Tulvatie 5, 165m2, 719 000 €

Skandinaavisen ajaton, vuonna 2007 valmistunut As. Oy-muotoinen tyylikäskivitalo, joka sijaitsee Saunalahden ja Kalvikin erittäin rauhallisella ja lapsiystävällisellä alueella.

Tämä täydellinen perheasunto on erinomaisessa kunnossa ja kaikki sisä- ja ulkopinnat ovat maalatut, koneet ja laitteet vaihdettu uusiin ja kuntotarkastus juuri tehty.

Sisääntulokerros on tyylikkään kodikas ja katse kiinnittyy huonekorkeuteen sekä suuriin ikkunoihin. Vinokattoinen olohuone on erittäin valoisa ja avara. Olohuoneessa on moderni, tummanharmaa varaava takka. Olohuoneesta on kulku kirjastohuoneeseen, josta on uloskäynti terassille.

Toimivassa avokeittiössä on paljon lasku- ja säilytystilaa ja käytännöllisessä saarekkeessa myös kaksi istumapaikkaa. Tämä keittiö on kotikokin unelma. Ruokailupöytä istuu kätevästi erkkeri syvennykseen.

Samassa kerroksessa sijaitsevat myös porealtaallinen kylpyhuone, suuri sauna sekä erillinen wc. Sisäänkäynnin läheisyydessä on makuuhuone, joka toimii tällä hetkellä kotitoimistona.

Kaksi makuuhuonetta sijaitsevat yläkerrassa. Master bedroomissa on vaatehuone sekä käynti omalle parvekkeelle. Toisessa makuuhuoneessa on ranskalainen parveke. Makuuhuoneiden vinokatot luovat tilantuntua ja tunnelmaa. Yläkerrassa sijaitsevat myös kylpyhuone sekä kodinhoitohuone.

Talossa on paljon säilytystiloja, autokatos, varasto sekä monikäyttöinen jalasmökki. Piha on helppohoitoinen ja osittain kivetetty. Terassille paistaa aurinko miltei koko päivän, jossa on mukava viettää aikaa grillaten perheen sekä ystävien kesken.

Tällä suositulla ja kehittyvällä Saunalahden alueella on helppo viihtyä sillä alue tarjoaa muutaman kilometrin säteellä päivittäistavarapalvelut, koulut ja päiväkodit sekä lisäksi mainiot ulkoilumahdollisuudet. Julkisella liikenteellä pääset liikkumaan noin kilometrin päästä ja Länsiväylälle omalla autolla on matkaa vain muutama minuutti.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 6h+k+sauna.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄHÄN TOIMIVAN KAUNIISEEN KOKONAISUUTEEN!

Yksityisesittelyt sekä lisätiedot Jukka Norta Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV 040 046 1415 www.jukkanorta.fi jukka.norta@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne. www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Jukka Norta
 • ROOF Group Oy
 • jukka.norta@roofgroup.fi
 • 040 046 1415
Kohdenumero21599972
Sijainti
 • Saunalahti / Kallvik
 • Tulvatie 5
 • 02780
 • Espoo
TyyppiErillistalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä5h, avok, s, khh, piha.
Asuinpinta-ala m²165 m²
Yhteensä m²175 m²
Lisätietoja pinta-alasta+ Yläkerrassa 9,6m² alle 160cm. Asuintilojen pinta-ala 165 m² sekä muut tilat 10 m² ovat myyjän ilmoituksen mukaisia. Yhtiöjärjestyksen mukaan pinta-ala on 180 m². Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2013
Käyttöönottovuosi2007
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta719 000 €
Myyntihinta719 000 €
Yhtiövastike0,00 €
Vesimaksu
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaHuoneistolla ei ole pankkitiliä eikä vastiketta peritä vaan molemmat (talo a ja talo b) huolehtivat kaikista kustannuksista hallinta-alueellaan.
Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausKaikki huoneiston seinä sekä kattopinnat ovat maalatut 03/21. Lattia on vaihdettu vaaleaan tammiparkettiin.
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Parveketyyppi: ulostyönnetty
Asuntoon kuuluu
 • Autopaikka: autokatospaikka
YleiskuntoHyvä
Lisätietoa kunnostaHuoneisto on hyvässä kunnossa. Kts. tehdyt saneeraukset.
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohtaKaikki huoneiston katto- sekä seinäpinnat ovat maalatut 03/21. Lattiat ovat uusitut vaalealla tammiparketilla. Ensimmäisen kerroksen pistorasiat sekä valokatkaisimet ovat vaihdettu uusiin. Uusi ilmalämpöpumppu. Kaikki kiinteävät valaisimet ovat vaihdetut led-valaisimiin. Uusi ilmanvaihtokone Vallox 110. Uusi Viessman ilma vesilämpöpumppu. Uusi 300l. käyttövesi varaaja. Kaikki lukot ovat uudelleen sarjoitettu ja pääovessa Yale- älylukko. Kiinteistön julksivivu on kokonaisuudessaan maalattu 05/21.
Lämmitysjärjestelmän kuvausMuu
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotAs.Oy ei tee kirjanpitoa eikä tilinpäätöstä. Yhtiö on kahden omakotitalon As.Oy, joka ei harjoita liiketoimintaa. Molemmat omakotitalot vastaavat kaikista hallitsemansa huoneiston (rakennuksen) sisä- ja ulkopuolisista sekä hallitsmansa piha-alueen kaikenlaisista rakentamis-, korjaus- ja kunnossapitokustannuksista. Yhtiöjärjestyksen 4 §:n mukaan osakkeet 321-440 oikeuttavat rakentamaan piha alueelle, jolle osakkeet tuottavat hallintaoikeuden, talon B kiinteistön käytettävissä olevan rakennusoikeuden puitteissa.
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: kivi
 • Lattia on pääosin parkettia. Keittiön lattia on graniittia. Kylphuoneiden lattia on laattaa.
 • Katot ovat pääosin maalatut.
Katto
 • Harjakatto.
 • Tiilikate.
Keittiön kuvaus
 • Uusi tyylikäs ja arvostettu tumman harmaa A La Carte keittiö. Keittiössä paljon säilytys- ja laskutilaa sekä jääkaappi/pakastin. Pöytä taso kvartsia. Saareke, jossa pöytätasoon integroitu liesituuletin aktiivihiilisuodattimella. Intergoitu erillisiuuni sekä mikro, induktioliesi. SEINÄT: maali. TYÖTASO: Kivi. LATTIA: Kivi.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Tilava ja avara alakerran kylpyhuone, jossa poreallas ja suuri ikkunallinen sauna. Kylpyhuoneessa kaksi suihkua sekä pyyhekuivain. Seinät ja lattia ovat laatoitettu, katto paneloitu. Kylpyhuoneen yhteydessä käytännöllinen pukeutumistila. Yläkerran kylpyhuone on myös tilava. Kaapistot, jossa allas sekä allaskaappi. Peili, lasinen suihkuseinä, suihku, wc-istuin. Seinät ja lattia ovat laatoitettu, katto maalattu.
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:1
 • Alakerrassa erillinen wc. Allas, allaskaappi, peili, wc-istuin.
Saunan kuvaus
 • Todella suuri ikkunallinen ja siisti sauna. Harvia sähkökiuas. Lauteisiin upotettu käytännöllinen vesikiulu, jolle on oma vesihana. Saunassa tuuletusikkuna. Seinät ja katto ovat peneloitu. Lattia laattaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
 • Käytännöllinen kodinhoitohuone yläkerrassa makuuhuoneiden läheisyydessä. Pesutorni on osittain itegroitu kalusteisiin. Allas, allaskaapistot, peili. Lattia laattaa, jossa kaivo. Seinät ovat maalatut, katto paneloitu.
Olohuoneen kuvaus
 • Suuri ja valoisa olohuone, joka osittäin korkeaa tilaa vinokaton ansiosta. Olohuoneessa tyylikäs takka. Oloohuoneesta sisäänkäynti kirjastohuoneeseen, josta uloskäynti noin 90m² suuruiselle terassille. Olohuoneen lattiat ovat vaaleaa tammiparkettia. Seinät ovat maalatut ja katto paneloitu. Seinä ja kattopinnat ovat maalatut 03/21.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 3
 • Makuuhuoneita on yhteensä kolme, joista kaksi sijaitsee yläkerrassa ja yksi alakerrassa. Yläkerran makuuhuoneet ovat valoisia ja avaria. Toisen yläkerran makuuhuoneessa on tuuletukseen sopiva ranskalainen parveke. Master bedroom on tilava ja siellä on oma vaatehuone sekä parveke. Alakerran makuuhuone toimii tällä hetkellä kotitoimistona. Makuuhuoneiden lattiat ovat parkettia.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Espoon Pirkkolanniitty
Isännöitsijän yhteystiedotOmatoiminen asukasisännöinti. Lyyli Mustonen, p. 050 594 6635 / lyyli.mustonen@gmail.com
Taloyhtiössä muutaKoneellinen ilmanvaihto. Ilmalämpöpumppu.
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontitYhtiössä ei ole kunnossapitohistoriasta dokumentteja.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitYhtiöllä ei ole kunnossapitotarveselvitystä / PTS:ssää tulevista korjauksista/remonteista.
Tontin pinta-ala2980 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image