
 • ildiko.katona-hiekkanen@roofgroup.fi
 • 040 575 9990
Kohdenumero9914682
Sijainti
 • Jönsböle (Lasitehtaanniemi),
 • Lasinpuhaltajankuja 2
 • 08800
 • Lohja
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä5h, avok, rt, kkh, wc, khh, vh.
Asuinpinta-ala m²180 m²
Yhteensä m²191.4 m²
Lisätietoja pinta-alastaAsuintilojen pinta-ala on rakennuspiirustusten mukainen huoneistoala 180 m², mikä käsittää 5h, avok, rt, kkh, wc, khh, vh. Muut tilat on rakennuspiirustusten mukainen aputilat 11,4 m². Rakennuspiirustusten mukainen kokonaisala 244 m².
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)2010
Käyttöönottovuosi2010
VapautuminenHeti
Velaton hinta399 000 €
Myyntihinta399 000 €
Vesi ja jätevesi55
Puhtaanapito €/kk30
Lisätietoja maksuistaSähkö kulutuksen mukaan. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän.
Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausRuokailutila, tuulikaappi, patio pergolalla. Tekninen tila omalla sisäänkäynnillä: Ilma-vesi-lämpöpumppu (IVLP):n sisäyksikkö, ilmastointilaitteisto, keskuspölynimurin moottori + suodatinyksikkö, sähkökeskus, tarvikekaappi.
YleiskuntoHyvä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohtaUlkomaalaus osittainen Lasitehtaantien (kollinen) ja kaakon puoli. IVLP sisäyksikkö uusittu 2018
Videoesittelyt
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotKauppaan sisältyy yhteisranta alue 1/16 osuudella, johon sisältyy ko. rannan käyttöoikeus ja jossa on tällä hetkellä naapureiden kanssa hankittuna yhteislaituri, jossa on yksi venepaikka, joka osoitetaan Lasinpuhaltajankuja 2 omistajalle vuosittain yhteislaituria ylläpitävien toimesta. Huone- tai tilakohtaisia lattialämmitystermostaatteja ei ole kytketty käyttöön toistaiseksi. Valmius on olemassa. Pihan kaato / kallistus on lievä ulko-oven pation edessä, autotallin ja talon välisellä alueella, jolloin vesi (tai sulamisvesi) saattaa kerääntyä pihalaattojen päälle.
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, elementti, betoni
 • Paneeli.
Katto
 • Harja/viittakatto.
 • Tiilikate.
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: Avokeittiö, baaritaso, lämpölaatikko, integroitu pöytägrilli, induktioliesi, jääkaappi, pakastin, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, erillisuuni. SEINÄT: Maali. VÄLITILA: Kaakeli. TYÖTASO: Laminaatti. LATTIA: Laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Kaksi suihkua, joissa molemmissa erikseen kääntyvä suihkuseinä, yksi lisähana suihkun yhteydessä, pesuallas, klassinen kylpyamme. VARUSTUS: Lattialämmitys, lattiakaivo, säilytyshyllyt, wc-istuin. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:1
 • VARUSTUS: Lattialämmitys, lattiakaivo, suihkukaappi jossa monitoimi (hierova) suihku, peilikaappi, allaskaappi, wc-istuin. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta.
Saunan kuvaus
 • VARUSTUS: Sähkökiuas. SEINÄT: Puupaneeli. LATTIA: Laatta.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: Pesukone ja -liitäntä, kuivausrumpu, pesuallas, lattialämmitys, lattiakaivo, kurapiste, pöytätaso, siivouskaappi. SEINTÄT: Maali. LATTIA: Laatta. Kulku suoraan ulos.
Olohuoneen kuvaus
 • SEINÄT: Maali. LATTIA: Laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 4
 • SEINÄT: Maali. LATTIA: Laminaatti.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotVaatehuone, ulkovälinevarasto.
Tontin pinta-ala1349 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image