Mankkaantie 38, 129m2, 345 000 €

YHDESSÄ TASOSSA OLEVASTA KOLMEN MAKUUHUONEEN PARITALOASUNNOSTA SAAT PINTAREMONTOIMALLA JUURI OMAN MAKUSI MUKAISEN.

Asunnossa on tällä hetkellä keittiön ja ison olohuoneen lisäksi kolme makuuhuonetta, takkahuone sekä tilava vaatehuone. Pohjaratkaisua hiukan muokkaamalla saat toteutettua helposti vaikkapa avokeittiön sekä kodinhoitohuoneen. Asunto on tälläkin hetkellä toimiva ja sen tekevät valoisaksi kolmella sivulla sijaitsevat isot ikkunat.

Rakennusta reunustaa osakkaan hallinnassa oleva piha-alue, jossa sijaitsee myös takkahuoneen edustalle rakennettu sekä osin valokatteellinen länsiterassi.

Hyvin hoidetun taloyhtiön muodostavat kolme paritaloa, jotka sijaitsevat rauhallisella sijainnilla mutta kuitenkin lyhyen matkan päässä isosta ruokakaupasta sekä Turunväylästä. Bussipysäkki on kivenheiton päässä ja esimerkiksi Tapiolaan pääsee nopeasti julkisillakin. Remontteja sekä huoltotoimenpiteitä on tehty taloyhtiössä säännöllisesti ja myös tulevaisuudessa on tarkoitus jatkaa rakennusten suunnitelmallista huolenpitoa.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 5h+k+s+aputilat

Pyydäthän asunnosta lisätietoja! Toistaiseksi asunnossa ei tulla pitämään yleisiä näyttöjä mutta sopiva yksityisesittelyajankohta saadaan varmasti järjestymään.

Suvi Suominen LKV LVV: suvi.suominen@roofgroup.fi tai p. 044 066 6006

Autan mielelläni kaikissa asuntoasioihin liittyvissä kysymyksissä!

ROOF Group – Asuminen on tunne.

Kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Suvi Suominen
 • ROOF Group Oy
 • suvi.suominen@roofgroup.fi
 • 044 0666 006
Kohdenumero9411211
Sijainti
 • Mankkaa
 • Mankkaantie 38
 • 02180
 • Espoo
TyyppiParitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä5h+k+kph+s+wc+vh+varasto
Asuinpinta-ala m²129 m²
Yhteensä m²129 m²
Lisätietoja pinta-alastaAsuintilojen lisäksi huoneistolle kuuluu ulkovarasto, joka on kooltaan n. 5 neliömetriä.
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)1980
Käyttöönottovuosi1980
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta345 000 €
Myyntihinta343 923 €
Velkaosuus1 076 €
Yhtiövastike411,10 €
Rahoitusvastike62,80 €
Hoitovastike348,30 €
Vesimaksu
 • 15.6
 • €/kk
Lisätietoja maksuistaVesimaksu tasataan vuosittain toteutuneen kulutuksen mukaan. Vuonna 2019 sähkönkulutus on ollut 18767 kWt.
Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausAsunnossa on takkahuone, josta on kulku sekä terassille että kylpy- ja saunatiloihin. Lisäksi asunnossa on todella tilava vaatehuone sekä yhden makuuhuoneen yhteydessä oleva varastotila.
YleiskuntoTyydyttävä
Lisätietoa kunnostaAsunto on erittäin siististi pidetty mutta sen pinnat vaativat päivitystä.
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohtaKylpyhuone remontoitu 90-luvun lopussa. Wc remontoitu 2000-luvun alussa.
EnergialuokkaF2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausSähkö
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, tiili
Katto
 • harjakatto
 • huopakate
Keittiön kuvaus
 • Keittiö sijaitsee olohuoneen vieressä ja sinne mahtuu hyvin ruokapöytä. Varusteluna on keraaminen liesi + uuni (uusittu 2019), liesituuletin (hormiin), 2 x jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone. Työtasot ovat laminaattia, työtasojen sekä kaapistojen välinen tila on laatoitettu ja lattia on parkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Kylpyhuoneen seinät ovat osin laatoitetut ja osin puupaneelia. Lattia on laatoitettu ja tilassa on lattialämmitys. Varusteluna on pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, suihku sekä pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneessa on aiemmin ollut wc-istuin joten varaus sille on olemassa.
WC-tilojen kuvaus
 • Erillisen wc:n seinät sekä lattia ovat laatoitetut ja varusteluna on pesuallas, allaskaappi, peili sekä lisäksi kiinteitä kaappeja.
Saunan kuvaus
 • Saunan seinät ovat puupaneelia. Lattia on laatoitettu ja saunassa on sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
 • Isossa olohuoneessa on kolme isoa ikkunaa länteen ja yksi ikuna pohjoiseen. Olohuoneen lattia on parkettia.
 • Lattiamateriaalit: parketti
 • Seinämateriaalit: tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 3
 • Makuuhuoneita on 3 kappaletta ja kaikkien ikkunat ovat itään. Lattiat ovat parkettia. Yhden makuuhuoneen yhteydessä on lämmin varastohuone omalla sisäänkäynnillä.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotAsunnon kiinteiden kaapistojen lisäksi huoneistolle kuuluu lukittava ulkovarasto, joka on kooltaan n. 5 m². Ulkovaraston neliöt ovat epävirallisia.
Taloyhtiön nimiAs. Oy Mankkaantie 38
Taloyhtiössä muutaTaloyhtiössä yhteinen varasto ruohonleikkureille yms.
EnergialuokkaF2013
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2006 Taloyhtiön aitojen uusimisen loppuun saattaminen, 2006 Uudet portaat asunnolle A sekä A-B asuntojen väliin, 2006 C-D- asuntojen ulkovaraston huopakatto uusittu, 2006 Asunnon A salaojitus sekä sadevesien ohjaus, 2007 Kiinteistön rakennustekninen kuntoarvio, 2007 Ulkoseinien laudoitus sekä ikkunapellit uusittu, 2007 Huoneistojen takaovet uusittu, 2007 Sadevesien ohjaamisen parantaminen, 2007 Parkkipaikkojen lämmityspisteet uusittu, 2008 Aitojen sekä portaiden maalausta, 2009 Taloyhtiön parkkipaikan asfaltointi uusittu, 2009-2010 Uusi jätekatos - varastorakennus, uusittu parkkipaikan portaat sekä parannettu ulkovalaistusta, 2010 Parkkipaikan ympäristön kunnostyöt, 2011 Taloyhtiön asuinrakennusten kattoremontti. Remontissa uusittu kattohuovat, piippujen pellitykset, alipainetuulettimet, räystäskourut ja syöksytorvet. Lisäksi vaihdettiin räystäskourujen aluslaudoitus, 2011 Asunnon A ulko-ovi uusittu, 2012 Asunnon A kiertovesipumppu uusittu sekä rakennettiin portti Mankkaantien puoleiseen aitaan, 2013 Uusittu asuntojen B-F ulko-ovet ja niiden lukot, 2014 uusittiin asuntojen C-F ulkovarastot, 2014 Talojen C-D ja E-F toiseen päätyyn asennettu sepelieristys, 2014 Taloyhtiön yhteisantenni uusittu, 2015 Uusittiin asunnon B ulkoportaat ja sisääntuloväylä, 2016 Yhtiön tontilla kulkevien laattakäytävien saneeraus ja uusi laatoitus B-asuntoon johtavalle käytävälle, 2016 Asunnon B sähkölämmityskattila uusittiin, 2017 Parkkipaikan portaiden oikaisu, asunnon A ulkoportaiden korjaus, 2017 Energiatodistusten hankkiminen, 2018 Huoneistojen ilmanvaihtokanavien puhdistus, 2018 Salaojien kunnon selvittäminen pistokokein, 2019 Talojen ulkoseinien huoltomaalaus, 2019 Talojen yläpohjat lisäeristetty.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitTaloyhtiö teetti vuonna 2007 kiinteistön rakennusteknisen kuntoarvion, joka sisältää kiinteistön korjaus- ja kunnossapidon pitkäntähtäimen suunnitelman vuoteen 2016 asti. Taloyhtiössa on tehty kunnostustöitä tämän kuntoarvion suositusten mukaisesti muuten, paitsi ikkunoden uusimisen suhteen (ikkunoiden uusimista ei ole toistaiseksi katsottu tarpeelliseksi). Vuoden 2020 aikana jatketaan salaojien kunnon selvitystyötä ja rakennusteknisen kuntoarvion valmistelua
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image