Pikkulotankuja 2, 6m2, 10 000 €

Myynnissä autokatospaikka, myydään ensisijaisesti huoneiston (2h+k+s) yhteydessä.

Rakennus on valmistunut vuonna 2014. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla. Viimeisen tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen mukaan yhtiön taloudellinen tila on ollut 2020 tilikauden aikana vakaa, ja maksuvalmius hyvä. Asunto-osakeyhtiö sijaitsee Espoon Painiityssä, lähellä useat päiväkodit ja koulut, monipuoliset palvelut, ruokakaupat, hyvät ulkoilumaastot, monipuoliset liikenneyhteydet: bussit, Turunväylä, Kehä 1 ja tuleva Raide-Jokeri, Leppävaaran juna-asemalle noin 2 km kävelymatka.

Yhtiöjärjestyksen mukaan AKP 17 Autokatospaikka

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Marjut Uusmäe, 040 680 7717 tai marjut.uusmae@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN? I provide services also in English and in Estonian. ROOF Group www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Marjut Uusmäe
 • ROOF Group Oy
 • marjut.uusmae@roofgroup.fi
 • 040 680 7717
Kohdenumero20828993
Sijainti
 • Painiitty
 • Pikkulotankuja 2
 • 02680
 • Espoo
TyyppiAutokatos
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
HuoneistoselitelmäAutokatospaikka
Asuinpinta-ala m²6 m²
Yhteensä m²6 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)2014
Käyttöönottovuosi2014
VapautuminenSopimuksen mukaan tai 1-2 kk kaupan teosta
Velaton hinta10 000 €
Myyntihinta10 000 €
Yhtiövastike24,00 €
Hoitovastike24,00 €
Vesimaksu
 • 0
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaAutopaikkavastike 4 euroa/m²/kk* 6m²= 24 euroa/kk Huoneistokohtaiset vesimittarit. Huoneiston vaihtaessa omistajaa mittarilukemat on toimitettava isännöitsijälle tasauslaskutusta varten. Vedestä peritään vesiennakkoa kuukausittain. Kylmän ja lämpimän veden kulutus täsmäytetään vuosittain huoneostokohtaisen mittauksen perusteella. Kylmävesimaksu 3,08 euroa/m3. Lämminvesimaksu 7,80 euroa/ m3. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuus periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen vastike huoneistolta ja autopaikoilta. Valtuus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka (Varsinainen yhtiökokous 7.4.2021)
Sauna
 • oma sauna
YleiskuntoHyvä
EnergialuokkaC2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko, muu
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
 • Pulpettikatto
 • Pelti
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Pikkulotankuja Espoo
Isännöitsijän yhteystiedotKT-Palvelu Oy / Tero Listenmaa Vallikallionkuja 2, 02650 Espoo p. 020 755 1304 tero.listenmaa@kt-palvelu.fi
Taloyhtiössä muutaTaloyhtiön hallintaan jäävät talovarasto, VSS/irtainvarasto, ulkoiluvälinevarastot, irtainvarasto ja teknisiä tiloja sekä 12 autopaikkaa (AP20 - AP30 ja AP36), jotka sijaitsevat saman korttelin tontilla nro 1. Asunto Oy Pikkulotta Espoon ja Asunto Oy Pikkulotankuja Espoon asukkaiden väestönsuojatila sekä kerhotila sijaitsevat Asunto Oy Pikkulotankuja Espoon tontilla nro 2 ja Asunto Oy Pikkulotankuja Espoo sekä Asunto Oy Pikkulotta Espoon jätesäiliöt sijaitsevat Asunto Oy Pikkulotta Espoon tontilla nro 1. Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto (LTO). Taloyhtiölaajakaista ja tv Telia 100/10. Kaapeli-tv (DVB-C). Tietoliikennejärjestelmä: Ethernet. Ilmalämpöpumpun asentaminen huoneistoon on sallittu yhtiökokouksessa 9.3.2020 ja hyväksytty asentamista koskevat periaatteet ja ohjeet. Asennus edellyttää aina muutostyöilmoitusta taloyhtiölle ennen asennukseen ryhtymistä. Tarkemmat tiedot isännöitsijältä. Yhtiöjärjestyksen määräys tai yhtiökokouksen päätös kunnossapitovastuun jakautumisesta yhtiön ja osakkeenomistajan kesken tai osakkeenomistajan oikeudesta muutostyöhön: Yhtiöjärjestys 16 § Osakkeenomistaja, jonka huoneistoon on yhtiön rakentamisvaiheessa tai myöhemmin tehty ns. lisä- ja muutostyönä ratkaisuja, jotka poikkeavat yhtiön muiden huoneistojen perusratkaisuista, vastaa niiden aiheuttamista ylläpito- ja perusparannuskuluista. Mikäli lisä- ja muutostyöratkaisuista aiheutuu kustannuksia yhtiölle, yhtiöllä on oikeus periä osakkeenomistajalta ne kustannukset, jotka ylittävät yhtiön muiden huoneistojen alkuperäisten ratkaisujen yhtiölle aiheuttamat keskimääräiset kulut. Näin perittävän kustannuksen suuruudesta päättää yhtiön hallitus. Sikäli kun aiheutuvaa kustannusta ei saada mitattua, hallitus arvioi suoritettavan korvauksen määrän perustuen mahdollisimman tarkkaan arvioon yhtiölle aiheutuvista lisäkustannuksista.
EnergialuokkaC2013
Autokatospaikkoja14
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2015: Kaikkien huoneistojen välipohjien korjaus, tehty vuositakuukorjauksena. Muutoin yhtiössä ei ole tehty normaalien rakentajan vuositakuukorjausten ja huoltotoimenpiteiden lisäksi huomattavia kunnossapito- tai muutostöitä.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKunnossapitotarveselvitys 2021: Yhtiö on valmistunut vuonna 2014. Yhtiössä suoritetaan säännöllisesti huoltokirjan mukaisia huoltotoimenpiteitä. Ilmanvaihto: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö. Kuntoarvion teettäminen: Varsinaisessa yhtiökokouksessa 7.4.21 käsiteltiin hallituksen esitys talousarvioksi tilikaudelle 1.1. – 31.12.2021. Talousarvio sisälsi varauksen kiinteistön kuntoarvion teettämiseksi sen selvittämiseksi, onko kiinteistössä mahdollisesti vielä rakentajan korjausvastuulle kuuluvia vikoja ja samalla laadittaisiin pitkän tähtäimen korjaussuunnitelma (PTS) tulevien vuosien kunnossapito- ja korjaustoimien suunnittelun avuksi. Asiassa käytiin vilkasta keskustelua ja pääosin pohdittiin kuntoarvion teettämisen ja rakentajalle mahdollisesti tehtävän reklamaation oikea-aikaisuutta. Todettiin, että rakentajalle tulisi reklamoida mahdollisista virheistä heti kun ne havaitaan. Kuntoarviosta on pyydetty tarjoukset Vahanen Rakennusfysiikka Oy:ltä ja Raksystems Insinööritoimisto Oy:ltä, jotka ovat alan nimekkäitä toimijoita.
Tontin pinta-ala5605 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image