Majakkakuja 2, 268 000 €

Määräala arvostetusta merellisestä Karhusaaresta etsii ostajaansa!

Myynnissä on kaksi määräalaa, joiden pinta-alat ovat noin 625 m² ja 713 m². Määräalojen hinnat on 268 000 euroa (625 m²) ja 288 000 euroa (713m²).

Kiinteistön lännen puoleinen raja päättyy lähivirkistysalueeseen. Etelässä meren ja kiinteistön välissä on lähivirkistysalue, jonka läpi meri kimaltaa kauniisti.

Myytävien määräalojen asemakaavan mukainen rakennusoikeus on 200 per määräala (mahdollisuus yhdistää yhdeksi rakennuspaikaksi, jolloin rakennusoikeus on 400). Lukuun sisältyy rakennusten kerrosala (asuin-, saunaja talousrakennukset) ja rakennelmien pinta-ala (autotallit ja -katokset sekä muut katetut rakennelmat).

Rakennusoikeusluvun jokaista täyttä 200:a kohden saa rakentaa yhden asunnon. Kunkin asunnon yhteyteen saa sijoittaa tästä pääasunnosta sisäyhteydellä erotetun sivuasunnon, jonka pinta-ala on enintään 20 % asunnon ja sivuasunnon yhteenlasketusta kerrosalasta. Yhtä asuntoa kohden saa rakentaa enintään yhden yksikerroksisen talousrakennuksen, johon saa sijoittaa varastotiloja ja/tai auton säilytyspaikan katokseen tai talliin. Määräys ei koske sivuasuntoa. Suurin sallittu kerrosluku on kaksi.

Ostaja hankkii uudet liittymät omalla kustannuksellaan (sähkö, vesi, kaapeli ja viemäri). Kiinteistön nykyiset liittymät jäävät kantatilalle. Ostaja vastaa lohkomiskustannuksista. Myyjä vastaa tonttijaon kustannuksesta. Myytävät määräalat pitää lohkoa, jotta niihin voidaan myöntää rakennusluvat.

Lähin bussipysäkki löytyvät noin 500 metrin päästä. Bussipysäkiltä on suora yhteys metroasemalle. Sakarinmäen koululle ja päiväkodille sekä ruotsinkieliselle ala-asteelle on noin 3,4 kilometrin matka. Kaksikielinen päiväkoti Ankkalampi löytyy noin 3,1 kilometrin päästä.

Myynti ja esittelyt:

Ira Siekkinen, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV Kaupanvahvistaja

ira.siekkinen@roofgroup.fi 044 588 8810 www.irasiekkinen.com

ROOF Group Oy – Asuminen on tunne

Yhteystiedot
  • Ira Siekkinen
  • ROOF Group Oy
  • ira.siekkinen@roofgroup.fi
  • 044 588 8810
Kohdenumero21052837
Sijainti
  • Karhusaari
  • Majakkakuja 2
  • 00890
  • Helsinki
TyyppiOmakotitalotontti
OmistusmuotoOma
Yhteensä m²0 m²
VapautuminenSopimuksen mukaan
Velaton hinta268 000 €
Myyntihinta268 000 €
Lisätietoja maksuistaKiinteistövero määräytyy tontin lohkomisen jälkeen. Kiinteistöveroon vaikuttaa tontin ja rakennuksen koko. Ostaja vastaa lohkomiskustannuksista. Myyjä vastaa tonttijaon kustannuksesta. Tonttijako maksaa 1170e + 280 e kolmas lisätontti. Myytävät määräalat pitää lohkoa, jotta niihin voidaan myöntää rakennusluvat. Lohkomisen perushinta on 1520 e per tontti ja siitä saa -20% kun kaksi tonttia on samassa toimituksessa.
YleiskuntoEi luokiteltu
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotSamalla tontilla olevan asuinrakennuksen pääoven edustan hulevedet laskevat rakennuspaikalle asti. Rakennuspaikan ostajan tulee huomioida laskevat hulevedet rakentamisessa.
Tontin pinta-ala625 m²
Tontin omistusOma
  • Kuvat
item image
item image
item image