Pohjoisranta 4, 102m2, 1 095 000 €

Kruununhaassa 102 neliöinen asunto, jota remontoidaan parasta aikaa. Sinä voit olla mukana päättämässä osasta materiaaleista esimerkiksi keittiö. Muutostöissä huonejärjestys muuttuu. Huoneistoon tulee olohuone ( josta merinäköala), kaksi makuuhuonetta, mahdollisesti parvi, keittiö, kylpyhuone, sauna , vaatehuone, varasto, eteinen ja parveke. Huonekorkeus yli neljä metriä. Talossa on tilava hissi. Portaikko on entisöity vanhaan loistoonsa. Varmasti yksi kauneimmista ja koristeellisimmista mitä olen nähnyt.

Rakennus on uusrenesanssityylinen arvokiinteistö. Julkisivu on todella näyttävä ja täynnä pieniä yksityiskohtia. Theodor Höijerin suunnittelema ja 1884 rakennettu, omalla tontilla. Taloyhtiössä tehty paljon remontteja.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k+p.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Seppo Kaltiainen, 040 356 5525 tai seppo.kaltiainen@roofgroup.fi

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA OMAN ESITTELYAIKA Haluatko myydä kotisi? Onko asuntosi myymättä? Myyn Sinunkin kotisi!

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

Kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

www.roofgroup.fi

Yhteystiedot
 • Seppo Kaltiainen
 • ROOF Group Oy
 • seppo.kaltiainen@roofgroup.fi
 • 0403565525
Kohdenumero9963021
Sijainti
 • Kruununhaka
 • Pohjoisranta 4A12
 • 00170
 • Helsinki
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
HuoneistoselitelmäOh, keittö, kaksi makuuhuonetta, parvi, kph, sauna, parveke ja vaatehuone.
Asuinpinta-ala m2102 m²
Yhteensä m2102 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaMainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros3
Kerroksia5
Rakennusvuosi1885
Käyttöönottovuosi1885
VapautuminenHeti
Velaton hinta1 095 000 €
Myyntihinta1 085 102 €
9897
Yhtiövastike631,54 €
Rahoitusvastike70,54 €
Hoitovastike561,00 €
Vesimaksu
 • sisältyy vastikkeeseen
Lisätietoja maksuistaHoitovastikkeeseen sisältyy taloyhtiön laajakaista DNA 10M. Talousarvioon on budjetoitu 2 ylimääräistä hoitovastiketta, jotka peritään heinäkuussa 2019 ja lokakuussa 2019. Hallitus valtuutettu päättämään lisäksi enintään 1 kuukauden suuruisen ylimääräisen hoitovastikkeen keräämisestä.
Sauna
 • oma sauna
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Ilmansuunta: etelä
HissiTaloyhtiössä on hissi
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoEi luokiteltu
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohtaRemontoidaan parhaillaan. Lisätietoa välittäjältä.
EnergialuokkaF2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Videoesittelyt
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotYhtiöjärjestys 19.6.2018 Ilmastointivastike 6§. Ne huoneistot, joihin on asennettu koneellinen ilmanvaihto ja lopputarkastus tehty, maksavat ilmastointivastiketta. Tällä vastikkeella maksetaan esim. suodatinvaihdot ja kaikki iv-koneiden huoltoon ja kunnossapitoon liittyvät kustannukset.Jäähdytyslaitteet, viilennyslaitteet tms. ovat osakkaan kunnossapitovastuulla ja niiden korjauksia tai huoltoja ei makseta ilmastointivastikkeella. Ne osakkenomistajat, joiden huoneistoon on rakennettu parveke tai terassi, vastaavat kaikista omasta parvekkeestaan tai terassistaan aiheutuvista ylläpito-, kunnostus- ja perusparannuskuluista sekä parvekkeesta tai terassista yhtiön muille osakkeenomistajille mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: tiili
 • Asuntoon asennetaan parkettilattia: Meister PS500 kalanruotoparketti, natural plain oak (8608), harjattu mattalakattu. Koko 710 x 142 x 13 mm. Alle premium sound alusmateriaali. Ennen näiden asennusta lattia tasoitetaan tulipalon sammutustöissä aiheutuneiden lattian kuoppien kohdalta laudoin sekä väliin tulee 9 mm lastulevy tukevoittamaan ja tasoittamaan lattiapintaa.
 • Eteiseen, vaatehuoneeseen, makuuhuoneisiin sekä WC:n edustalla olevaan käytävään alaskasketut katot, joihin tulee osittain led-spotit.
Katto
 • Harjakatto
 • Peltikate
Keittiön kuvaus
 • Keittötä remontoidaan. SEINÄT: Maali.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Kylpyhuone remontoidaan kauttaaltaan. Lattiaan ja seinäpintointoihin tulee laatat. Tehdään laskettu katto, johon IP-luokitelluilla spoteilla valaistus. Asennetaan asesuihkusetti. Asennetaan kylpyamme ja seinä-wc. Kylpyhuoneremontin yhteydessä kylpyhuoneen viemäröinti- ja vesiputkiin kytketään liitännät keittiön putkivarauksille kvv-suunnittelija Tapio Matilan ja arkkitehti Marjut Kauppisen suunnitelmien mukaisesti.
Saunan kuvaus
 • Sauna paneloidaan ja asennetaan lasiovi. Saunaan asennetaan kiuas merkkiä Harvia.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotVinttikomero, pyörävarasto.
Taloyhtiön nimiFastighets Ab Norra Kajen 4
Isännöitsijän yhteystiedotHelsingin Seudun Isännöitsijät Oy / Marjo Meroniemi Ratakatu 1 b A 7, 00120 Helsinki p. (09) 612 2600 / 050 589 8004 marjo.meroniemi@hsi.fi
Taloyhtiössä muutaVinttikomero, pyörävarasto, painovoimainen ilmanvaihto, taloyhtiölaajakaista DNA.
EnergialuokkaF2013
Tontin pinta-ala2376 m²
Tontin omistusOma
Autotallipaikkoja6
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2018: A-portaan kunnostus-, maalaus- ja konservointi. D-portaan kellarikerroksen kunnostaminen. 2017: Uuden A-portaan hissin rakentaminen. 2015: Pihasuunnitelman toteutus. 2014: D-portaan hissin rakentaminen. Jätehuonen, pyörä- ja lastenvaunuvaraston rakentaminen. 2013: Pohjoisranta 4 päätyseinän kunnostus. Portin avausmekanismi. 2012: Ajoportin kunnostus. 2011: Julkisivusaneeraus. Huoneisto-ovien vaihto. Lukitusjärjestelmän muutos Sento. Ilmanvaihdon kunnostus. Valvontakameralaitteisto. 2009-2011: Porraskäytävien kunnostus / maalaus. Kiinteistön julkisivun ja ikkunoiden kunnostus. 2009: Ullakkovarastokoppien rakentaminen Meritullinkadun ullakolle. 2008: Katon maalaus. 2006-2009: Antennijärjestelmän uusiminen. Sähkönousujen uusiminen. Vesi- ja viemäriputkiston saneeraus. Ovipuhelinjärjestelmän uusiminen. 2006: Katon kunnostus. Pohjavesi- ja viemärijohtojen uusiminen. 2003: Vesikaton uusiminen. 2002: Kosteusvaurioremontti 1. krs. 2001: Peruskuntoarvio. 1994: Lämmönvaihdin. Julkisivun osittainen kunnostus / Pohjoisranta. 1992: Hissit saneerattu. 1987: Päätyseinän kunnostus ja Iv-laitteet osittain. 1986: Sähköpääkeskuksen laajennus. 1985: Patteriventtiilien uusiminen.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit2019-2023: PTS:n laadinta. Pohjoisranta 4 / Pohjoisranta 2 tiiliseinän kunnostussuunnitelma ja kunnostaminen. Lämmitysjärjestelmän ja patteriventtiilien uusiminen ja tasapainoitus. Rännien saattolämmityksen uusiminen. Ilmanvaihtokanavien puhdistus muissa rapuissa paitsi A ja G. Katutason ulko-ovien uusimisen suunnittelu. Ikkunapuitteiden maalauskunnostus ulkopuolelta. Julkisivun valaistus.
 • Kuvat
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image