Itäinen rantatie 30, 192m2, 790 000 €

Upea ja valoisa erillistalo paraatipaikalta Espoon Nuottaniemestä. Isossa ja tilavassa olohuoneessa on korkea huonekorkeus ja tyylikäs takka. Lattiasta kattoon olevista ikkunoista on upea näkymä pihalle ja kohti merta. Olohuoneeen kattoikkunat tuovat myös lisää valoa kokonaisuuteen. Tilava keittiö joka yhdistyy ruokailutilan kanssa kätevästi olohuoneeseen. Keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen vaativallekin kokille. Olohuoneen yhteydessä on myös yläkerran iso parveke jossa voi nautiskella vaikka grillin ääressä.

Alakerrasta löytyy talon saunaosasto, kodinhoitohuone sekä muutama lisähuone. Takkahuoneessa voi nauttia saunan jälkeisestä oleskelusta tai suunnistaa suoraan isolle nurmikko pihalle.

As. Oy Esboon Sommarbohon kuuluu viisi erillistaloa sekä autotallipaikat jokaiselle osakkaalle. Omalla tontilla oleva velaton yhtiö.

Merellinen Nuottaniemi on upeaa aluetta, jonka läheisyydestä löytyy myös Iso Omenan erinomaiset palvelut sekä Matinkylän metroasema. Alueelta löytyvät koulut päiväkodista lukioon.

HUOM! Katso myös asunnon video- ja virtuaaliesittely.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+ruok. tila+saunaos. +autot. +varasto

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET 24/7:

Roni Porokara, LKV, 040 525 4900 tai roni.porokara@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

Kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Roni Porokara
 • ROOF Group Oy
 • roni.porokara@roofgroup.fi
 • 040 525 4900
Kohdenumero9458345
Sijainti
 • Nuottaniemi
 • Itäinen rantatie 30
 • 02230
 • Espoo
TyyppiErillistalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä5h, k, 2x kph, s, khh, parveke, piha, autotalli
Asuinpinta-ala m²192 m²
Yhteensä m²221 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alan tarkennus: Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneisto käsittää: 4h+k+ruok. tila+saunaos. +autot.+varasto: 125+67+29 = 221 m² Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)1993
Käyttöönottovuosi1993
VapautuminenHeti
Velaton hinta790 000 €
Myyntihinta790 000 €
Hoitovastike397,80 €
Vesimaksu
 • 17
 • €/hlö/kk
(Sähkölämmityksen) Keskimääräinen kokonaiskustannus250
Lisätietoja maksuistaSähkönkulutus käytön mukaan.
Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausEteinen: VARUSTUS: Kaapisto. SEINÄT: Maali. LATTIA: Laatta.
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Parveketyyppi: muu
Asuntoon kuuluu
 • Autopaikka: tallipaikka
YleiskuntoHyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvausSähkö
Videoesittelyt
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: tiili
Katto
 • Harjakatto
 • Peltikate
Keittiön kuvaus
 • VARUSTUS: Kaapistot, liesi, liesituuletin, uuni, hana, allas, astianpesukone, 2x jääkaappipakastin. SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Yläkerran kylpyhuone: VARUSTUS: Bidee-suihku, wc-istuin, kaapisto, allas, hana, suihku, suihkuseinä. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta. Alakerran kylpyhuone: VARUSTUS: 2x suihku. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
 • VARUSTUS: Peili, 2x allas, 2x hana, kaapisto, wc-istuin, bidee-suihku. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
Saunan kuvaus
 • VARUSTUS: Kiuas, lauteet. SEINÄT: Paneeli. LATTIA: Laatta.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
 • VARUSTUS: Kaapisto, pesukoneliitäntä, allas, hana. SEINÄT: Muovimatto. LATTIA: Maali.
Olohuoneen kuvaus
 • Upea ja valoisa olohuone jossa takka ja josta käynti yläkerran parvekkeelle. SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 4
 • SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti / kokolattiamatto.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Espoon Sommarbo
Isännöitsijän yhteystiedotIsännöitsijä Pertti Nurmi Itäinen rantatie 30 C, 02230 Espoo p. 040 701 2701
Taloyhtiössä muutaKoneellinen ilmanvaihto, yhteisantenni
Autotallipaikkoja5
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2018: Kattoikkunat: kattojen lappeiden vuoto-ongelmien eliminoiminen (arkkujen tiivistäminen ja pellittäminen, uusitaan kaikkiin taloihin). Salaojien putsaus. 2017: Kattoikkuna-arkkujen vesikourujen korjaus ja uudistus. Kattoikkunoiden vaihto ja pellitys. 2016: D-talon länsipuolen lape purettiin alakautta ja eristettiin ikkunalaisen vaihto. B-talon salaojan korjaukset julkisivun länsi- ja itäpuolella. 2014: A-talon terassin laudoituksen vaihtaminen. Sisäkattoikkunoiden pleksit A-, B-, D- ja E-taloon. Tienpuoleisen aidan suoristus ja maalaus. Pihavalaisimien uusiminen. Salaojien putsaus. 2013: Kattoikkunoiden saumaus. Puisten ikkunanpuitteiden maalaus C-talon kattopellin repeämän korjaus C-talon kattopleksitys. 2012: Viemäripumppu. E-talon parveke. C-talon katon vesivahingon korjaus. Aidan ja roskiskatoksen korjaus. Kattojen paikkamaalaus. Kattoikkunoiden saumaus. Sisäkattoikkuna (kokeillaan C-taloon). E-talon parvekkeen katon maalaus. Rännien huolto. Nuohous. Pellitysten jatkaminen. 2011: Ilmastointikoneiden huolto, putkistojen puhdistus, A- ja E-taloissa vaihdettiin ilmastointikoneiden laakerit. Suodattimet tulee vaihtaa kaksi kertaa vuodessa. 2010: B-talo: länsi- ja pohjoisseinä sekä läntinen lape avattiin ja eristettiin, pistorasioiden lämpövuoto korjattiin. C-talo: länsipuolen lape avattiin ja eristettiin puolen metrin alueelta, pistorasioiden lämpövuoto korjattiin. E-talo: koko länsiseinä ja –lape avattiin ja eristettiin, keittiön luoteiskulma eristettiin, pistorasioiden lämpövuodot korjattiin itäseinältä. (D- ja E-talossa ei tehty sisäpuolen remonttia). Jokaisen talon kattoikkunoiden kotelon rakenteet korjattiin, eristystä korjattiin ja kattoikkunalaatikko pellitettiin uudelleen. 2008: Uusi roskiskatos rakennettiin. 2007: Putkiremontti: C-talon ja kadun välinen putkiosuus avattiin, linja suoristettiin ja avattiin. 2006: Talojen räystäiden remontointi (C- ja E-talosta vain sisääntuloräystäs korjattiin). 2005: Aidan päälilautojen uusiminen ja aidan maalaus taloyhtiön puolelta, parvekekaiteiden maalaus.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitLyhyellä aikavälillä tulevia korjauksia: Aitojen päällilautojen maalaus ja lahonneiden korvaaminen. B-talon salaojaputken kaivaminen. Parvekkeiden kaiteiden teräsosien hiominen ja maalaaminen. Pitkällä aikavälillä tulevia korjauksia: Sisääntulon laatoituksen ”kuprun” korjaaminen (katoksen viereisen puun kaataminen). Kattojen päällystys/kunnostus. C- ja D-talon parvekkeiden huovitus. C- ja E-talon länsipuolen räystäiden ”ilmastointi”. Kadunpuoleisen aidan uusiminen. Roskiskatoksen uusiminen. Kattojen lappeen maalaaminen. Parvekkeiden lasitus osakkaan omalla kustannuksella, huolehdittava yhtenäisyydestä.
Tontin pinta-ala2774 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image