Vanha Muuralantie 31, 162m2, 575 000 €

Hurmaava, kulttuurihistoriallisesti mielenkiintoinen 1900-luvun taitteessa valmistunut talokaunotar etsii uusia asukkaita.

Erikoisuuta kiinteistöllä on iso 72m2 talousrakennus, joka voisi toimia erinomaisesti harrastetilana eri harrastuksiin tai yritystoimintaan.

Kruununhaasta, nykyiseen osoitteen vuonna 1929 siirrettyä hirsirunkoista omakotitaloa on kunnostettu nykyiseen asuunsa, perinnerakennukseen sopivin menetelmin sekä materiaalein vuosina 1996-2004. Huolenpitoa ja kunnostamista on jatkettu tähän päivään saakka.

Pääsisäänkäynnin lasiveranta toivottaa asukkaat tervetulleiksi talon alakertaan, jossa sijaitsevat valoisa olohuone, ruokasali, erillinen keittiö, masterbedroom, erillinen wc, sauna ja suihkutilat. Alakerrassa on kolme toimivaa kakluunia, jotka ovat arkikäytössä.

Yläkerrassa sijaitsevat neljä makuuhuonetta, joista yhdestä on uloskäynti parvekkeelle sekä varaava takka. Makuuhuoneet ovat idyllisiä ja tilavia. Yläkerrassa on myös kylpyhuone / wc tassuammeella. Alasvedettävillä portailla pääsee yläkerrasta ullakolle, jossa on hyvin säilytys- ja varastointitilaa.

Päärakennuksen lisäksi tontilla on 72m² talousrakennus joka toimii tällä hetkellä puusepänverstaana. Rakennus on arkkitehdin suunnittelema ja kunnioittaa päärakennuksen luonnetta ja julkisivua. Tontilla myös n. 100m² lehtikuusiterassi josta 20m² on katettu ja jossa paikka grillille.

Tontin ihastuttava pihapiiri ja rakennukset ovat omiaan luomaan rauhallisen ja maalaismaisen tunnelman, samalla kuitenkin lähellä kaikkia palveluita.

TULE TUTUSTUMAAN TÄHÄN IDYLLISEEN KOKONAISUUTEEN!

THL:n suositusten mukaisesti, pidämme kohteissamme ainoastaan yksityisesittelyjä.

Yksityisesittelyvaraukset sekä yhteydenotot: Jukka Norta Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV 0400 461415 jukka.norta@roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Jukka Norta
 • ROOF Group Oy
 • jukka.norta@roofgroup.fi
 • 040 046 1415
Kohdenumero9702974
Sijainti
 • Muurala
 • Vanha Muuralantie 31
 • 02770
 • Espoo
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä7h, k, 2kph/wc, sauna, 2 veranta, autotalli/talousrakennus
Asuinpinta-ala m²162 m²
Yhteensä m²162 m²
Lisätietoja pinta-alastaAlakerran laittiapinta-ala on 118m², sekä yläkerta 88m² = 208m². Tämän lisäksi pääsisäänkäynnin lasiveranta on n.9m² sekä takaveranta 9m². Asuinrakennuksen asuinpinta-ala on myyjän ilmoituksen mukaan 162 m². Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suuremp.
Kerros2
Kerroksia2
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta575 000 €
Myyntihinta575 000 €
Vesi ja jätevesi35
Lisätietoja maksuistaKeskimääräinen sähkönkulutus pitää sisällään talousrakennuksen (puusepänverstas) lämmityksen sekä verstaan koneiden kuluttaman sähkön. Sähkön- ja vedenkulutus ovat kuitenkin arvioita ja se perustuu asunnossa asuvien henkilöiden määrään sekä mm. kuinka paljon kakluuneja lämmitetään. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän
TulisijaKolme kaakeliuunia alakerrassa ja yksi varaavatakka yläkerrassa.
Tilojen kuvausValoisa suuri ruokasali, johon sisäänkäynti aulasta sekä keittiöstä. Salissa myös kaunis ja kaakeliuuni. Lautalattiat ja seinät ovat tapetoitu
YleiskuntoTyydyttävä
Lisätietoa kunnostaTalo on saneerattu vuosien 1996-2004 välisenä aikana sekä kunnostus- ja saaneraustöitä on tehty myös vuosittain tämän jälkeen.
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohtaTalo on saneerattu vuosien 1996-2004 välisenä aikana. Kunnostus- huolto- ja saaneraustöitä on tehty vuosittain tämän jälkeen.
Videoesittelyt
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotRakennepiirrustuksia tai muita pötäkirjoja ei ole arkistoitu Espoon kaupungin arkistoon, eikä niitä tämän ikäisestä talosta ole omistajalla
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, hirsi
Katto
 • Harjakatto
 • Peltikate
Keittiön kuvaus
 • Valoisa erillinen keittiö, jossa tilaa myös perheen ruokapöydälle. Kaapistot ja ovet ovat puusepän tekemiä. Varustus: jääkaappi, kylmäkaappi, liesikupu, mikroaaltouuni, astianpesukone, erillisuuni, liesitaso. Liesi: induktio. Työtasot: puu. Lattia: lauta. Seinät: tapetti.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Alakerran kylpyhuoneessa sadesuihku, pesukoneliitäntä Yläkerrassa leijonatassuamme. Laatta lattia, seinät ovat kaakeloitu.
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:1
 • Alakerrassa erillinen wc. Yläkerrassa wc on kylpyhuoneen yhteydessä. Lautalattiat, seinät ovat kaakelia tai maalatut.
Saunan kuvaus
 • Saunassa on kuusipaneeli sekä tervaleppä lauteet. Puukiuas. Lattia laattaa, seinät ovat peneloitu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
 • Alakerrassa yksi wc. Yläkerrassa wc on kylpyhuoneen yhteydessä. Lattia: lauta. Seinät: kaakeli, maalattu.
Olohuoneen kuvaus
 • Erittäin tunnelmallinen, tilava ja valoisa olohuone, jossa kaakeliuuni. Lauta lattia ja seinät ovat tapetoitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 4
 • Alakerrassa tilava masterbedroom, jossa kaksi ikkunaa sekä kaakeliuuni. Yläkerrassa neljä makuuhuonetta, Lautalattiat, seinät ovat joko maalatut tai tapetoitu.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotUllakko, kylmäkellaritila. sekä erillinen talousrakennus.
Tontin pinta-ala2091 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image