Kaskikuja 11 B, 125m2, 674 000 €

KIVITALO YHDESSÄ TASOSSA, YLI KOLMEN METRIN HUONEKORKEUS, MAISEMAIKKUNAT LIUKUOVIN, VARAAVA TAKKA, ENERGIATEHOKAS LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ VIILENNYSVARAUKSELLA.

Talon kaikki herkut eivät mahdu otsikkoon ja niiden listaa voi jatkaa laadukkailla rakennusteknisillä ominaisuuksilla sekä materiaalivalinnoilla. Tuulettuva alapohja, vesikiertoinen lattialämmitys, koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla sekä erinomainen äänieristys ovat esimerkkejä teknisesti laadukkaasta toteutuksesta.

Aurinkoinen piha ja terassi, päämakuuhuoneen yhteydessä oleva kylpyhuone, pukeutumis- ja kauneudenhoitotila, kaksi erillistä kylpyhuonetta, himmennettävä led-valaistus sekä pääsisäänkäynnin sähkölukko tekevät puolestaan asumisesta helppoa ja mukavaa.

Talon suunnittelun lähtökohtana ovat olleet käytettävyys, viihtyvyys, ekologisuus sekä laadukkuus, jossa pienetkin yksityiskohdat on otettu huomioon. Avoin pohjaratkaisu yhdistettynä korkeisiin huoneisiin lisää tilantuntua ja tarkkaan harkitut sävyt asunnon pinnoissa antavat hienostuneen sekä houkuttelevan pohjan sisustamiselle. Avaruudestaan ja isoista ikkunoistaan huolimatta kokonaisuus on kodikas ja tulee kestämään hyvin aikaa myös tyylillisesti.

Kurttila on arvostettu, nopeasti kehittyvä alue ja sieltä on lyhyt matka K-Supermarket Lasihytin yhteydessä olevaan palvelu- ja ravintolakeskittymään (mm. paahtimo, viinibaari ja leipomo) sekä luomutuotteita painottavaan Saunalahden S-Marketiin. Koulut ja päiväkodit ovat lähellä ja uuden tien myötä uimarannalle on matkaa vain kilometrin verran.

Tämä talo on suunniteltu ottamalla huomioon sekä tunne että järki. Vaativat ympäristö- ja terveysvaatimukset täyttävä HEVI kivitalo on lisäksi sekä kotimainen valinta. Kysythän välittäjältä lisätietoja ja tulet tutustumaan varmalla ja hyvällä maulla toteutettuun kotiin: Suvi Suominen, LKV, LVV, p. 044 066 6006 tai suvi.suominen@roofgroup.fi

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

Kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Suvi Suominen
 • ROOF Group Oy
 • suvi.suominen@roofgroup.fi
 • 044 0666 006
Kohdenumero9506055
Sijainti
 • Kurttila
 • Kaskikuja 11 B
 • 02780
 • Espoo
TyyppiOmakotitalo
OmistusmuotoOma
Asuinpinta-ala m²125 m²
Yhteensä m²135 m²
Lisätietoja pinta-alastaAsunnon muihin tiloihin kuuluu ulkovarasto n. 10 m²
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)2018
Käyttöönottovuosi2018
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta674 000 €
Myyntihinta674 000 €
Lisätietoja maksuistaSähkönkulutus n. 7600 kWh/vuosi. Sisältää lämmityksen sekä käyttösähkön.
Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausIkkunallinen pukeutumis- ja kauneudenhoitotila on päämakuuhuoneen ja kylpyhuoneen välissä. Säilytystilaa tarjoavat liukuovelliset, n. 3 m korkeat massiivipuiset vaatekaapit. Tilassa on lisäksi pesuallas, allaskaappi sekä peilikaappi. Lattia on laatoitettu. Asunnon eteinen on tilava ja tyylikäs. Eteisen lattia on laatoitettu ja säilytystilaa tuovat n. 3 m korkeat, massiivirunkoiset vaatekaapit. Eteisen ovessa on Yalen sähkölukko.
YleiskuntoHyvä
Lisätietoa kunnostaRakennus on valmistunut v. 2018.
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotEspoon kaupungin mukaan Kaskikujan paikalle valmistuu sen korvaava Palkollisentie. Uusi, asfaltoitu tie valmistuu vuoden 2020 loppuun mennessä. Kiinteistö on liitettävä Espoon kaupungin huleverkkoon kun uusi tie valmistuu. Espoon kaupunki / HSY muuttaa nykyisen avo-oja purun huleverkkoon.
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: betoni
Katto
 • harjakatto
 • pelti
Keittiön kuvaus
 • Valoisa keittiö on samaa, avaraa tilaa olohuoneen kanssa. Keittiön viereen mahtuu suurempikin ruokapöytä ja varaava Tulikiven takka toimii tilanjakajana ruokailutilan sekä olohuoneen välillä. Modernissa takassa on tulipesä keittiön ja ruokailutilan suuntaan. Keittiön varusteluun kuuluuvat työtasoon upotettu induktioliesi tasosta nousevalla Witt -liesituulettimella, side-by-side -jääkaappi (jääpalakoneella), integroitu astianpesukone sekä ergonomiselle työskentelytasolle asennetut uuni ja mikroaaltouuni. Keittiön lattia on kivimateriaalia ja työtasot ovat laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Asunnossa on kaksi kylpyhuonetta. Isommasta kylpyhuoneesta on kulku myös päämakuuhuoneeseen. Toisiinsa yhteydessä ovat sauna, pukeutumistila/kauneudenhoitotila sekä erillinen wc. Kylpyhuonekokonaisuus on toteutettu erittäin tyylikkäästi ja varusteltu kattavasti (kaksi suihkua, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, liinavaatekaappi istuintasolla). Ikkunat tuovat tilaan luonnonvaloa. Asunnon toinen kylpyhuone on erillisen wc:n yhteydessä.
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:2
 • Erillinen wc sijaitsee isomman kylpyhuoneen yhteydessä ja sen varusteluna on wc-istuin, bidee-suihku, pesuallas, allaskaappi sekä peilikaappi. Lattia on laattaa. Toinen wc on on samaa tilaa pienemmän kylpyhuoneen kanssa ja sen varusteluna on suihku, wc-istuin, bidee-suihku, pesuallas, allaskaappi, peili led-valokehyksellä sekä pesukoneliitäntä. Lattia sekä seinät ovat laatoitetut. Molemmissa wc-tiloissa on ikkuna.
Saunan kuvaus
 • Ikkunallisessa saunassa on sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
 • Ikkunallinen kodinhoitotila on eteisen vieressä ja sinne on oma, kuraeteisellä varustettu sisäänkäyntinsä. Kodinhoitohuoneen varusteluna on kaapistojen lisäksi pesuallas, pesukone sekä lämmitysjärjestelmään kytketty kuivauskaappi. Kodinhoitotilan yhteydessä on tekninen tila. Lattia on laatoitettu. Asunnon tekninen tila on erotettu kodinhoitohuoneesta liukuovilla.
Olohuoneen kuvaus
 • Isoilla, lähes lattiasta kattoon ulottuvilla Skaalan ikkunoilla ja maisemaliukuovilla varustetut olohuone sekä ruokailutila jatkavat samaa tilaa keittiön kanssa. Ruokailutilan ja keittön välissä on tilanjakajana Tulikiven varaava takka, jossa on lasiset luukut sekä olohuoneen että ruokailutilan puolelle. Olohuoneen seinät ovat vaaleilla sävyillä maalatut ja lattia on tammiparkettia. Kattoon on asennettu himmennettävät, upotetut led-valaisimet. Olohuoneesta on käynti lounaan puoleiselle, katetulle terassille sekä kattamattomalle patiolle.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 3
 • Makuuhuoneita on 3 kappaletta. Päämakuuhuoneesta on käynti suoraan kylpyhuoneeseen sekä sen yhteydessä olevaan kauneudenhoito- ja pukeutumistilaan. Makuuhuoneiden seinät ovat äänieristetyt ylimääräisillä kipsilevyillä. Seinäpinnat on maalattu vaaleilla sävyillä ja lattiat ovat tammiparkettia. Päämakuuhuoneen kattoon on asennettu himmennettävät, upotetut led-valaisimet. Päämakuuhuoneen maisemaliukuovista on käynti takapihan terassille.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotAsunnon kiinteiden kaapistojen lisäksi säilytystilaa tarjoaa kooltaan n. 10 neliömetriä oleva, lukittava ulkovarasto. Ulkovarasto on lämpöeristetty.
Tontin pinta-ala642 m²
Tontin omistusOma
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image