Mäntymäentie 11, 380m2, 1 195 000 €

Parhaalla sijainnilla ja arvostetulla alueella Kauniaisten sydämessa valoisa sekä toimiva kivitalo,

Kolmikerroksisen kivitalon keskikerroksessa sijaitsee valoisa ja avara olohuone. Olohuone on tämän kodin sydän. Olohuoneesta on ulospääsy suojaiselle takapihalle. Takapihalle on vuonna 2019 rakennettu moderni lasitettu grillikatos, jossa on rentouttava viettää aikaa arkena tai juhlapäivinä.

Olohuoneesta on sisäänkäynti myös kylpyhuoneelliseen makuuhuoneeseen sekä valoisaan keittiöön. Keskikerroksessa sijaitsee tämän lisäksi yksi erillisistä wc:stä sekä sisääntuloaulan yhteydessä makuu-/ työhuone.

Yläkerrassa sijaitsevat kolme valoisaa ja tilavaa makuuhuonetta. Master bedroomissa on oma kylpyhuone, vaatehuone sekä ranskalainen parveke. Tämän lisäksi yläkerrassa on tilava kylpyhuone erillisellä wc:llä. Käytännöllisen yläkerran aulatila toimii erinomaisesti työhuoneena tai arkiolohuoneena.

Alakerran uima-allasosasto toivottaa tervetulleeksi myös kuntouimarit, sillä uima-altaassa on vastavirtalaite. Rentoitumistilassa on ihana viettää aikaa takkatulen ääressä. Kodinhoitohuoneesta on sisäänkäynti kylpyhuoneeseen sekä sieltä saunaan.

Alakerran oman sisäänkäynnin aulasta on käynti myös autotalliin. Kokonaisuuteen kuuluu myös toinen erillinen autotalli, jossa varastotilaa.

Tämä ihana koti sijaitsee lähellä Kauniaisten monipuolisia palveluita sekä alueen erinomaisia ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksia. Tältä alueelta on erittäin harvoin tarjolla isoja perhekoteja.

Tervetuloa tutustumaan tähän toimivaan kokonaisuuteen!

Jukka Norta Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV 0400 461415 jukka.norta@roofgroup.fi www.jukkanorta.fi

I can provide services also in English ROOF Group – Asuminen on tunne. www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Jukka Norta
 • ROOF Group Oy
 • jukka.norta@roofgroup.fi
 • 040 046 1415
Kohdenumero20346986
Sijainti
 • Kauniainen
 • Mäntymäentie 11
 • 02700
 • Kauniainen
TyyppiErillistalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä7h, k, s, uima-allas, 3kpl eril./wc, 4kpl/kph
Asuinpinta-ala m²380 m²
Yhteensä m²433.5 m²
Lisätietoja pinta-alastaYhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on 249 m². Myyjän ilmoituksen mukaan: Asuinrakennukset keskikerroksen sekä yläkerran yhteenlaskettu pinta-ala on 249 m². Alakerran pinta-ala on 131 m². Erillinen ja varastotila 26,5 m², sekä grillikatos 27 m². Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros3
Kerroksia3
Rakennusvuosi (päättynyt)1987
Käyttöönottovuosi1987
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta1 195 000 €
Myyntihinta1 195 000 €
Yhtiövastike0,00 €
Vesimaksu
 • 0
 • €/kk
Lisätietoja maksuistaHoitovastiketta taloyhtiössa ei peritä. Myyjän ilmoituksen mukaan myytävän huoneiston maksut vuonna 2020 olivat noin: Kiinteistövero 1 900 €. Vesi 700 €. Katu 65 €. Jäte 300 €. Kaukolämpö 307 € / kk. Sähkö 350 € / kk Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Esimerkiksi sauna on lämmitetty miltei joka päivä. Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän.
Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausAlakerrassa uima-allas vastavirtalaitteella. Alakerrassa myös arkiolohuone, jossa baari ja takka. Alakerrasta pääsy autotalliin sekä kulku etupihalle omalla uloskäynnillä.
Asuntoon kuuluu
 • Autopaikka: ulkoautopaikka, autotalli
YleiskuntoTyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotKyseessä on pienyhtiö, jossa on vain kaksi huoneistoa. Kukin huoneisto vastaa yksin oman hallinta-alueensa sekä sillä sijaitsevien rakennusten huoltollosta ja kunnossapidosta kaikkine kustannuksineen. Yhtiöllä ei ole ulkoistettua isännöintiä eikä sitä myöten tilinpäätösaineistoa, kunnossapitotarveselvitystä eikä energiatodistusta.
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: kivi
Katto
 • Harjakatto.
 • Tiilikate.
Keittiön kuvaus
 • Avara saarekkeellinen keittiö, jossa tilaa myös ruokailla. Keittiössä runsaasti säilytys- ja laskutilaa. Täyskorkeat jääkaappi sekä pakastin, liesitaso, liesituuletin, astianpesukone, mikro, erillisuuni, tasot kiveä. Keittiössä maisemaikkuna, Lattia laattaa, seinät ovat maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Huoneistossa on neljä kylpyhuonetta. Keskikerroksessa makuuhuoneen yhteydessä on kylpyhuone. Yläkerrassa tilava kylpyhuone, jossa amme sekä erillinen wc. Yläkerrassa toinen kylpyhuone master bedroomin yhteydessä. Alakerrassa tilava kylpyhuone saunan yhteydessä.
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:3
 • Huoneistossa kolme erillistä wc:tä.
Saunan kuvaus
 • Tilava sauna alakerran kylpyhuoneen yhteydessä. Sähkökiuas, seinät ovat paneloitu ja lattia on laattaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
 • Kodinhoitohuone sijaitsee alakerrassa, Kodinhoitohuoneen yhteydessä myös pukeutumistila, jossa kaapistot sekä käsienpesuallas.
Olohuoneen kuvaus
 • Todella tilava, avara ja valoisa olohuone, jossa hyvin tilaa isollekin ruokapöydälle. Olohuoneesta uloskäynti takapihan terassille. Olohuoneesta myös sisäänkäynti keskikerroksen makuuhuoneeseen sekä keittiöön. Lattia mosaiikkiparkettia, seinät ovat maalatut
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 5
 • Huoneistossa viisi makuuhuonetta, joista yksi on toimistokäytössä tällä hetkellä. Makuuhuoneet ovat tilavia ja niissä on hyvin säilytystilaa vaatteille.
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Mäntymäentie 11
Isännöitsijän yhteystiedotPertti Karppinen / 040 4561077
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontitOsakeyhtiön osakkaat vastaavat vain oman hallinta-alueensa ja sillä sijaitsevien rakennusten ylläpidosta. 2021 : Sisääntuloterassin seinä ja kaiteen hionta sekä maalaus. 2020: Sisäätuloterassin ulkoseinienvalot. 2019: Kesäkeittiö / Katettu lasiterassi. 2018: IV-koneiden moottorien uusinta. 2016: Liesitaso ja höyryuuni. 2015: Puttausgriini. Ulkoterassi. 2014: Olohuoneen parketin hionta ja lakkaus. 2013: Sokkeiin ja alakerran ulkoseinien rappausmaalaus. 2012: Ulkoverhoilulautauksen maalaus. Talon sivujen salaojitus ja hulevesien (rännit ja syöksyputkien vedet) ohjaus. Sisäseinien maalaus. Walk-in-closet, master bedroom. Kylpyhuonekalusteet. 2011: Yläpohjan eristys. 2010: Tiilikaton uusiminen. Uima-allaslaitteisto.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitEi päätettyjä korjauksia.
Tontin pinta-ala2488 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image